Jump to content

Damho

Members
  • Content Count

    92
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Damho

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Location
    In de tuin
  1. Geen idee nog, moet nog drogen ik zal het droge gewicht posten zodra ik dat weet.
  2. Nou dit zal wel een van de laatste updates worden van dit topic! Mijn plantje heeft zojuist de schaar ontmoet en is niet langer meer onder ons. Het waren mooie weken, samen veel meegemaakt! Door weer en wind hij stond er altijd, voor het slapen gaan toch nog even gedag zeggen helaas gaat dat nu niet meer! Hier de foto's Het was leuk om te zien dat mijn eerste plantje toch nog wat opleverde! Het viel me meer dan mee. Volgend jaar nieuwe ronde nieuwe kansen
  3. Ja dat weet ik! Bedankt voor je hulp!
  4. Oke dan ga ik de toppen maar eens oogsten aangezien de bladeren weg zijn. Kun je de toppen die veel witte draden hebben ook gewoon roken of niet?
  5. Is het mogelijk om een deel van mijn autoflower (royal dwarf) te oogsten? De topjes vooral de hoofdtop en wat andere zij toppen zijn al aardig rijp naar mijn idee. Ik zie bijna alleen maar bruine haartjes. Alleen onder aan mijn plant zitten wat toppen die nog wat langer kunnen nog veel witte haartjes.. Is het nu mogelijk dat ik de toppen eraf haal die al rijp genoeg zijn en de rest nog laat staan? Heb ook al alle bladeren weg geknipt voor wat meer licht bij de onderste toppen..
  6. Sorry voor het niet update van dit topic, heb nu toch weer een update foto meer volgen nog maar deze heb ik even snel gemaakt.
  7. Even een kleine update; Plantje groeit lekker door!
  8. Bij mij is nog niks op te merken, staat nu weer even binnen in de schuur omdat het vannacht hier wel eens kon gaan stormen! Ik hoor het graag NLwiet wat er bij je plantje gebeurd!
  9. Is het verstandig nu even mijn plant ná te sprayen met gewoon wat regenwater? ---- Heb net toch voor de zekerheid even water gespoten, toch omdat ik bang ben dat te sterk was naar het lezen van je reactie predator.
  10. Mooie plantjes man! Vooral die grootte! Heb je ook enig idee of deze beter groeien dan die royal dwarfs? Ga zo door! Damsho
  11. Ga zometeen het water filteren van alle brandnetel resten die erin zitten. Mijn plant heeft vandaag ook binnen gestaan dus zit geen luis nu op had ik er nog afgehaald vanochtend ik hou jullie updated. ------- EDIT: net even het brandnetel''soepje'' over de plant gespoten. Hopenlijk verschijnt er geen luis meer nu.
  12. Zitten nu op moment geen luizen op, heb hem in de schuur gehad vandaag hij staat net weer buiten zal even kijken of er vanavond nog wat op zit dan update ik even een foto! Was de hele dag weg, en omdat we hier vanochtend zo'n last hadden van die stort regens ging die naar binnen. Hier nog paar foto's van daarnet! En de brandnetels in water. Ga ik vanavond even mee aan de slag. ----- Heb net mijn plant ingespoten met die brandnetel''soep''. Nu hopen dat er geen luisjes meer opkomen. Ook net even 2de pot schoongemaakt en een tweede zaadje gepakt om te laten ontkiemen! Keep you posted.
  13. Hmm geen idee, ik geef hem zelf gewoon regenwater ben bang dat mijn grond te nat word als ie continu in de regen staat. Ben vaak ook weg overdags dus dan heb ik geen controle over de hoeveelheid water die erop komt. Heb net brandnetels geplukt en staan nu in water dag te weken. Spuit ik morgen avond me plant mee in kijken of het helpt tegen de bladluis.
  14. Ja ben net even op brandnetel jacht geweest, heb een zak vol mee naar huis genomen staat nu in een emmer water in de schuur. Laat het even dagje staan en dan zullen we zien of het helpt.
  15. Inderdaad! Hoop dat het weer aankomende tijd weer snel beter word, keek net eens even op de buienverwachting er daar stond vanaf morgen hele week regen verwacht.. Dus dat bevordert de groei nou ook weer niet echt. Maar de tijd zal het leren hé, mocht het veel gaan regenen zet ik em lekker in de schuur achter het raam.
×
×
  • Create New...