Jump to content

blazing

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About blazing

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. en de dames groeien voorlpig nog mooi door geen bloei te zien
  2. hier zijn de dames nog altijd goed aan het groeien en masssas vertakkingen aan het maken , geen enkel teken van bloei alles verloopt dus volgens plan ik verwacht dat ze binnen nen week of 2 beginnen met bloeien (dan ist 12/12 waar ik woon) maar eerst nog effe groeien dus pics volgen nog !
  3. voor stukje heb je gelijk , maar hier zit ik nog op 1.30u van 12/12 en anders worden het bonzais ill keep in touch with pics!
  4. echt bloeien doen ze eind sept , toch hier waar ik woon , u zult zien deze dames groeien zeker nog een weekje of 3 door , alvorens ze volledig in bloei schieten en niet meer groeien, het is nog altijd geen 12/12 (nog 1.30u) , kzal wel fotos posten hoe groot ze nog worden wat te laat begonnen maar dit komt omdat ik deze seeds onverwacht gratis gekregen heb , tzijn niet voor niets laatkomertjes !
  5. ..edit.. mooi! ik ben nog later begonnen op 08-08 !! : http://www.wietforum.nl/index.php?showtopic=94310&st=20
  6. de kleine ukkies blijven groeien als gek ze maken mooi korte internodes aan , nog geen enkel teken van bloei 1tje heeft het niet gehaalt , 2dames groeien merkbaar sneller dan de andere 2 , men aarde is wel niet optimaal voor de groei meer bloei (npk) had de tijd niet meer om alles optimaal te regelen --> LAATKOMERTJES maar kheb er wel een goed oog op , ill keep posting ! ik hoop dat deze dames nog een weekje of 3 hebben alvorens de 12/12 echt begint dag 24 uit seed : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Hopelijk haal ik er nog een rokertje af !
  7. leuk ! uw slh ziet er mooi donker groen uit bent u van plan om ze nog te verpotten of laat je ze daar in afbloeien? deze is gekiemt op 1juli of iets eerder ? ill keep in touch zal om de paar dagen fotootjes nemen , heb je per toeval geen pics van dat ze 1m oud was?
  8. licht bijgeven is jammer genoeg geen optie voor mij , ik zal ze gewoon hun natuurlijke gang laten gaan en zien wat ervan komt ... ik verwacht geen kilos maar een klein rookertje zou wel plezant zijn @juri inderdaad zelfs deze kleine dames ruiken al sterk ! hier ook "wilderige" bladvorm , is typerend voor SLH denk ik zo staan ze er vandaag bij DAG 13 op 3d tijd volledig internode bijgekomen , dus groeien doen ze zeker nog ! : vorige jaar heb ik een sourjack gehad in volle grond en deze is pas beginnen bloeien eind sept. , dus ze hebben wel nog een maandje denk ik , hoop ik ...
  9. bij deze fotootje van de dames Dag 10 momenteel groeien ze nog als kool , deze morgen staan ze mooi te genieten van het zonnetje 34° wordt het vandaag in BE kheb eens zitten tellen van zons-opgang tot - ondergang en ik kom uit op +- 14.00 uur zon , dus ik denk dat deze dames nog een klein maandje hebben alvorens ze goed in bloei schieten?? kheb ze in een 50L pot samen gestopt , de kans dat ze reuzinnen worden is klein (laatkomertjes) maar met wat geluk haal ik er toch nog een rokertje af wat denken jullie ? laat maar horen !
  10. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. kheb ze net allemaal verpot in 50 L pot ze groeien uitstekend ! ] volledig 1paar blaadjes zijn al uitgekomen op 1d ik denk ze pas in sep gaan minderen met groeien en meer gaan bloeien , in 1 maand tijd kan je al een struikje hebben alst weer wat mee zit ! ik ken iemand die ze altijd maar 1 maand laat groeien en dan verduisterd , ze blijven kleiner dan normaal maar zijn opbrengst is ni mis ! dus ik hoop op een beetje zelfde effect fotos neem ik deze avond
  11. dat gaat snel bij jou! Bij mij komt er net een wit puntje uit de schil. Ben je echt nog maar 2 dagen bezig??? Potje paar cm verhogen zodat de linkse ook het zonlicht meepakt. Mooi voorbeeld van hoe je een plantje aan het strekken krijgt. Zomer in Nederland hetzelfde, naar het strand in oktober. yep vandaag is 3de dag , vandaag buiten gestaan in volle zon wel als ze meteen in de bloei schieten of niet zowzizo zullen ze wel groeien tot eind sep denk ik, kzal nog fotos nemen
  12. bloeien doen ze zeker geef ze gewoon wat tijd , vorige jaar een sourjack in vollge grond pas geoogs half december, maar die was echt te groot geworden 3m zat in volle grond van mei tot half dec. , daarom dat ik deze dames snel nog hun kans geef kheb er voorlopig een goed oog op , ze groeien vrij snel , goeie kwaliteit van greenhouse , snel ontkiemt ! niemand die hier ergens een "laatkomers" verslag weet staan ? heb al gezocht maar ni gevonden
  13. fijn te horen dat ik niet alleen als laatkomer ben !! d dus als ik zo'n beetje jullie reacties lees : 50-50% kans dat ik toch nog iets rookbaar eruit haal ik denk dat ze nu een maandje zullen groeien en niet direct beginnen bloeien ... groot en optimaal zal het niet worden (mss wel haha) , maar het was niet echt voorbereid het lot bracht mij deze seeds , veel zal afhangen van het weer hoe hoog de dames nog zullen worden denk ik, hier in BE hebben we de laatste jaren zelfs meer zon in sep-oct dan jul-aug de zomer is opgeschoven met 1 maandje .... hier fotootje nu staan ze nog binnen 2d uit seed binnen paar dagen naar buiten in 40L pot pic : Uploaded with ImageShack.us lets start !
  14. hoi allemaal begin deze week bracht het "lot" mij enkele fem. super lemon haze seeds en ik weet we zijn reeds 08-08 maar heb het niet kunnen laten ze toch te laten ontkiemen en als nog van start te gaan http://www.google.be/imgres?um=1&hl=nl...tx=72&ty=49 iemand ervaring met laat starters ? denken jullie dat deze dames toch nog wat eerst zullen groeien alvorens te bloeien? moenteel nog 2.30u van de 12/12 dacht ik? iemand die ik ken laat zijn dames slechts 1 maand voorgroeien alvorens te verduisteren wat denken jullie ?
×
×
  • Create New...