Jump to content

pocketWarf

Members
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About pocketWarf

 • Rank
  Hang hier wat rond lid
 • Birthday 06/23/1986

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  hoog en droog

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. wel.. ik had een mammoth lite 90*90*160 met een 400watt hps, een 2*75watt tcl neon,en een buis-fan met controller 280m3/h en zou nu naar een gaan van 120*120*200 of 150*150*200 liefst een van 240*120*200 maar daar heb ik helaas geen plaats voor met 600 watt en evt 1 of 2 keer die 2*75watt tcl..
 2. nee.. niet helemaal. veel schamtelijker dan dat.. maar kom :p neen neen dat nu ook weer niet. maar ben nu al bezig met stuk of 8 sites.. en vandaar dat ik dacht.. tja er gaan nog mensen da doen.. en al een idee hebben welke het 'best' zijn... :p
 3. goeiemiddag medeleden.. :p ik ben hier een tijdje verdwenen. (men ouders hadden ontdenkt wat ik deed) heb hier door alles moeten wegdoen maar nu zou ik in de niet zo heel verre toekomst verhuizen, waar ik 'iets' meer plaats ga hebben om verder te doen waarmee ik ben begonnen.. nu; ik heb men vorige set-up aangekocht via desjop en men voeding via onlinetopgarden.. nu zou ik dus graag terug nieuwe dingen betellen, maar vroeg me af.. zijn er nog sites die nog goedkoper zijn? ik had eens het verschil berekend tussen te 2sites en dat scheelt toch een hoop... en ik vermoed zo dat het nog goedkoper kan, eventueel met apart bestellen. graag hoor ik jullie reacties en tips )
 4. mja.. dan zou ik er niet op vertrouwen.. zo ne glazen bol kan nooit tippen aan een kristallen bol e..
 5. 1beeld zegt meer dan duizend woorden....
 6. die ziet er vet uit!! is dat op hydro dat je kweekt? en mss dwaze vraag.. maar waarom die luchsteen?
 7. ik heb geen idee hoe het komt.. maar ik krijg men foto's niet ge upload... weet iemand raad?
 8. ik zal zoizo straks of morgen of heel binnekort zien voor fotos. ik heb ze ondertussen toch nog verpot naar 12liters, twas dat of 20 liter.. en die waren gewoon echt te groot. het was me opgevallen dat ze niet meer dronken maar zuipten. heel de pot vol geworteld.. maar echt vol vol. bleef geen zichtbare aarde meer over. deze dus uit gehaald beetje losser gemaakt en verpot. straks eens kijken hoe het er mee staat.. nu zijn de lampen alei. is de lamp nog uit. laat ik men ventilator 24/24 draaien?? en men afzuiging? enkel tijdens de licht uren? of ook 24/24 ik veronderstel alles op 24/24... niet??
 9. voor de geintreseerden... staan op 12/12 sinds gisteren... heb echt wel iets te lang gewacht.. maar.. al doende leert men.. en ben nog steeds nen amateur e
 10. denk gewoon dat er kei veel voyeur zijn.. die wel de topics en dergelijke bekijken maar.. niet of amper reageren.. waar door de poster denk dat er geen interesse is.. en stop met posten... heb toch al enkele verslagen gezien die niet afgewerkt zijn. maar das mijn gedacht maar als noob e
 11. wel.. ik zit met een tent van 80*80. en met een standaard hps van 400w wat dus wil zeggen: ik heb geen idee.. maar ook zou ik willen scroggen he, maar ik denk dat 4 stuks dan wat veel zal zijn, of ik zeg foert ik doe dat wel bij een volgende ronde en dan met 2 planten ipv 4.. of ik haal er toch nog 1 of 2 weg.. en probeer als nog om met netje te werken.. nu moet ik wel zeggen dat die 2 grotere precies wat ja.. wildgroei hebben?? en hoeveel liter potten dan??
 12. wel.. daar ben ik over aan het twijfelen. in de potten dat ze nu zitten gaan ze nog wat beperkter blijven in groote denk ik; wat ik zelf niet slecht zou vinden omdat het er 4 zijn,. moesten het er nu 2 zijn was die beslissing snel gemaakt.. en anders word het wel wat de moment he?? niet?
×
×
 • Create New...