Jump to content

MasterD

New Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About MasterD

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Goedenavond iedereen, Ik wil een paar zaden bestellen voor de buitenkweek en zat zelf te denken aan BigBang, The Church of Cheese. Gezien de Cheese zaden in de aanbieding zijn ging mijn voorkeur uit naar dit soort. Kan iemand mij vertellen of de Cheese plant geschikt is voor het NL klimaat en redelijk schimmel/rot bestendig is? Ook kan ik niet kiezen tussen Plagron of Terra Canna voeding. Iemand ervaringen hiermee? Alvast heel erg bedankt voor uitleg.
  2. Hallo allemaal, Van het voorjaar wil een paar plantjes in mijn tuin zetten, waarvan 1 soort een indica en de ander een sativa. Dus stoned/high effect. Kan iemand mij vertellen welke soort makkelijk buiten is te kweken en welke niet hoger dan +/- 1.20 m wordt. Iemand ervaringen? Alvast hartelijk dank.
  3. Haal de zaden maar uit de planten, en laat ze dan nog even goed drogen, en daarna in de koelkast. Succes, green-lady Thanks ben benieuwd of ik paar leuke plantjes kan laten groeien in het voorjaar.
  4. Bedankt voor de reacties iedereen Ik ga van het voorjaar gewoon proberen of het dan wel lukt. Ik heb ze nu in een luchtdicht potje in de koelkast liggen. Hopen op een paar leuke plantjes.
  5. Ik heb de zaden in de plant 2 weken laten drogen en daarna in de koelkast gezet. een paar zaden heb ik geprobeerd te ontkiemen, maar helmaal niks helaas.
  6. Hallo allemaal, Ik heb van mijn kennis 2 planten gekregen waarvan 1 mannetje en een vrouwtje. Het is vrouwtje is daardoor bevrucht geraakt en zat vol met zaden. Deze zaden heb ik eruit gehaald en heb geprobeerd of deze wilden ontkiemen wat helaas niet het geval was. Ik heb paar zaden onder keukenpapier gedaan en paar in een glas water, maar geen van allen is gaan ontkiemen. Ook de temperatuur was goed rond 20 C. Heeft iemand enig idee waarom dit niet wil? Alvast bedankt
×
×
  • Create New...