Jump to content

Frogspace

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Frogspace

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Profile Information

 • Location
  een vijver
 1. We zijn weer een dik weekkie verder dus tijd voor een foto updateje Sinds de laatste update geef ik de WW groeivoeding mee en ik moet zeggen dat dat wel een groot verschil geeft. De planten worden wat voller en ze zijn van 5 naar 7 vingerig blad gegaan, wat dat betreft goed nieuws denk ik. De Fastbuds staan goed in bloei en maken mooie witte haren aan. Deze zijn toch echt goed bijgetrokken, had ik nooit meer verwacht na de eerste weken :-). Ik geef ze om de dag wat bloeivoeding mee. Je kunt dit toch gewoon aanhouden al ze verder niet beginnen te verkleuren enzo? Ik moet zeggen dat je toch een hoop leert tijdens zo'n eerste kweekkie, ik zal de volgende keer een hoop anders doen in beginsel. Ok tijd voor de fotos! alle vier op een rijtje fastbud2 nummero uno, gaat best aardig topje fastbud in bloei closeuppie en de laatste om t af te leren :-) Vandaag dan eindelijk weer eens een beetje zon gehad en nou maar hopen dat het een beetje aanhoud want dit is niet goed voor de plant, ons gestel en de portemonnee aangezien je nu wel verplicht wordt om naar t buitenand te gaan met vakantie. Maja helemaal kun je ook niet want onze dames moeten toch de nodige verzorging blijven krijgen natuurlijk. Dit was em weer even. gegroet! Frogspace
 2. Frogspace

  kaskweek 2011

  foto's met allereerste kweekje ooit
 3. Morrie! Beste struik heb je daar! Ik heb ook twee ww planten staan maar die gaan lang niet zo mooi. wanneer ben je begonnen? Ik hoop dat de mijne ook nog even doorknallen, ze zijn nog niet zo groot maar ben ook een beetje laat begonnen. Ik bem benieuwd naar het eindresultaat! Frogspace
 4. Wow wat een mooie planten zeg en idd wat kleuren in die toppen, dat moet wel lekker smaken. keep them growing Groet! Frogspace
 5. Oei das dus niet zo best zo'n kolonie mieren... ik zie inderdaad witte plekjes op het blad terug komen en op de onderste bladeren een donkerebruine vlekken... ik neem aan dat dat dan de schimmel is.. het ergste is nog dat de wittr vlekken op alle planten terugkomt alhoewel wel in mindere mate. ik ga maar eens speuren of hier wat tegen te doen is... Bedankt voor de info iig LPS! @zODd ik ben ook heel benieiwd naar het eindresultaat, ik zal het latem weten als de eerste test gedaan is ben iig al blij dat ze nog bijgetrokken zijn want ik had er een hard hoofd in toen ze net over gezet waren in de volle grond.
 6. We zijn weer een weekkie verder dus hier weer een korte update. Ik ben inmiddels begonnen met voeding. Ik heb terra vega en flores gehaald van Canna. De 2 fastbuds zijn nu 5 dagen in de bloei en deze hebben nu twee keer voeding meegekregen. De twee WW krijgen de groeivoeding mee. Ook deze hebben nu twee keer gehad. Ik denk dat ik ze drie keer per week ga meegeven. Op het moment dat het teveel is ga ik dat wel zien neem ik aan. Hier de foto's van hoe ze er vandaag bij stonden. De twee planten welke het meest bij de ingang staan doen het het best. Ik denk dat dit komt omdat hier ook nog een beetje wind staat terwijl het achterin helemaal windstil is. Bij de laatste plant (een WW) zit een dik mierenest onder ... alle vier op een rijtje WW,Fastbud2, fastbud2, WW WW1, ziet er stukken beter uit als vorige week Fastbud2, dit is de mooiste van de twee, staan allebei in bloei De eerste bleoiverschijnselen zijn gespot, groei maar lekker mierenhoop onder me andere WW... kan dit kwaad? vreten ze de wortels aan? Nou ik hoop dat er snel een flinke dosis zon gaat komen voor ons allen want dit is helemaal RUK natuurlijk, we houden de moed erin :-) Gegroet!
 7. Heeft er helemaal niemand tips of opmerkingen? Wil ze eigenlijk wel wat voller hebben zouden jullie nog groeivoeding geven? Reacties graag
 8. WTF, was je topic aan het volgens want ik ben ook met ww bezig en nu zie ik dat je alles heb kennen inleveren. Wat een lijers... Nou hopen dat je zolderkweekkie dan nog wat gaat opleveren.. Succes en... gecondoleerd..
 9. Zo weer 5 dagen verder en moet zeggen dat ze er nu een stuk beter uitzien dan eerder vorige week. Ze beginnen nu redelijk wat blaadjes te krijgen en het toppen is zo te zien ook goed gegaan. Ze zijn wat aan de hoge kant maar denk dat er nog wel een lekker wietje vanaf te halen valt. Ik heb zojuist nog wat voeding besteld dus hoop dat dat snel binnen is zodat ze hier nog wat profijt van kunnen hebben. Misschien een beetje aan de late kant maargoed tis dan ook de eerste kweek en zo leer je weer voor de volgende keer toch Ik heb inmiddels voor de WW de sateprikkers vervangers door stuk grotere bamboestokken. Hoop dat ze nog nodig zullen zijn Hier weer paar fotootjes: een van de twee WW. Het dichts bij de ingang vd kas en vangt ok het meeste wind. Deze doet het dan ook het best. Fastbud #2 en daarachter weer WW WW 5 dagen na toppen, gaat goed zo te zien Dit was hem weer even, reacties tips uiteraard welkom. Gegroet!
 10. Hoi PF, THanks voor je reply. Ik had de flessen neergezet omdat ik niet 2 keer per dag water kan geven maar misschien dat ze inderdaad wel teveel krijgen zo. Ik zal de flessen verwijderen en gewoon 1 keer per dag een flinke scheut geven. De mini sateprikkers zal ik ook aanpassen, haha Ik vroeg me af of de witte s'haartes' betekend of de fastbud al in bloei gaat? Ik wilde ze eigenlijk nog toppen maar weet niet of dat nog aan te raden is? Zal over paar dagen wel weer even nieuwe foto's posten. gegroet!
 11. Ik ben ruim een maand geleden begonnen met mijn allereerste kweek ooit, dit wordt dus ook een kweekverslag met terug werkende kracht :-) Half mei heb ik 5 zaden besteld, 3 AK47 en 2 Fastbud #2 zaden bij wietzadjes.nl. Ik kreeg hier ook 2 WW zaadjes bij. Ik had nog een oud aquarium staan met heel toevallig de juiste lichten erin waar ik deze in heb 'opgegroeid'. Zaden ontkiemd en in stekgrond gegooid en onder de lamp gezet. Ik had hier graag foto's van willen plaatsen maar helaas is mijn camera een aantal weken gelden gejat waardoor ik die foto's pisse ben. Helaas hebben niet alle plantjes het gehaald. Alle 3 de AK47 plantjes en 1 Fastbud heb ik helaas moeten weggooien, was geen redden meer aan. Maargoed ik ben dus doorgegaan met de WW en de Fastbud en (buiten dat ze enorm gestrekt waren) doen deze het redelijk. Toen ze een centimeter of 20 waren heb ik ze uit de stekpotjes gehaald en buiten in de kas gezet. In de kas is vorig jaar van alles verbouwd dus de grond zou opzicht goed moeten zijn. Toch voor de zekerheid 4 flinke kuilen gespit en gevuld met potgrond welke ik bij een growshop heb gehaald. Stond geen merk oid op maar zaten allerlei witte korrels in en volgend de shopeigenaar, gegarandeerd succes... Dit is de eerste foto die ik nog heb toen ze net in de kas zijn gezet: De buitenste zijn de WW Zoals jullie kunnen zien was er nog weinig gebeurd voor een plantje die al vrij 'hoog' was (misschien teveel water gegeven tijdens start?) Ik geef de plantjes enkel water (1 keer per dag) en verder geen krachtvoeding oid. Wel wil ik op het moment van bloeien ze wat bloeivoeding geven om mooie volle toppen te krijgen. Ik heb ze op 24 mei gezaaid en we zijn nu 43 dagen verder. De planten mijn inziens (vooral de fastbud) nog redelijk klein en 'kaal'. Maar dat is mijn idee, wellicht dat dit bij de soort hoort of dat dit nog moet gaan komen. Voor wat betreft de WW heb ik er wel vertrouwen in maar voor de fastbuds heb ik het idee dat ze niet verder groeien. Ik heb zelfs het idee dat ze al de bloei ingaan (zag witte haren, zie foto's hieronder). De fastbuds zijn autoflowers dus het zou goed kunnen. zo staan ze er nu bij WW - gaat het hardst van allemaal. Vinden jullie hem ook niet een beetje 'kalig'? WW van bovenaf Fastbud, witte haartjes, bloei? WW2, net getopt. Hoop dat het goed is gegaan... Nou dat is het voor nu even.. Reacties / tips ed van harte welkom uiteraard!
 12. Aloha allemaal, Ik ben 'frogspace', 28 jaren jong en zowel op het forum als in het kweken een groentje. Daarintegen ben ik wat betreft het roken van cannabis wel vrij ervaren. Nu ik de beschiking heb over een kleine zelfbouwkas op een hele mooie afgelegen plek heb ik besloten om dit jaar zelf ook eens wat ervaring op te doen met het kweken en mijzelf dan ook aan te melden op dit gezellige en informatieve forum.. Een kweekverslagje zal ik zo op de daarvoor bestemde plek schrijven.
×
×
 • Create New...