Jump to content

Hazel-Nuts

Ex-members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Hazel-Nuts

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Location
    Plaats onder de zon
  1. U schrijft: En ja ik ben misschien niet zo goed voorbereid, maar ik doe er m'n lol aan Maar is het dan niet zo dat er dan nooit eens een echte goede kweek kan voortkomen uit een led kweek. Op deze manier is het misschien wederom een mislukte of verminderde kweek.... Jammer, dan blijven de verhalen dat kweken onder led een slechte ervaring geeft. Zou zo graag eens een echte goede eind led kweek zien. Maar toch suc6 .
  2. Zijn jullie niet in de war met een led-ufo die jullie misschien gezien hebben. Misschien was het deze wel http://www.hidhut.com/catalog/ufo-adjustab...ts-pi-1828.html
  3. 10% van de potinhoud is het devies. In dit geval dus ruim een liter water per keer. Mag ik dan vragen, is dit vanaf de bloeiperiode of verder in die tijd? Sorry als ik soms wat rare vragen heb maar ben als beginner ook nog zwaar lerende en lees me hier overal suf.
  4. Begint hier al aardig hilarisch te worden..... Ben heel benieuwd wat dit gaat worden met deze slungel beebs
  5. Goed begin is het halve werk, maar wat is hier dan het kostenplaatje van? Denk toch dat je hier je eigenste 1000 € budget gaat overstijgen, of niet?
  6. Waanzinnig topic, heel
  7. Als beginner heb ik dan ook volgende vraag. Moet toch ergens beginnen met leren en vragen. Kun je dit niet oplossen met meer licht of een sterkere lamp? Of is het dan te? veel aan licht en of warmte.
  8. Je neemt een paar nieuwe 40 lt potten extra. Je zoekt een paar mega brandnetelplanten. Zet ze in de kuipen en zet je eigen planten binnen en laat hem de netels jatten. Zal toch donker zijn. Lekker , not!
×
×
  • Create New...