Jump to content

cubeest

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About cubeest

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Welke soort heb je gebruikt en hoeveel gram heb je van een plant gehaald Ik haalde 0,9kg van 1 plant vanuit stek, white widow/powerplant, zomaar dichtbij in de bosjes opgegroeid
  2. Yeah mang.... ik wil dit ook wel eens proberen .... erg duidelijk en informatief verslag. ik ken wel wat psychnauten die ik af en toe blij kan maken
  3. cubeest

    Politie inval

    Ik ben enkele maanden geleden ergens gepakt met 1 kamer met 12*600 & 1 kamer met 8*600. De kamer met 8*600 stond net leeg. De politie zei dat ik vrij klein was, ik moest dit nooit meer doen. M'n voordeur (die ze hadden ingetrapt) kreeg ik niet vergoed :-( Het schijnt dus zo te zijn dat als je de eerste keer voor wiet wordt gepakt niet zo streng wordt aangepakt. Wel werd meteen de energiemeter afgekoppeld en 2 maanden later kreeg ik een rekening van 2800 euro. omgeving zh
  4. Ja, de kakkerlakkenboy is nu langsgeweest. Hijzelf was inderdaad wel pro wiet, maar vertelde er wel bij dat er een jongen in zijn team zat die meteen de kliklijn gebeld zou hebben (dit is een paar dagen geleden gebeurd aan de overkant bij mij). Ik wacht gewoon tot de nacontrole is geweest, dan kan ik met een gerust hart verder.
  5. VERIFICATIE: Het mag niet kouder worden dan 38 graden (overdag(
  6. Het zou technisch gezien wel mogelijk zijn om cocaplanten binnen te laten groeien. Je moet een drukcabine hebben die een hoogte van tussen de 5000m en +/-7000m boven zeeniveau nabootst (jawel de cocaplant leeft alleen in uitzonderlijke gebieden). De minimumtemparatuur mag 's nachts niet lager zijn dan 12 graden en overdag mag het kouder worden dan 38 graden, de maximumtemperatuur is voor zowel over dag als nacht 48 graden (in de schaduw). Oh ja, je zou de sterkste coca halen van de planten die in het piekgebied groeien (6800m-7010m) Maar met het laten groeien van cocaplanten ben je er nog lang niet.... Er volgt nog een lange weg langs pletmachines, labaratoria, drugbaron, douaniers en dealers voordat het in iemands neus beland.
  7. Jongens, ik ben d'r uit ik ga gewoon ff stoppen (alles weghalen). Lijkt me het veiligste. Toch bedankt voor jullie (soms ietwat vreemde) adviezen.
  8. Ik zit in een huurwoning. En binnenkort komt (omdat er ergens in m'n blok een of andere viezerik woont) de kakkerlakkenbestrijding langs. Wat kan ik doen om ze uit m'n gelievde kamertje te houden??? Of ben ik nu de lul???
  9. Ja, je moet je kweekspullen bij de domeinen halen (daar moet je jezelf registreren met paspoortID). Dat is erg verstandig ja. Ze zitten in bleiswijk by the way.
  10. Ik heb ze een hele tijd geleden gehad (ik kon ze helaas maar 1 keer krijgen). Mijn ervaringen met deze plant zijn zeer positief. Ik werk op cocos slabs, ik heb ze 8 dagen laten groeien en na 6 volle weken bloei waren ze klaar. Sterker nog, er waren al een paar planten begonnen met overtoppen. Naar mijn mening dus een prachtplant!
×
×
  • Create New...