Jump to content

misgagaganja

Members
  • Content Count

    103
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About misgagaganja

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 08/13/1975

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. ik word steeds blijer als ik al die positieve ervaring lees en die mooie foto's zie!
  2. Bedankt voor de reacties! Hele mooie foto's ook, erg handig om te kunnen zien wat ik ongeveer zal kunnen verwachten :-)
  3. dankjewel voor de reactie Kick Smit! Die meeldauw had ik op al mijn soorten, dat was een groot drama en dit jaar gaat deze dame gelijk richting growshop voor een goed middel bij de eerste tekenen van meeldauw. Geen gedoe meer met melk en zeep mengseltjes want dat hielp voor de meter niet haha. Hopen op een goeie zomer ook. Ik heb er zin in!
  4. Hallo allemaal, Ik was hier vorig jaar ook, heb ik voor het eerst wat geklooit met autoflowers, ik had een WW en wat stekken en vooral veel, heel veel, meeldauw :-( Ik heb besloten dit jaar voor Sannie's Heribei te gaan en de autoflowers te laten voor wat het is. Ik heb zojuist de Heribei zaadjes besteld. Er is hier vast iemand die ervaring heeft met deze soort, zijn er speciale dingen waarop ik moet letten? Hoe was de oogst bevallen? Ik neem aan dat ik niet hoef te gaan verduisteren omdat deze soort van zich al eerder klaar is? Wanneer zal ik ze ontkiemen? Alle tips zijn welkom! groeten miss G
  5. Hoi, Ik had een snowryder die meeldauw opgelopen had, heb geprobeerd te bestrijden met een melk mengsel maar heb haar voortijdig moeten omhakken. Ik heb geen schimmel op de toppen gezien, alleen op de bladeren. De wiet hangt nu te drogen, maar zou ik het wel roken? Ik heb dan wel geen schimmel gezien in de toppen, maar ik twijfel. Wiet ziet er verder niet beschimmeld uit, magere topjes maar ze was dan ook niet klaar. Hier een foto, wat denken julliee?
  6. Hier een foto update. Dit is de hoofdtop van de beschimmelde snowryder: Big bang's zijn omgepot: de overgebleven snowryder die ik gisteren nog eens flink met een melk mengsel heb behandeld: @ blowsterkte ik heb besloten om geen geld te gaan uitgeven aan dure bestrijdingsmiddelen, het budget laat het niet toe. Zou je me wat meer kunnen vertellen over je natural way van bestrijden, tea tree olie heb ik namelijk in huis en die zeep kan ik ook nog wel gaan kopen. Maar ik weet verder niet hoe of wat en welke verhoudingen enzo. Alvast bedankt :-)
  7. Ze is om. We hebben haar eens goed bekeken en de schimmel aan de bovenkant van de bladeren was nog niks in vergelijking met de onderkant. Echt helemaal vol. Dus hij is om, we hebben het geknipt maar het was gewoon niet klaar. Het hangt te drogen maar ik twijfel of het wel te roken is. Ik heb geen schimmel op de toppen gezien maar vraag me af of dat wel te zien is. De bladeren zaten echt helemaal vol van onderen. Is dat wel veilig om te roken? Ik heb nog een snowryder die 2 weken jonger is, ook schimmel maar een beetje, dus die staat nog. Mijn stekken hebben ook meeldauw maar alleen aan de onderkant dus ik laat ze staan en probeer het nog een met een melk mengsel. Wat een ellende zeg!
  8. de meeldauw lijkt erger te worden, het komt steeds dichter bij de toppen :-( Mijn gevoel zegt nu omhakken en anders over een paar dagen de kliko in want dan is ie helemaal beschimmeld. Ik denk dat het niks meer word ermee :-(
  9. als het nou niet weggaat met een week ofzo en nog eens sprayen, is het dan een optie om hem voortijdig te oogsten of is het dan niet te roken? Dankjewel voor alle info trouwens Blowsterke :-)
  10. hier de foto's, weet je wat ik dacht dat het was, ik dacht dat iemand as van een sigaret op had laten vallen en dat het daarop geregend had haha
  11. ik hoop het ook, we verwachten dat de oudste met en week of 2 zon klaar is, als het dan nog niet over is, is die plant dan wel te oogsten en roken??
  12. nee he, ik heb meeldauw in mijn bloeiende snowryders :-( Ik had het wel al gezien, maar het kwartje was niet gevallen, tot mijn vriend gisteren zei dat hij dacht dat het meeldauw was. Gegoogled en ja hoor. We hebben de plantjes inmiddels bespoten met een mengsel van 1 deel melk met 9 delen water. Ik heb uit voorzorg alle planten ermee gesproeid. Hopen dat het nu weg is!
  13. Hier weer een kleine update. De ww die ik in de volle grond heb gezet groeit als kool: Een van mijn bloeiende snowryders, het gaat maar heel langzaam zonder zon maar na vergelijking met foto's van vorige week zie ik toch dat het rijper is dan een week geleden: Mijn stekken doen het goed: Big bang auto zijn nu een week of 3 a 4, ik vind ze er zielig uitzien maar hoop dat ze nog bijtrekken als ze eindelijk eens wat zon krijgen volgende week hopelijk. Wat denken jullie van die bigbang, komt het nog goed? groetjes misgagaganja ik ga die big bang trouwens ompotten naar grotere potten. Normaliter had ik dat allang gedaan maar omdat ze er zo fragiel uitzagen heb ik wat gewacht.
  14. Ik heb 2 Snowryders in de bloei en er gebeurd al weken niks. Het lijkt compleet stil te staan :-( Mijn 2 big bang's zijn nu een week of 3 a 4 en die zien er uit alsof ze een week oud zijn. Het enige dat hier nog gaat zijn de stekken en WW in de grond, die groeien flink door in de hoogte. Deprimerende shit dat weer!
×
×
  • Create New...