Jump to content

Bredaman

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Bredaman

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. inderdaad. Daar heb ik ook op geklikt, maar aangezien ik al m'n huidige emailadressen daarin geprobeerd heb, en geen enkel werkt, kon ik niet echt m'n wachtwoord opvragen, omdat ik niet meer weet met welk emailadres ik toen die account gebruikte. En aangezien de laatste post die ik gedaan heb ongeveer 8 of 9 jaar geleden moet geweest zijn, weet ik écht ni meer wat voor emailadres aan die account verbonden was... Aangezien dat emailaccount waarschijnlijk ook niet meer actief is, dacht ik dat 't niet errug nuttig was jullie ermee lastig te vallen, maar kijk :-)
  2. ai oeps. Had dat overgeslagen omdat ik hier ooit lang geleden (2002 ongeveer) veel gepost heb, maar ik raak niet meer in dat profiel binnen; Maar intussen even voorgesteld, hoewel kort. Hoop dat er iemand weet wat er met die growshop is, of ze met vakantie zijn of van openingsuren gewijzigd ?
  3. was dit een foute vraag dan of zo ??? in dat geval excuus :-)
  4. hey, ben Bredaman. Heb hier ooit jaartje of 8 geleden veel gelezen en gepost onder andere naam, en kweek dus. Lang goed gegaan, maar moet m'n hok verhuizen dus weer wat tips en info nodig :-)
  5. Hey, weet toevallig iemand of de GS Grow-Box in Breda gesloten is ? Ik heb er zaterdag en woensdag voor de deur gestaan. Of is het jaarlijkse vakantie daar ? Iemand bekend met de zaak ?
×
×
  • Create New...