Jump to content

erikzwart

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About erikzwart

  • Rank
    zomaar een lid
  1. erikzwart

    elektriciteit

    kan iemand mij vertellen, hoe ik het makkelijkste mijn stroomverbruik bereken en de daarbij behorende prijs. hoeveel stroom kan je gebruiken in het gemiddelde huis? Groet!
  2. erikzwart

    30 planten

    nog een vraagje zal het nou echt heel veel uitmaken of ik nou 36 planten onder 3 x 400 gooi of 3 x 600. Wat denken jullie?? Groet!
  3. erikzwart

    30 planten

    he waterpijp 73, had jij de lampen in de breedte staan of in de lengte en wat voor bakken had je gebruikt?? Groet en badankt!
  4. erikzwart

    30 planten

    ik ga dus toch voor 3 x 600 en wil er 40 planten onder zetten. er van uitgaande van 1800 watt. Zou dit een kilo opleveren ? groet!
  5. erikzwart

    30 planten

    Afzetpunt heb ik is niet z'n groot probleem, ik heb gelukkig wel contacten in de branche ook grotere kwekers, maar vind het ook gewoon goed de opinie van andere mensen te horen. ik ga zeker beginnen met 3 x 400 watt lijkt me een goed begin. ik heb dus dan 3 x 0,9 m2 nodig dus een kast van 2.70 breed 1.2 diep en 2 hoog ?? En dan ongeveer 12 planten per m2 dus tegen de 30. Denk je dat hiermee 1 kilo te behalen valt? Kan je aub nog adviseren welke plant ik het best kan gebruiken? Groet!
  6. erikzwart

    30 planten

    oh ja Dolim nog een vraag aan jou: denk je dat ik het red met 30 planten bijna een kilo te halen: dat is al meer bijn 33 gram de plant, wat voor plant adviseer je mij, of kan ik beter met goede zaadjes werken?? waarvan ik zeker weet dat ze vrouwelijk zijn. Groet!
  7. erikzwart

    30 planten

    het spreekt me wel aan om drie 400 watt lampen op te hangen, en er dan tegen de 40 plantjes in te stoppen. als ik de lampen dan nou is bijna tegen elkaar hang. hoe groot zou het hok dan worden. raden jullie dit ook aan?? bedankt weer by the way het is zeker niet om zelf op te roken, even een zakcentje bijverdienen.
  8. erikzwart

    30 planten

    ok bedankt ! dus als ik 30 planten wil neerzetten kan ik beter 2 x 600 watt gebruiken wat ook dan niet zal opvallen wat betreft de meter. Hoe breedt, hoog en lang zou het hok moeten worden?? Alvast bedankt weer!
  9. erikzwart

    30 planten

    Ik heb nog een kamertje over en wilde eigenlijk 30 stekkies neerzetten onder 1 600 watts lamp, zou dit goed gaan en kan iemand me vertellen wat hiervoor de beste aanpak is, ik zit er aan te denken om een grote kast te bouwen. Ik woon in een 2 etage huis en de meter is gedeeld zou dit onwijs opvallen?? Groet!!
×
×
  • Create New...