Jump to content

slapper

New Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About slapper

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Als er in huurcontract staat dat je 100 planten mag hebben, dan is 101 teveel. Als er staat 0, dan is 1 teveel. Volgens mij was het voorheen niet opgenomen in huurcontract (enkele jaren terug), dus nalezen huurcontract is simpelweg benodigd. Hoelang woon je er al, Leon?
  2. Carpe, Nee, dat kan ik niet. Het was goedbedoelde info, ik vind je toon wat neerbuigend, als ik eerlijk mag zijn. Nogmaals, ik ben geen jurist en heb 't over de situatie vòòr de gang naar de rechter. Als in huurcontract staat dat 't niet mag en 't wordt geconstateerd door politie, dan is 't niet nodig om bij de rechtbank aan te sluiten voor de WS. Natuurlijk kun je 't als huurder aanvechten, maar dan ben je inmiddels je huis al uit gezet. Ik weet dit uit de dagelijkse praktijk omdat ik werk op een maatschappelijke opvang, waar de mensen natuurlijk niet altijd het achterste van hun tong laten zien, maar waar vaak wel een kern van waarheid in zit. Wijkagent beaamd gang van zaken in de praktijk zoals boven beschreven. Mooier kan ik 't niet maken. Ik wil nog wel meegeven dat voorgestelde excuusbrieven wellicht wel werken, maar kan toch echt raden eerst een advocaat/jusrist te consulteren. Als je een dergelijke brief opstelt, geef je al zaken toe. Dit kàn in je nadeel werken. Val me hier maar niet op aan, heb ik geen zin in. Doe met info/advies wat je wil.
  3. Woningbouw? Lees het huurcontract na, als hierin staat dat elke vorm van teelt verboden is (zero-tolerance), dan ben je vgs mij de sjaak. Staat het er niet in, dan zal de rechter het moeten beslissen. Ik kom beroepsmatig dagelijks mensen tegen die hun huurwoning uitgezet zijn vanwege kweken. Zelfs één plantje kan teveel zijn. Helaas is het ook zo dat sommige corporaties een clausule bezigen waardoor men 3 tot 5 jaar geen huis kan bemachtigen via de WS. En dit terwijl in sommige gevallen pedosexuelen mogen reïntegreren in hun oude woonwijk nadat ze de fout in zijn gegaan... debiel beleid. NB ik ben geen jurist, maar nogmaals 'k kom dit tegen in de dagelijkse praktijk. Don't shoot the messenger. Succes Leon.
  4. Woepsie, foutje van mijn kant, excuses. Houtskool en kattepoep werkt, zelf ondervonden. Enne mieren, die houden er soms een luizenboerderij op na, vandaar dat ik 't vermeldde van die kiezelgoer. (Maar dat zal ik niet meer doen ) Nogmaals dank voor dit topic, Carpe
  5. Dank voor dit topic! Snelle tip: houtskool rondom de stam tegen slakken van horen zeggen helpen kapotte eierschalen ook. Kiezelgoer is een ander natuurlijk trucje, wat vooral tegen insecten met 'skelet' zou helpen, zoals mieren. Tegen wild neem ik vaak die gore inhoud van de kattebak mee, flink rondstrooien op de spot.
  6. De naam is slapper, 35 jaar en al geruime tijd blower. Bedankt voor alle info gasten! Ik zal me niet veel laten horen doordat ik nogal groen achter m'n oren ben en mijn interesse gaat momenteel veel uit naar buitenkweek. gegroet allen
×
×
  • Create New...