Jump to content

japiekrekel

New Members
  • Content Count

    1
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About japiekrekel

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. tja, verhaaltje eigen schuld dikke bult? of stom, stommer, stomst? Wanneer je niet op je dagvaarding verschijnt kun je verwachten dat ze op je "huisadres" even langskomen om te kijken of je er toevallig toch niet bent hè. Hoe slim moet je zijn om op dat "huisadres" nog een kweekje te hebben? Haha, ik pretendeer mezelf niet beter te voelen dan anderen; maar in dit geval toch echt wel. hahahaha
  2. Inderdaad, ik ben ook niet politie's beste vriend, maar ze moeten er gewoon zijn, anders was alles van mij:p haha nee grapje. Maar net als met deurwaarders; tja er bestaan geen grotere hufters af en toe, het zijn echt een apart soort mensen. En wanneer mensen geen leningen en kredieten aangaan die zij eigenlijk totaal niet waardig zijn; hebben deurwaarders weer geen werk.
  3. Ik kan dat nog steeds niet begrijpen, Nederlanders die in belgie een kweekje opstarten???? Het is een feit, dat je met de huidige NSB-cultuur in ons land onherroepelijk een keer gepakt gaat worden; maar dan toch liever volgens het Nederlands strafrechtsysteem dan door het Belgische "op mijn punt gezet worden". Wat een spookverhalen ik allemaal al niet over mensen die in Belgie gepakt zijn heb gehoord. (jaren gevangenisstraf voor minder dan honderd plantjes) Onbegrijpelijk echt waar, en ja, zelfs als je ertegen afweegt wat een onsje in Belgie doet tov Nederland. Ja, of je moet natuurlijk Joe Pesci willen zijn: (1 minuut 10 seconden voor de vluggertjes) Im fucking stupid; I dont give a fuck about jail. hahaha
  4. Qua nieuwswaarde gelukkig totaal niet relevant daar het in 1985 opgenomen is. Dat is niet echt "nieuws" he.
  5. kunnen we onze vrind volkert niet even van de gesloten afdeling af laten met een geladen 9 milimeter? en dan zeggen kijk eens volkert, das minister opstelten, die is tegen groen enzo!
  6. denk dat je met een heel wapenarsenaal wel wat natter gaat dan met wiet hoor. 4 maanden onvoorwaardelijk voor bezit van een handwapen dat vuurklaar is. (lees kogels erin, doorgeladen, safety eraf)
  7. FarGue heeft gewoon gelijk, ga nou niet lopen te blaaten. Het is een leuk omzetje dat de Nederlandse cannabissector in totaal draait. Maar absoluut niet de rode draad van onze economie. Hoe kom je er in godsnaam bij. Kom maar op met je cijfertjes en voorbeelden want ik wil ze zien. *edit* en geen vage Belgische reportages, want dan moet ik teveel aan Jambers denken en kan ik het al niet meer serieus nemen.
  8. Jazeker is het de schuld van de politiek, maar het had alles te maken met de OVERLAST van belgen en fransen, dit praat ik niet na uit de krant ofzo; ik spreek uit eigen ervaring en dat is heel wat anders. Ik heb een tijdje in een straat met shop gewoond en het waren alleen maar buitenlandse kentekens die lak aan de verkeersregels hadden. Hierdoor komen veel (onnodig in mijn ogen) klachten binnen en daar is naar gehandeld. Wanneer men zich netjes had gedragen waren de shops nog steeds open. Weet ik 100% zeker.
  9. Ik heb er altijd met mijn neus bovenop gezeten, en het komt wel degelijk door de belgen en fransen. Wij als nederlanders wisten dat als we onze autos dwars over straat parkeerden, dit problemen op zou leveren voor de coffeeshop-exploitanten, vandaar ook dat wij WEL netjes naar dat parkeerveld enkele meters verder reden om onze auto daar probleemloos te parkeren. (uiteindelijk dachten wij hieraan goed te doen, voor onze eigen bestwil; het tegendeel bleek waar). Ze hebben niet voor niets maandenlang de actie "c'est fini" gehouden hier in de buurt, wat frans is voor "het is afgelopen". Dus ga nou niet vertellen dat dat door nederlanders komt; want dan zou er wel "het is afgelopen" gestaan hebben. right? En btw. bij christiana (in roosendaal) had ik topklasse wiet, zulke wiet haal ik alleen nog bij de baron in breda. En elke keer 30 km heen en 30 km terug, is niet leuk met mijn auto. Daar zuipt hij iets te veel voor, dit heb ik dus te danken aan een paar franssprekende drollen. En dan kun je wel zeggen, shop dan meer, maar je zult zelf ongetwijfeld ook weten, dat je dan ook makkelijker meer rookt. Het gaat niet om het feit dat ik het niet kan betalen, maar puur omdat je meer gaat gebruiken omdat je grootschaliger in moet kopen. Beetje jammer. Mijn kijk op de zuidelijke landen onder nederland, op spanje na, is hierdoor ernstig aangetast. las ballos
  10. Ik mis die 25.000 irritante, voor mij shoppen in roosendaal onmogelijk gemaakt te hebben, kutbelgen niet. Jammer dat ik nu naar Breda moet dankzij dit stelletje scheefparkeerders. Vroeger werd de hoogstraat gemeden omdat het altijd vol stond met belgen. (ja, onze egoistische zuiderburen konden niet bedenken dat de overlast door hun zeer beperkt zou kunnen worden wanneer hun even de moeite namen om naar een parkeerveld 200 meter van de shops af te gaan. Nee deze eliten vonden het nodig om het stadsverkeer te blokkeren omdat zij hun wietje moesten hebben) BEDANKT BELSKES EN FRANSKES, menig roosendaals blower zal dit jullie NOOIT vergeven.
  11. Lekker om de feitjes heen draaien. Je LULT maar wat, je neemt een persbericht en past het naar eigen smaak aan. Dat is hetzelfde als de Telegraaf en Hart van Nederland doen. Dit heeft totaal geen nieuwswaarde en kun je misschien beter een nieuw sub-forum voor aan laten maken. Cannabizznizz Fictie Topic ofzo. Suit yourself.
  12. Waar slaat dat laatste zinnetje nou op? dat verzin je gewoon zelf; dat de wouten niet vergoeden wat ze gedaan hebben of het op een andere manier enigzins proberen goed te maken. Je loopt op deze manier gewoon nieuws te verzinnen.
  13. doe maar 3 nulletjes minder, en 10K voor 1 zak wiet? wat voor inmens grote sealbag gebruikte hij dan wel niet?? hahaha
×
×
  • Create New...