Jump to content

Robo

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Robo

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik moet zeggen dat ik het effect maar heel iets merk. Of ik moet het sterker maken in de toekomst, of ik hou 't bij het roken
  2. Ik heb ook mijn 1e brouwsel gemaakt: Ethanol (drinkbaar) + 6,5 gram shopwiet. Dit geheel een uur of 3-4 in laten trekken en goed schudden. ff creatief wezen, de pomp borrelde te hard dus heb het buisje moeten verplaatsen anders spetterde alles onder Glas paste er gelukkig precies in, ik kon geen babyfles van glas vinden. Laatste beetje ethanol + cannabis wat nog verhit moet worden Vervolgens alles verdunt met olijfolie. Was vergeten een foto te maken van het resultaat, er bleef een beetje donkere residu over. Stinkt wel enorm hard overigens. Hier ga ik dus mee aan de slag, kijken of het mijn klachten wat verlicht. Ik heb 1 druppel van de aho gerookt (onverdunt), en al weer een uur of 2 écht stoned. Dat was eik niet de bedoeling, maar ik heb er ook geen spijt van. Wat ik geleerd heb: Niet boven de ethanol blijven hangen, je word er vaag van. Ruberren handschoentjes gebruiken, je morst soms over je handen. Geen glas pakken, ik heb een ijzeren shacker voor alcoholische drankjes, de ethanol verdampt sneller. Tijd nemen, het duurt simpelweg lang Cheers!
  3. Vervolgens maar ff wat dnb: Lekker rustgevend
  4. Beste Wietforummers, mijn naam is Robo en ben een ex kweker van cannabis op niveau. Een aardige tijd gekweekt met resultaten boven de gram/watt verhoudingen (van k2 tot amnesia). Helaas heb ik dit een aardige tijd terug op moeten geven. Dit vanwege angsten en adhd wat niet onder controle kwam en een te chaotische omgeving. Dat is onder controle en ik ben nu bezig het medicinaal te krijgen. De kans is klein dat het me gaat lukken, maar wie niet waagt... De reguliere manieren zijn iig uitgeput en ik heb geen trek om weer aan (zware) meds te zitten als SSRI/Ritalin/Dex/Benzodiazepines. Verder ben ik momenteel geheelonthouder, ik rook niet, drink niet, écht nuchter dus Momenteel helaas geen mogelijkheid om meer te kweken ondanks dat ik een koopwoning heb (vrouwtje ditdat). Mocht het zo wezen dat ik het medicament niet krijg kan het wezen dat ik het voor mijzelf moet gaan groeien. Dan ben ik iig goed voorbereid Klinkt allemaal heftig, is 't niet. Ik functioneer prima en ben erg bekwaam met audio waar ik ook mijn werk in heb. Daarnaast een lieve dame aan mijn zijde en een set poezebeesten. Altijd creatief, bezig, vrolijk, en onwijs sarcastisch, heerlijk! Cheers!
  5. Robo

    400w

    test
×
×
  • Create New...