Jump to content

wietxtreme

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About wietxtreme

  • Rank
    zomaar een lid

Profile Information

  • Location
    Oldenzaal
  1. Ik heb de rups toen ik hem voor het eerst zag direct verwijderd. Hier op het forum vond ik al veel informatie over wat te doen bij Trips of Bladluis of andere ziektes, ik wil weten of dit een juiste diagnose is want ik ben nog maar een beginner. Als ik niet de goede diagnose stel dan heeft tegen het verkeerde behandelen natuurlijk geen zin. Iemand enig idee waar deze planten last van hebben?
  2. Hallo Allemaal, Eigenlijk zijn het twee vragen maar ik post ze bij elkaar om het forum niet extra vol te maken. Ik heb 4 weken terug een 4 stekjes gekregen en wou dit uiteraard graag uitproberen, 1 is Jack Herrer (smaller blad) en die andere 3 zijn onbekend wat voor soort het is. Ik heb ze buiten op het balkon staan. Ik meet geen PH en geen EC waardes. Verder weet ik van die 3 ook niet of het mannelijk of vrouwelijke planten zijn, misschien kunnen jullie me daarbij helpen? Verder heb ik een aantal foto's van blad problemen gemaakt, na veel te zoeken hier denk ik dat het trips of bladluizen zijn, maar ik ben een beginner dus roep graag jullie hulp in. Op een foto is een soort van rups te zien. Wat zou dit kunnen zijn? De Jack Herrer De overige 3 (mij onbekend welke soort het is) Alvast bedankt.
  3. wietxtreme

    Ongedierte

    Ongedierte
  4. hej, jah die 76 euros voor die 400 watt is normale prijs jah tog vind ik de berekening van choppie wel goed, hij gaat gewoon uit van iemand die alles koopt en neemt de wat duurdere bedragen zo kom je wel aan dat bedrag, als jezelf dingen ritselt wat in mijn ogen iedereen wel lukt dan kost het idd stuk minder
×
×
  • Create New...