Jump to content

vladimir_the_cat

New Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About vladimir_the_cat

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. de stekken waren inderdaad te klein en maar 1 week voor gegroeid. dit is ook maar gewoon een test voor de smaak, het was niet de bedoeling om grote planten te kweken. maar dit heeft niks te maken met de gekrulde bladeren... korrels zijn meer dan goed gespoeld ze doen het nu weer goed stonden gewoon wat droog , nog 2 weekjes te gaan , dus eruit trekken ga ik natuurlijk niet doen. @handyman bedankt voor de gouden tip ! dit topic mag gesloten worden ...
  2. meer water gegeven nu , het was misschien een beetje aan de droge kant. metingen gedaan en alles zou goed moeten zijn. toch zie ik niet echt verschil in de bladeren.
  3. hey carpie bedankt voor je reactie. bij mij lijkt het toch iets anders te zijn , mijn bladeren zijn niet donkergroen juist gelig. en aan de ec ligt het denk ik niet foto´s zijn maar 1 mb toch, misschien sneller internet ? nee, ik zal het voortaan goed doen ik zal het eens proberen ik moet wel zeggen ze zien er verder niet slap uit. maar bedankt voor de tip ! ik heb een meter voor in aarde , ik zal daar eens mee meten morgen. maar 2x water per 12 uur zou niet te veel moeten zijn toch ? wat bedoel je precies met ph blokkade ?
  4. hallo, sinds een week nu beginnen de bladeren van mijn plantjes naar beneden te krullen. de oudere bladeren worden geel en sterven af. ik week op hydro korrels in stekblokjes van 7 cm. ik water 2x per dag 15 min. ik hou me aan het schema van de atami bcuzz voedingslijn. de ph is 5.8 tot 6.0 de lv is 55 tot 65 procent. de ppm is 600 , +- ec 1 de temp. is 25 tot 27 graden. heeft iemand misschien enig idee hoe dit komt ?
  5. kwam niet meer op mn oude account .. seemore buds ( niet dat ik erg actief was ofzo ) dus nu maar een nieuw naampje .. ik ben hier voor wat informatie en hulp tijdens het kweken. ik begin nu aan een kleine hydro kweek voor m'n moeder , die heeft chronische pijnen. and that's about it kweekze !
  6. hey tijger , mooi verslag ! 1 vraagje ... hoe pomp jij het water weer weg uit je bakken , met wat voor soort pomp ?
×
×
  • Create New...