Jump to content

Qui

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Qui

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. ik heb de blaadjes ook aan het uiteinde van het steeltje verwijderd, alleen die stokjes die dan bruin worden werd bij deze bruin/grijs en toen ik die wou aflaten breken nam hij stukje van de stam mee... maar is dit nu rot? ook daar waar ik geen blad heb weg gehaald kijk maar naar de 2 zaaddoosjes..
  2. Hallo, Ik heb 2 weken terug gele bladeren verwijderd, op de plekken waar dit gebeurd is de kleine stengeltjes wat overbleven werden zwart en braken gewoon af... Alleen nu heb ik op 3 plekken ontdekt dat het stengeltje wat er nog zat, grijs/bruin werd en als ik het eraf haalde een stukje schil van de stam mee trok.. ook is daar een lichtbruinplekje omheen op de stam.. is dit stamrot en/of wat kan ik hier het beste mee doen
  3. Goedenavond, mijn plant staat nu ongeveer 4 weken in de bloei en ondekte ik vandaag spint... 1 topje was al helemaal ingepakt.. verder wat op internet gezocht en aangezien ik weinig tijd heb de aankomende weken moest ik vandaag iets ondernemen. Ik ben ook erna naar de lokale boerenbond gegaan en het enige wat ik kon vinden tegen spint was bayer masai, ik heb dit maar gekocht en gelijk gebruikt. Kan dat verder kwaad? op de verpakking staat dat je een week voor je oogst(groentenplanten) dit nog kan gebruiken. Iemand verstand hiervan?
  4. Goedenavond, mijn plant staat nu ongeveer 4 weken in de bloei en ondekte ik vandaag spint... 1 topje was al helemaal ingepakt.. verder wat op internet gezocht en aangezien ik weinig tijd heb de aankomende weken moest ik vandaag iets ondernemen. Ik ben ook erna naar de lokale boerenbond gegaan en het enige wat ik kon vinden tegen spint was bayer masai, ik heb dit maar gekocht en gelijk gebruikt. Kan dat verder kwaad? op de verpakking staat dat je een week voor je oogst(groentenplanten) dit nog kan gebruiken. Iemand verstand hiervan?
×
×
  • Create New...