Jump to content

Jack Cheddar

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Jack Cheddar

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands
  1. Heb net je kweekverslag even gelezen... Raar wel dat ze nog niet bloeien. Wat is ondertussen van de plantjes gekomen?
  2. dank u wel, er is dus een mannetje bij. ga het dadelijk verwijderen. Bedankt!
  3. zou iemand eens willen kijken in mijn album naar de foto's.. Denk dat ik er een mannetje bij heb zitten. Sorry, voor de onduidelijke foto's.
  4. volgens mij is dit een mannelijk plantje... verbeter me als ik fout ben? Ik zie meer bolvormige dingetjes, dan haartjes... best al weg doen zeker?
  5. Jack Cheddar

    Vrouwelijk

    dit is duidelijk een vrouwelijke, zie je in de oksels..
  6. Jack Cheddar

    Jack Cheddar

    eerste kweek
  7. denk dat dat bij mij ook het geval is. ze zijn traag op gang gekomen, en nu ze genoeg zijn ontwikkeld, beginnen ze stilletjes aan goed te ontwikkelen ( haartjes zijn duidelijk zichtbaar). heb ondertussen 2 mannetjes eruit gegooid. jammer, maar zoveel te meer plaats voor de anderen. Aan de tent kan het niet echt liggen, die is donker genoeg, misschien wel aan de luchttoevoer, want een echte toevoer heb ik niet, beter voor de volgende kweek mij wel zo iets aanschaffen.
  8. heb ze van in't begin 12-12 gezet, vandaar dat er nog niet te veel bloeiverschijnselen zijn. Ik moet wel zeggen, de laatste week zijn ze fel aant het groeien en begint alles een beetje sneller en feller te groeien. ja, ik ga hem nog een paar dagen laten staan, maximum 2 denk ik.. Ben vanochtend nog eens gaan kijken, en het lijkt me ook inderdaad een mannetje . dacht ook eerst aan herma. misschien dat hij door stress tweeslachtig is geworden ofzo. mn lamp was namelijk op één nacht, denk zo'n anderhalve week geleden, 's nachts kapot gesprongen. Was helemaal doorbrand, geen idee hoe het kwam...
  9. Zoals hierboven al ergens staat, ik begin stilletjes het geslacht van mn plantjes te zien. Ze staan ongeveer een 45 dagen, maar ik weet bij sommige toch nog niet zeker of het mannetjes zijn of niet. Eerst en vooral: het gaat om Jack Cheddar, niet gefeminiseerde zaadjes. Ik heb ze in heel goede omstandigheden laten ontkiemen, en ze zien er ondertussen allemaal goed uit. Ze hebben allemaal veel vertakkingen, genoeg blaadjes, ik zou qua opbouw van de plant niet zeggen dat er een mannetje zou bij zitten. MAAR als ik dan eens goed tussen de oksels kijk, zie ik precies toch 3 bolletjes, wat het begin zou kunnen zijn van zaadjes... Ik geef jullie er foto's bij, zodat jullie je mening of gedacht erover ook kunnen zeggen. Thanksssssssss hier zie je mss zo die drie 'bolletjes', ik twijfel erover ... dit zijn de plantjes, duidelijk veel vertakkingen... zou het raar vinden moest er een mannetje bij zitten, maar daar kunne jullie me wss meer over vertellen..
  10. hallo, ik ben dus 'Jack Cheddar'. Heb me hier ff een profiel gemaakt omdat ik jullie hulp wss toch wel zal kunnen gebruiken. K ben een beginnend kweker, voor zelfgebruik weliswaar, en ben nu bezig aan mn eerste keer. ze zijn ondertusse bijna een dikke 6 weken onderweg, maar heb nog geen problemen gehad. Moet nu stilletjes gaan kijken of het mannelijke of vrouwelijke plantjes zijn . Het gaat om Jack Cheddar, kruising tusse Buddha Cheese en Jack Herer, en ze staan binnen in een tentje van 1.20x1.20s2.00m.
×
×
  • Create New...