Jump to content

fje

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About fje

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten 5 cm voor tl als ik mij goed heb ingelezen. Maar zit nog met dat kraantjeswater verhaal. Lees veel dat kraantjeswater zelf niet goed is en je eigenlijk altijd moet afzuren. Is dat echt zo of is dat "tweaken"?
  2. Ik lees overal dat de capaciteit van je filter tot 20% groter moet zijn dan je afzuiging? Ik begrijp dat er nog wat capaciteit van je afzuiger verloren gaat maar 500kuub afzuigen op een 250kuub filter is toch veel te veel? Corrigeer me als ik verkeerd zit hoor!
  3. Hoi = Ik lees bij veel verslagen dat men gewoon kraantjeswater gebruikt. Is dat echt zo erg dan?
  4. Hallo allemaal! Ik ben Farid, 28 jaar en ik doe woody woodpecker na.... :S Al een dikke 12 jaar "beoefen" ik de hobby en nu wordt het toch eens tijd onafhankelijk van de shop te worden! Al geruime tijd ben ik me flink aan het inlezen en meer dan dat kan ik ook eigenlijk niet doen omdat er niemand in mijn omgeving is die zelf kweekt. Ik hoop daarom ook dat jullie mij overladen met info en tips wanneer je dat nodig vind. Ik heb inmiddels al een begin gemaakt en heb een kap, vsa en Philips Son-T Pia 600w aangeschaft. Aankomende maand komt waarschijnlijk de tent (wordt een 1x1x2 of 1.2x1.2x2). Dan uiteraard de elektra en dan hoop ik rond mei te kunnen starten. Uiteraard ga ik hier uitgebreid over schrijven en foto's plaatsen, ik hoop dat jullie mij de tips niet besparen! Tot gauw!
×
×
  • Create New...