Jump to content

Rocky__

Members
  • Content Count

    60
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Rocky__

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Olie, op de manier zoals in de openingspost.
  2. Nou, ik heb er vanavond 30 druppels in zitten, maar ik merk er 0,0 van. Ik heb een paar grote toppen en heel wat knipafval met THC in het flesje gepropt, maar tot nu toe eigenlijk geen werking of resultaat. Wat kan ik fout gedaan hebben?
  3. Ja dat, en ik had het begin nog even doorgelezen. Ik was het stukje roeren en schudden vergeten. Heb vier saté stokjes aan elkaar gemaakt en flink de bodem en zijkanten geroerd en geschraapt. Zie hier het resultaat: Wat vinden jullie er van?
  4. Hè mannen, heb weer een vraagje. Ik heb het volgende gedaan: Paar grote toppen en een hoop mooi afval in een flesje gepropt met een halve liter alcohol. Dt heb ik twee dagen laten trekken en vervolgens in een glazen flesje gedaan na het filteren. Nu duurde het 27 uur en nog steeds was niet alles verdampt. Ik had de flessenverwarmer op 34,5 graad en uiteraard een aquarium pompje er in zitten. Het duurde me te lang dus heb dat laatste beetje er uit gehaald en gekeken wat er over is gebleven. Het lijkt een soort gigantische vaste stroop te zijn, dus geen lopende olie. Ik heb er 5x de hoeveelheid inhoud van het overblijfsel aan olijfolie bij gedaan. Mijn vraag is; is dit herkenbaar en hoe krijgen jullie de stroop uit het flesje, of laten jullie het flesje weer een paar uur staan zodat het kan mengen met de hennepzaad of olijfolie? Thx!
  5. Brouwland in België levert dus helaas niet aan Nederlanders, maar Brouwmarkt.nl schijnt het binnen Nederland te leveren. Ik hou jullie op de hoogte!
  6. Ik heb vorige week een bestelling geplaatst bij Brouwland in Belgie, maar die mogen helaas niet meer naar Nederland versturen, dus ik kan geen alcohol daar kopen om wietolie te maken. Waar kopen jullie (online?) de pure alcohol? Thanks.
  7. Als ik hem al zou gebruiken is het altijd na de filters en een stuk na de afzuiging met daarna nog zo'n 5mtr slang. (315mm) Ik ben zeer benieuwd hoe hij je bevalt! Kweken zonder filters.... mucho cohones.
  8. Daar wordt genoeg gezegd over de Schoon Air Cleaner, wat een troep is dat zeg!
  9. Volgens mij zet je een Ozone generator altijd na de afzuiging tussen de slang en het buitenpunt. De techniek is hetzelfde als een ionisator, misschien vandaar de verwarring? http://www.eugrowshop.eu/nl/luchttechniek-...ir-cleaner-315/ http://www.highqualitygoods.nl/winkel/inde...487fe1vi6msk861
  10. Die groene Choco ziet er goed uit zeg!
×
×
  • Create New...