Jump to content

Mikahh

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Mikahh

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Mikahh

    ledlamp maken

    Hallo allemaal, bedankt voor de info en heb toch besloten om dan echt voor HPS te gaan! Groet.
  2. Mikahh

    ledlamp maken

    bedankt voor alle info hahha, word dus HPS! Groet.
  3. Mikahh

    ledlamp maken

    hahaha.. echt zinloos zoiets Geen goed idee dus, naja ik was gewoon benieuwd! groet.
  4. Mikahh

    ledlamp maken

    Ik wil het proberen aangezien ik zo goed als kosteloos aan ledjes kan komen, en ik vind de ledlampen met mijn inkomen net ff te duur haha. Maar ik probeer nu gewoon info te winnen en misschien doe ik het misschien niet. Net kwam een vriend van me naar me toe of ik ervaring heb met kweken met inbouwspots, 3 stuks 50 watt per stuk. Wat vinden jullie hiervan? Hij wilt dan 6 inbouw spotjes plaatsen dus 300 watt. Groet.
  5. Mikahh

    ledlamp maken

    @Miss Mary Jane - klinkt het ook haha, maar ik heb gelukkig een elektroman tot me beschikking. @MrMizi - dankjewel voor de tip, alleen is het vaak meer dan 1 piece zegmaar. En het is natuurlijk een kick als het zou lukken! Zelf had ik een oplossing gevonden voor de warmte, er zijn 200 watt keramische lampen die totaal geen licht geven alleen warmte, dus dacht er zelf aan om er 1 of 2 tussen te stoppen? Groet.
  6. Dankje! En dat gaat helemaal goed komen denk ik! Groet.
  7. Hallo wf! Mijn naam is Mike, meer zeg ik niet maar das logisch hahaha. ben 18 jaartjes jong en heb momenteel 2 mooie dames staan van onbekende soort. Hoop hier nog meer ervaring op te doen voor een betere kweek met betere resultaten! de groeten!
  8. Mikahh

    ledlamp maken

    zo te lezen raad jij ledlampen af zeker hahahaha? ik ben al een tijdje informatie aan het verzamelen maar niet via dit forum. maar volgens jou dus gewoon beter normale lampen? en wat is dan dan jou voorkeur hps of tneon? groet.
  9. Mikahh

    ledlamp maken

    oke dankjewel!, elektronica is geen punt haha, ik doet het samen met een vriend die is volleerd elektroman. Alleen wil ik echt zo'n paneel maken zegmaar met 100 blauwe en 100 rode leds met weerstandjes enzo ertussen, ik heb al een schakelschema gemaakt voor serie schakeling. Maar ik neem aan dat ik het hok wel in de 20-26 graden nonstop moet houden, dat lukt natuurlijk niet met ledjes. Oplossen met een warmtje matje en gewoon goed geisoleerd te werk gaan? Ik hoor het graag! groet.
  10. Hey hallo, ik ben al een tijdje aan het spitte voor info over ledlampen. Nu had ik de vraag heeft er iemand ervaring met er zelf 1 maken?
×
×
  • Create New...