Jump to content

roy026

Members
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About roy026

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. is het echt zo dat je van het mannelijke bladafval ook hasj kan produceren?
  2. oh oke dank je wel want heb er echt geen verstand van. maar weet iemand nog iets anders dat ik kan doen met die planten want vind het zo zonde om ze allemaal weg te gooien!
  3. maar hoe weet ik nou hoe ik dit allemaal moet doen? kan iemand me ff duidelijk stap voor stap uitleggen hoe dit allemaal in zijn werk gaat want snap er echt geen zak van.
  4. ik snap het echt niegt heb er totaal geen verstand van. wil het gewoon een keer proberen maar heb totaal geen ervaring. dus vertel.....
  5. ja goed idee! maar hoe moet ik die dan bestuiven? en hoe kan ik zien of het een vrouwtje is?
  6. nee maar ff serieus: jullie denken dus dat het niet mogelijk is om dit te doen? want ik vind het zo zonde om ze zo weg te gooien! wat kan ik er verder nog mee doen? iemand een ideetje?
  7. maar ik vraag me nou dus af hoe je bv de bubble gum smaak in de wiet krijgt. dus dan moet hetr toch ook mogelijk zijn om er een rozen smaak in te krijgen?
  8. bedankt maar hier staat niet in hoe ik het moet kruisen en met wat voor een plant het kan. is het nou zo dat als ik naar de intratuin ga en daar een vrouwtjesroos koop en dat ik het stuifmeel van mijn mannetjescannabisplant erop doe dat ik dan zaadjes krijg die een kruising zijn?
  9. hallo, ik had 5 planten in mijn tuin staan totdat ik erachter kwam dat er 4 mannetjes waren. ik heb het vrouwtje nu op zolder gezet met een tl lamp. ik vraag me het volgende af: ik heb bedacht om het stuifmeel van de mannetjes op te vangen en "in te brengen" bij een totaal andere soort plant. (dus geen cannabisplant) weet iemand misschien hoe ik dit moet doen en bij wat voor een plant ik dit het best kan doen? kan ik het zaad ook in een bakje bewaren of moet het direct op de andere plant komen? en zo ja, hoelang kan ik het bewaren? zou iemand me ook kunnen uitleggen hoe het moet en hoelang het dan duurt voordat je resultaat hebt enz... alvast bedankt
  10. het lijkt me het handigst om er vuilniszakken overheen te doen, is dit mogelijk? en moet ik ze er dan om 9 uur s'avonds op doen en om 9 uur s'ochtends weer afhalen of kan dit ook later? dus ik begrijp dat ik ze na die 2 weken gewoon weer kan laten staan zonder vuilniszakken? en moet ik ze nog meer/minder water geven dan gewoonlijk of blijft dit hetzelfde?
  11. ik geef/gaf gewone voeding van de action maar las dat dit niet goed is voor de cannabisplant dus heb ik besloten hiermee te stoppen. en weet je misschien dan ook hoe ik het best kan verduisteren? graag van nog meer mensen hun mening ff ter bevestiging!
  12. hallo, ik heb een aantal weken geleden een paar fotos geplaatst en ik zou nog even laten weten hoe het er nu mee gaat! ik ben zelf zeer tevreden met de grootte etc. maar vroeg me af wat jullie er van vinden. staan in 12 liter potten in grow mix. ik ben vergeten wat voor een soort het is ze zijn 59 dagen oud en het zijn 2 verschillende soorten. maar ik zit nu te twijfelen om ze te gaan verduisteren. wat vinden jullie dat ik het best kan doen, verduisteren of gewoon zo laten? dit is mijn eerste kweek dus heb er verder geen ervaring mee. ze zijn zo'n 80 cm hoog schat ik. en weet iemand hoelang het nog duurt voordat ze uit zichzelf gaan bloeien en wat het beste is voor de opbrengst etc.? en weet iemand of ik nu al kan zien of het mannetjes of vrouwtjes zijn? als het goed is zijn het allemaal vrouwtjes maar heb ze als zaadjes gekocht dus voor de zekerheid! hier de foto's. mijn plantjes 2 alvast bedankt!!!
  13. roy026

    mijn planten 2

    mijn planten 2 59 dagen oud
  14. bedankt hier heb ik wat aan!!!! ik laat nog wel ff weten wat het is geworden!
  15. bedankt maar hoe kan ik ze nu compacter en dichter maken?
×
×
  • Create New...