Jump to content

arwie

New Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About arwie

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Dank je Dat lijkt me inderdaad ook het beste ondertussen... nu alleen nog iets leuks vinden. Mocht er iemand meelezen die tips heeft, ik hoor ze graag Liefst iets met een lekkere high, niet zo stoned. Lumatek reflectors zijn ook geschrapt, omdat ik net verneem dat Gavita al een hele tijd een verbeterde versie heeft. Maar die verkoopt men GS (nog) niet, misschien PUK support dan maar.
  2. Ondertussen niet vies geweest van wat werk in de tuin, dus hopelijk ben ik ze niet helemaal kwijt. Maarja bloemen kweken in de tuin is natuurlijk niet helemaal hetzelfde Ja, bijzonder goed zelfs Hopelijk heeft de GS alles in voorraad. Rustig van start gaan in een HomeBox XXL met één 600W Gavita Digistar, Lumatek reflector, 425m3 buisafzuiger en een 9tal plantjes in 11l smart pots. Na een kweekje of twee bekijken wat we daarmee bereiken en dan zien we wel weer verder. De eerste stekken hoopte ik te halen van een buitenplant, maar ik vrees dat die ondertussen al lekker in de bloei staat. Misschien maar zoeken naar een stekkenboer, of vanuit zaad starten.
  3. Hey allen, Na een jaar of vijf geleden enkele oogstjes te hebben gehad, is de kriebel voor opnieuw een eigen bio-kweekje niet meer te houden. Daar hoort natuurlijk wat nieuw materiaal bij, dat ik dankzij de overvloed aan informatie op dit forum met een gerust hart heb kunnen aankopen. Bedankt daarvoor Hopelijk heb ik snel het gevoel terug in mijn vingers en geniet ik binnen enkele maanden van wat heerlijk spul. Arwie.
×
×
  • Create New...