Jump to content

weetikveel55

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About weetikveel55

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. Ik kwam dit toevallig tegen op internet maar ik geloof er niet veel van . link 1 link 2 link 3 Wat denken jullie hier van ?
  2. dit kan zeer sterk aan komen en zeer licht. maar dit is echt het krachtigste middel wat ik ooit gebreukt heb. als het sterk aankomt ben ik helemaal af de wereld en kom ik in een rare fantasie wereld teregt wat aanvoelt als je aan het dromen bent.alleen is het wat te sterk en als ik het begin te voelen zelfs niet weet dat ik iets genomen heb en wat mijn naam is dus eigelijk herinder ik totaal niks van mijn leven en besef dan zelfs nog niet eens dat ik aan het trippen ben.ik denk dan dat ik altijd in die fantasie wereld heb geleefd.als ik uit de trip kom ben komt alles terug van mijn echt leven en dan herrinder ik maar een beetje van de trip want het lijkt echt vies op een droom.
  3. Kater van weed kan wel hoor maar komt heel zelden bij personen voor. k ken niemand die da krijgt.bedoel daar mee koppijn,... .zijn wel een deel mense die daar na suf zijn.toch krijg k soms koppijn als de weed uitgewerkt is ook al heb ik goeie.dus denk dat heel heel sommige mense toch wel een kater kunne krijgen.maar is bij mij lang nie zo erg als alcohol.
  4. weetikveel55

    Wiet En Vodka

    K heb dit deze week dond geprobeert maar bij mij werkte het niet. ik had wat vodka van 40 % daar 0.6G in gegooit 5-6 u late trekken regelmatig geschud dan gezeefd en volgende dag in genome was een soort festival op school.werkte bij mij totaal nie.misschien te weinig laten trekken.dus heb k ma wat xtc genome .Normaal gaat dit toch.thc lost toch op in alcohol iemand idée wat k verkeerd heb gedaan???
  5. Gewoon zo een grote zwarte vuilnis zak over de planten in mais gooien dan zijn ze ook verduisterd
  6. Ben van plan om dit jaar plante in de mais te zetten. maar heb gister van een persoon gehoort dat dit niet gaat en als het lukt dat de planten heel traag groeien.klopt dit.ik was van plan om in de mais een klein kuiltje te graven en daar waat potgrond in doen zo dat de planten hier in kunnen ontkiemen normaal lukt dit toch of niet?als ik plante in de mais zet moet ik dan ook nog bv een vierkante meter kleine mais plantjes killen dat mijn plante plaats hebbe of hoeft dit niet? THNX titel ff duidelijk gemaakt
  7. ik ben zelf minderjarig en heb gezien dat op dit forum veel minderjarigen kweken. hoe kweken jullie toch indoor weten jullie ouders dat jullie kweken? ik wou zelf een kweek indoor is proberen maar het zou nooit lukken met mijn ouders.ik heb zelf al is een outdoor kweek gedaan en mijn ouders uitgelegd dat het gewoon hennep uit vogelzaad was.het was toen wel gelukt maar toen ik de plante oogsten vonde ze het wel verdacht dus hebbe ze alles weg gegooit. als er een minderjarige van jullie indoor kweek en de ouders weten er niks van.zou die a.u.b wille vertelle hoe hij/zij het doet.ik zou wel al aan het matriaal kunne komen maar met mijn ouders zou het niet zo rap lukken. TNHX
  8. YUw, ik ga ook kaalkopjes zoeken ik zou eerst wat info zoeken met google. zoek met google met het woord Psilocybe semilanceata of liberty caps of puntige kaalkopjes.als je wat foto's er van hebt gezien dan vind je ze wel. voor de zekerheid dat je je niet vergist met giftige soorten zou ik van elk kaalkopje sporen op papier laten vallen en kijk naar de kleur als de sporen een bruine kleur met wat paars hebben heb je de juiste paddo.je kun ze ook onder een microscoop leggen en de grote van de sporen controleren en kijken of je de juiste hebt. greetz
  9. Voor buiten te kweken is het zeker al te laat. als je niet wil wachten tot volgend jaar zou ik gewoon indoor beginnen te kweken maar is wel duur om mee te beginnen.
  10. ff vraagje? heb hier gelezen dat wiet goedkoper is als alcohol. vind ik wel raar betaal 3 euro per gram 3 keer high daar door (25-40 min per keer) +- 1 euro voor 1l 35cl zeer goedkoop bier 3-5 uur effect wel raar vind alchohol toch goed koper.
  11. Dit heeft wel niks met wiet temaken!! op www.mushmush.nl kun je ze kopen
  12. Normaal zijn ze vers genoeg zou het toch maar proberen .
  13. Zo duur is het kweken niet echt alleen het duurste is de sporen. op http://www.mushmush.nl/?page=home\met...ised_grass_seed staat hoe je ze kunt kweken en nodige matriaal lijkt mij niet zo duur. 1)niet nodig maar wel aan te raden(bij een gewonen pan is het kookpunt van water 100 graden en is vaak niet genoeg om alle sporen en bacterien te vermoorden dus daarom beter een snelkookpan) ik heb zelf ook geen snelkookpan en steraliseer het eerst 15 min in magnetron en daarna in een gewone pan 2 uur en laat het dan helemaal af koelen en de volgende dag doe ik de potten weer 1uur 30 minuten in de pan deze methode werkt toch goed voor mij. 2)h2o2 is niet nodig maar wel altijd handig het is niet ongezond de paddestoel breekt h2o2 af in water en in zuurstof dus kompeelt veilig als er in het water maar 0.5 % h2o2 in zit. 3)/ 4)In tuincentra kun je er wel aan komen en je kan ze ook op www.mushmush.nl bestellen 5 euro per kilo.graszaad als voedingsbodem is voldoende.
  14. Nog nooit stoned op kermis geweest ga dat misschien achter half jaar is proberen. dronke zijn op kermis is ook wel fijn doe ik toch altijd alleen zorge dat je dan niet in van die draai dingen gaat
×
×
  • Create New...