Jump to content

michdekerf

Members
  • Content Count

    53
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About michdekerf

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik ben benieuwd wat er van gaat worden. ik wens je allesinds veel succes
  2. wel, ik ben nog geen ervare kweker dus we zien wel wat er van komt ik heb ergens op een site 10 zaadjes gezien voor 14 euro. dus als ik 10 plantjes zet om te kweken dan zien we wel hoeveel ik er heb. ik hoop op een mooi voorraadje maar ik zal al tevreden zijn me 100 zaden. maar ik ben ook van plan om enkele plantjes te zetten niet voor zadenkweek. hoever moeten deze zeker staan van mijn andere planten? Gr.
  3. @LPS Bedankt voor de info ! ik wist niet dat er zoveel zaden van 1 vrouwelijke plant kwamen. ik denk dat ik met enkele planten dan wel genoeg zal hebben. maar hoe weet ik wanneer ik kan oogsten? en nadat ik ze gedroogd heb, dan gewoon de zaadjes plukken en klaar? Gr.
  4. hallo, ik vind vrij weinig informatie ivm zaden kweken op het forum. ik zou graag wat AF zetten op een guerilla spot zodat ik zelf mijn zaadjes heb voor volgend jaar. ik weet er zo goed als niets van ik weet dat je mannetjes en vrouwtjes nodig hebt maar verder... alle informatie over zaden kweken is welkom. Gr.
  5. weet iemand waar ik zo een pre paid telefoon kan kopen in belgie?
  6. hoe werkt dat dan hushmail? ik had er al van gehoord maar is dat dan 100 procent veilig?
  7. ja, dat bedoelde ik . ik gadat even googelen
  8. Ik heb ondertussen al een nieuwere spot gevonden, het is een groot veld met veel doorns aan de zeikant, dus moeilijk te bereiken. een beetje verder staat het vol met de plantjes berenpoot, en dan is het nog omringd door bomen en in het midden staan enkele bomen ik denkt dat dit wel een heel goede spot kan worden en ik moet hier dus ook geen boompjes kappen. eventueel wel snoeien maar dat moet ik nog is bezien als er wat meer bladere aan staan. zelf beschik ik ook niet met een auto, dus fiets dan maar maar dat maakt niet zo uit want ik moet door veel bosweggetjes waar geen auto door kan. toch al bedankt voor alle tips
  9. dat was wat ik wilde horen en als ik het netwerk gebruik van mijn provider? dat je over heel het land kunt gebruiken, dan zien ze je ook je persoonlijke ip niet, het is altijd een ander ip adres.
  10. maar als ik een mail verstuur dan zien ze toch alleen men ip adres? en met het ip adres van men gsm vinden ze een stad ergens in amerika..
  11. hallo, weet iemand als ik een mail verstuur op mijn gsm en ik gebruik hierbij het internet van mijn simkaart? kan mijn locatie dan worden gevonden door mijn ip? of door iets anders?
  12. tis niet altijd even makkelijk ********
  13. moet ik dit eenmaal instellen of elke keer als ik browser opzet? of...?
  14. np man ik maak ondertussen gebruik van een proxy server da zal ook wel gaan zeker?
  15. sorry, maar ik begrijp u niet.
×
×
  • Create New...