Jump to content

quanah

Members
  • Content Count

    170
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About quanah

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Nou mn eerste poging is niet een enorm succes geworden. Ik denk dat ik de consistentie van de drap niet helemaal goed had. Waarschijnlijk iets te nat geworden. Ik heb er wel een beetje kristallen uit ge-extraheerd, maar t was erg lastig om de naphta van de drap te verwijderen. Veel rommeliger als bij de loog tek, maar dat kan zijn omdat ik er nog een beetje handig mee moet worden.
  2. Ah, gelukkig ben ik begonnen met een heel klein beetje eerst, want ik was met natuurazijn aan de slag gegaan om extract te maken van Caapi voor Changa. Maar nu op zoek naar Schoonmaakazijn dus .. Voor de Jimjam kan je volgens mij geen Nafta gebruiken volgens de q21q21 tek.
  3. Hallo daar, Ik ben bijna zover dat ik mn changa kan gaan maken. Ik heb: dmt kristallen mullein blue lotus calea zacatechichi en voor de MAOI heb ik red vine caapi bast. Nu wil ik eerst een extract maken van de caapi door deze 2 weekjes in een solvent laten weken. In het aftreksel wil ik dan de kristallen oplossen en dan de kruiden erin en dan de hele boel laten opdrogen. Blue lotus er dan achteraf bij voor de kleur. Wat zou ik hiervoor het beste kunnen gebruiken. Ik lees dat harmalin niet goed wordt opgenomen door aceton. Het beste zou pure ethanol zijn, maar dat is nergens te vinden in NL. Alleen ethanol met bitrex, of methanol. Zou 1 van deze geschikt zijn ? Of weet iemand een alternatief ?
  4. Hey Haxxorz, Ik pak het op hoor Ik heb 1 gram witte kristallen die ik ga mixen met Calea Zacatechichi, Blauwe lotus en Mullein en nog een Harmala. Ik ben op zoek naar Caapi bladeren, maar die zijn niet zo 1 2 3 te vinden. Nog tips ?
  5. Howdy all, Ik heb de engelenstof ook gevonden inmiddels. Heb 4x een reis ondernomen, alle keren niet doorgebroken, maar doel was ook voornamelijk om even kennis te maken met de kristallen. Het lichamelijke gevoel komt inderdaad heel erg overeen met een hevige paddotrip. De visuals waren heel erg geometrisch. En na een minuut of 12-15 was ik weer helemaal helder. De laatste keer had ik op het eind van de reis wel een beetje een tintelend gevoel over mn hele lichaam waar ik wat nerveus van werd. Maar toen gebruikte ik het voor de 4e keer in 2 weken, dus inmiddels even alles laten inzakken een paar weken en inmiddels ben ik klaar voor de volgende ronde. Er zijn wel al 2 andere mensen doorgebroken op de door mij extraheerde kristallen. Dus daar ben ik erg trots op
  6. Hi Zwampier, Dank voor de tip. Ik heb nu een paar keer de extractie met loog uitgeprobeerd en wil inderdaad eens kijken of er een schonere methode is. Er komt wat mimosa poeder mijn kant op en dan ga ik q21q21´s tek ook s loslaten op 50gr en als het goed gaat ook meer. Waar kan je het beste gebluste kalk vandaan halen ? En is de azijn, gewoon de witte azijn die je in de supermarkt koopt ? Gelijk nog meer vraagjes. Heb je ook de jimjam extractie gedaan ? En zou daar terpentine goed werken als vervanger voor xyleen/limonene-d. Is terpentine niet al xyleen ? Dank
  7. Nou .. tis klaar ! 4x 1,5liter weckpotten vol orange bud Inclusief de reeds geknipte topjes kom ik uit op net iets onder de 150 gram. Da's dus niet helemaal 1 gram per wat, maar voor een eerste keer ben ik heel erg dik tevreden met mn 4 potten wiet Ik zal van de week nog even de eindfoto's maken en ook t rookverslag en dan de tent verhuizen naar een vriend, die t ook wel een keertje wil proberen.
  8. JA ! .. daar is eigenlijk geen goede smiley voor. Ik haal het potje ook iets vaker tevoorschijn dan nodig is, gewoon om er naar te kijken en eraan te ruiken .. en er doorheen te rollen.
  9. Alles kan, als het maar donker is voor de wiet .. dat is de boodschap volgens mij Ik heb de weckpotten gevonden bij de blokker. Alleen de 1,5 liter versie was nog voorradig, dus ik heb er 2. En nog 1 van 1 ltr en nog een kleine van 0.5ltr. Inmiddels heb ik ook 2 takken afgeknipt waarvan de steel knakte. Hier zat de eerste 22gram aan .. woohoo ! Daarnaast had ik er eerder ook al een top afgeknipt (de herma-top) en deze was ongeveer 5 gram. Dus 27 gram nu en er gaat nog heel veel komen
  10. Ja dat lijkt me ook. Maar inwikkelen in aluminium folie is ook een optie denk ik (de weckpot, niet de wiet
  11. Oh, dan was ik in de war, ik dacht dat een weckpot zo'n plastic curver bak was met luchtdichte sluiting. Maar ik zal het morgen nog s proberen bij de blokker. UPDATE: Ik heb voor het gemak even gegoogled en ik zie t al. Tis gewoon zo'n ouderwetse snoeppot. Maar daar zal ik er wel meerdere van nodig hebben of 1 hele grote.
  12. Nu raak ik in de war he jongens De 1 zegt eerst in een glazen pot, de ander zegt gelijk de weckpot .. Ik neem aan dat een luchtdichte glazen pot voor de eerste maand het beste is. Maar ik denk dat het niet echt heel veel uitmaakt of je glazen pot of weckpot gebruikt. Ik ben ook erg benieuwd naar de opbrengst, hoewel ik me daar nog niet echt mee heb beziggehouden, en ik heb dan ook geen idee. Niet gokken aub, want dat schijnt nogal s uit de hand te lopen hier op t forum
  13. De zaadjes komen van wietzaadjes.nl. Ik zal tzt een rookverslag maken. Eerst even wat andere lezen, want ik heb geen idee van waarje op met letten bij een rookverslag. En alleen 'Tis wel een lekker wietje' is vast niet genoeg ..
  14. Nee, geen rubber ring, maar hij sluit wel goed af. Evt zou ik nog een plakbandje over de naat kunnen plakken (haha, klinkt grappig).
  15. Inmiddels weer bijna 2 weken verder. De planten zijn inmiddels gekapt afgelopen zaterdag nadat ze 4 dagen in het donker hadden gestaan. 2 weken voor de rest had ik al een top afgeknipt en te drogen gehangen en deze rook helemaal niet zoals ik had gehoopt. Een beetje grazig noem ik dat, maar ik weet niet of iemand begrijpt wat ik bedoel. T ruikt meer naar gedroogd gras dan naar wiet en t smaakt ook niet echt overtuigend. Dus hierdoor was ik wat teleurgesteld en ook bang dat het allemaal zo zou gaan ruiken. Maar het drogen van de rest van de planten gaat sneller dan verwacht (vermoedelijk door de droogte buiten) en ik heb al een top afgeknipt die wat droger was dan de rest, en deze ruikt en smaakt precies zoals gehoopt en eigenlijk nog lekkerder Dus ik ben weer helemaal blij. De takjes die ik ombuig nu, breken nog niet af, ze knakken om, dus dan zijn ze nog niet volledig gedroogd toch ? Heeft iemand een idee hoe het komt dat de andere top 'grazig' ruikt ? Is ie wellicht te lang gedroogd ? Als alles goed is, ben ik vandaag voor t laatst naar de coffeeshop geweest .. ik heb dan ook maar gelijk TWEE pakjes vloetjes en tippies gehaald Ik heb een flinke glazen schaal met glazen deksel (= helemaal glas) aangeschaft voor de gelegenheid. Hopelijk is ie te klein !
×
×
  • Create New...