Jump to content

Mazar-i-Sharif

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Mazar-i-Sharif

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hey Koekje040, Ik hou je verslag in de gaten! Ben erg benieuwd :-) Ik heb zelf ook een aantal zaden ontkiemt, zo`n 95% is uitgekomen. Succes !
  2. Balen joh! Echt een mooi plantje was het. Ik zou toch wat meer zaaien als ik jou was, de volgende keer.. Succes verder!
  3. Een mooie progressie burn_out! Ik hoop wel dat het dames zijn.. Succes
  4. Bovenstaande plantjes hebben zich inmiddels aardig ontwikkeld (achter het raam op de vensterbank). Van de vijf zijn er vier vrouwelijk, een mooie score dus. Ik heb er nog drie in een pot staan. Ze beginnen nu te bloeien. Ik verwacht er niet veel van, want ze hebben erg weinig licht gehad de afgelopen tijd. Toch leuk om te zien hoe ze zich ontwikkelen:
  5. Ziet er goed uit Elmo2007! Ik hoop dat er veel dames tussen zitten. @lufthegreenstuf: het is indd een Auto x Auto, er moet dus een auto uitkomen lijkt mij. https://www.wietforum.nl/uploads/1326917436/gal...3412_100668.jpg zie verder http://www.wietforum.nl/zadenkweek-Automaz...K47-t88282.html
  6. Hey Burn_out! Leuk dat je dit online zet. Ben erg benieuwd ! Ik heb er zelf drie voor het raam staan. Inmiddels zijn ze aan het bloeien, maar het is zulk slecht weer de laatste tijd, dat ik er niet echt veel van verwacht. De Mazar bloeide een stuk langer dan de AK, dus ben benieuwd hoelang deze kruising er over gaat doen! Heel veel succes en ik blijf deze zeker volgen. Mazar
  7. Paar weken terug 5 zaadjes in een potje met stekaarde gedaan, om te kijken of ze goed ontkiemen. Nou dat deden ze! Omdat het toch wel erg lekker weer is heb ik ze buiten gezet en ze groeien al best lekker. Ze zijn nog wat lichtgroen, maar dat komt omdat ze net overgepot zijn vanuit de stekaarde (hebben geen voeding gehad). Nu in een goede aarde met wat kippenmest, ben benieuwd!
  8. Hoi, Ik zou het erg leuk vinden als iemand deze mooie kruising wilt uitproberen, en dan wat fotos mailt of op het forum plaatst. Laat even weten of je geinteresseerd bent, dan stuur ik ze op.
  9. Beste Ruderalis liefhebbers, In 2011 heb ik een zadenkweekje gedaan: Automazaar x Auto AK47. Ik dacht, met dit vieze winterweer is het wel aardig om zomerse fotos te plaatsen. Ik heb helaas niet gedurende de hele kweek fotos kunnen maken, maar ik denk dat je zo toch een aardig beeld krijgt.
  10. Hallo Allemaal! Ik ben Mazar-i-Sharif 35 lentes jong. Ik kweek al zo`n 15 jaar, maar tussen die 15 jaar heb ik ook weleens een seizoen overgeslagen. Ik kweek enkel buiten. Na een aantal maanden lezen op dit forum ben ik van plan om voor het eerst met autoflowers te gaan kweken. Aangezien ik een hoop informatie van dit forum gehaald heb, heb ik mij geregistreerd met als doel een verslag te posten. Hopelijk komt daar ook weer veel informatie vrij. Dan mijn naam: ik ben geen taliban strijder . Aangezien ik gek ben van afghaanse indica, wil ik dit jaar mazaar gaan kweken. En waar komt een groot deel van de genetica vandaan? Juist: Mazar-i-Sharif! Groet, Mazar-i-Sharif
×
×
  • Create New...