Jump to content

blueeyebulldog

Members
  • Content Count

    75
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About blueeyebulldog

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

335 profile views
  1. im back bitchezz... ja hokie draait nog.. mag niet klagen heb er een aantal moete scrogge maar toppen zijn even groot als mijn hand... dus vind het best !! ik start morgen even een nieuwe topic van 2 tentjes met nlx stekke en 2 lampen per tent.. afmeting ( 120/240/200 groetjess
  2. hahaha urban ik weet dus ECHT NIET MEER waneer jij serieus en niet serieus bent ???
  3. hierbij de beloofde update metingen heb ik ( zelf ) niet gedaan dus kan ik ff niks over kwijt..helaas.. de afstand naar de lamp toe vind ik lang... maar geen tegevaller !!! hierbij de foto's oordeel zelf ze zijn ook lekker groen als zeg ik ( de leek himself ) het zelf HAHAAA ! graag jullie reactie... and be gentle !!!
  4. urbangrower voor jou informatie... de plantjes zijn nu vollop begonnen met toppen.. en ik zie ze niet echt naar boven gaan ? kan aan mij liggen... maar ga het systeem ook ff omdraaien... ivm met het afzuigen en het aanvoeren van verse lucht afzuigen ga ik richting woonkamer doen en het gat van de kelder met een luchtrooster word de het nieuwe aanzuig punt.. alleen ff de tempratuur in de gate houden als de lampen uit zijn dat het niet te erg daalt !! keep in touche ! nee johnny je hebt helemaal gelijk is totaal niet bijdehand... maar ik kreeg de kans en het ff wat geld en die andere persoon ook... en we kregen hulp van iemand waar wij wel van dachten dat hij kon kweken ... bleek dus totaaaal niet het geval... maarja wat dan ? stoppen? zonder winst? was niet echt een optie... ik ga hier wel wat van afhalen ben ik zeker van ! we gaan nog versteld staan hahaha... zaterdag komen de fototjes! Groetjes !
  5. hahaha ja carpe diem ff een OV'tje gedaan nee grapje... die 2 tentjes zijn niet van mij die zijn van iemand anders... maar die persoon weet er eigenlijk niet echt wat vanaf... en ik ook nog vrijweinig... ik weet hoe je de dames erin moet zetten en voeding en licht moet geven... en dat je max 5 dagen moet groeien en daarna bloeien... en de ph weet ik ook nog maar dan nemen de experts het van mij over zegmaar (A) hahaha... maar idd ik sta financieel nog steeds klote ervoor de amneesjes gaan naar mij idee goed... ik neem zaterdag weer ff wat fototjes voor jullie en dan mogen jullie oordelen... ik krijg alleen de luchtvochtigheid niet naar beneden :S snap er geen bal van... 75% staat hij nu :S terwijl de afzuiger volle bak aanstaan en dat is geen kleine jongen :S ??? iemand tipss ??? ( tips he, geen bijdehandjes ) Groetjes !
  6. wauw.. ik merk wel dat het heel wat mensen hier op het forum zitten die de " ikvindmezelfgrappigwiet" hebben gerookt wat een hoop bijdehandjes zeg hahaha... maar goed ik dacht dat er wel wat mensen tussen zaten die mij een TIP konden geven over de keuze van de plant... maargoed ik ga wel LEZEN HOORR... zoek het zelf wel uit... welkom bij wietforum heb je vragen zet het dan vooral NIET op dit forum lol JUST KIDDING GUYS !!! Ciao !
  7. hee peepz.. hier ben ik weer met wat vragen betreft de home box.. van 1.30 bij 2.30... wat is nu het slimste methode om zo veel mogelijk grammetjes te maken? opstelling is gewoon een complete set van homebox... heb er 2 van staan met dezelfde afmeting.. Graag wat info over de keuze van de plant??? het voorgroei proces ??? aantal dagen groei??? groetjes
  8. dit is dag 5 na 12/12 carpe diem... meter staat op pot hoogte .. oke ik ga hem afdekken... voeding nog geen... pas volgende week begin ik met soil en als de topjes komen met wat booster... rustig opvoeren.. ph = 5.9 ec is nog onbekend... water om de dag... ongeveer halve liter per 16 literpot... stammetjes zijn al redelijk dik moet ik zeggen hoor... ze versterken goed met de dag !!! er staan 4 ventilatoren in het hok... en de plantjes gaan goed op en neer... min max verschill durf ik even niet te zeggen zal deze week is kijken ! Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten
  9. hier een KLEINE update van de amneesjes... ze zijn goed gegroeit lekker donker groen... maar alleen wat te lang naar mijn idee ??? ik weet niet wat jullie daarvan vinden? lampen had ik op foto ff wat hoger gehangen anders kon ik er met mijn dikke reet niet in.. en ben geholpen aan een dubbele hernia dusja.. dan word het moeilijk... graag jullie reactie erop... en ja ik weet dat ik eigenlijk foto's moest maken zonder de lampen aan... maar had geen tijd dit weekend om naar mijn hok te gaan overdag... had alleen nu ff een gaatje vrij... sorryy !
  10. haha heeft wat vertraging fitzl zaterdag of zondag kom ik met fototjes en de bijhorende info ! had het even druk deze week Sorry guys !!! Groetjes !
  11. hee peepz.. ff een vraagje tussendoor... ik hoorde van iemand dat als je ze de laatste 4 weken op 8 uur ( lampen aan ) zet dat ze dan ook nog lekker knallen??? hoe zit dit? ik als leek snap dit ff niet! greetzz
  12. haha ja jj20 want zoals ik al zei... het geld groeit op het moment ff niet aan me rug haha... we gaan ons best doen !!!
  13. thanks carpe diem ! ik stel het ERG op prijs... ik update ongeveer 2x in de week TOP echt bedankt !!!
  14. ik stel alle hulp erg op prijs... alleen 1 probleem.. ik moet nu roeien met de riemen die ik heb... dat betekent dat alle euro's op zijn... ik ga kijken voor die ph en ec maar voor de rest is er dan niks meer... dus ik heb nu nog soil staan van bio nova en pk 13/14 en enzymen en booster van plagron... lampen zijn naar beneden... op 60 het klokje staan op 12/12 ze staan echt al redelijk groot.. ( groter als de vorige serie en die stonden toen wel lang op 60 cm en 10 dagen groei... ) het hok is echt lichtdicht.. heb er inderdaad al paar minuten ingestaan toen het donker was... @ urbangrower.. en wat is GTTI ? @ carpe diem ja dat schema ken ik.. gebruikte ik ook bij de vorige sessie... alleen bij amnesia is het toch helemaal anders ??? groetjes !
×
×
  • Create New...