Jump to content

ragnapov

Members
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About ragnapov

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Bedankt voor de inzichten ik heb een topic hier gestart: http://www.wietforum.nl/index.php?showtopi...mp;#entry858411 Is misschien beter voor mensen die hetzelfde probleem hebben id toekomst? Het probleem is eigenlijk vooral aan de bovenste bladeren, zo goed als nihil bij de onderste. Denk dat het dus deels zeker door hitte komt ook (ventilator was even kapot)
  2. Hallo, ik laat mijn extractor nu 24/24 draaien (om geen problemen met geur te krijgen) Temp met lampen aan is aan de bovenste toppen ong. 26°C, LV ligt rond de 35 a 40% Lamp hangt toch zeker 40 cm boven bovenste knoppen , + cooltube De hoofdredenen die ik zie zijn zo: Ik geef elke keer voedingsstoffen, kan hotspots veroorzaakt hebben Mijn ventilator was kapotgegaan, heb die nu vervangen -> denk dat dit een meespelende factor was ook Ik heb momenteel een hele hoop kapotte bladeren eraf geknipt, het lijkt niet erger te worden dus ik hou de vingers gekruist
  3. Hallo allemaal, zit nu aan week 6 v bloei, 400W hps lamp, gebruik biocanna flores & boost, heb misschien wat teveel boost gegeven de voorbije 2 weken herkent iemand dit?
  4. Het biocanna schema van de site zelf, dit: Ik besef net dat ik nog steeds 2ml/2L bioboost geef, maar de tijdsnotatie is een beetje verwarrend op dat schema. Ik schakel dus beter over op 1ml/2L zo blijkt. Kan het hieraan liggen? Ik geef 2L per plant wanneer ik water geef, ik laat de grond nog telkens droog worden. Moet ik nu misschien vochtiger houden of doe ik zo voort? Er komt ook nog binnenkort een fles organische blackstrap molasse toe, ga ik er zeker wel nog bijdoen. Zou ik nu proberen flushen en dan nog eenmaal flores erbij doen? Flush ik met enkel zuiver afgezuurd water of doe ik daar 1ml boost bij? bedankt ps: de knoppen hebben een heerlijk frisse citroengeur en zijn extréém kleverig! Qua smaak zal het zeker goed zitten, nu hopen dat de knoppen nog een beetje aandikken!
  5. Hallo allemaal, na lange tijd hier weer een update. Zit momenteel 6 weken ver in bloei. Alles verliep goed maar heb wat problemen momenteel met verdrogende bladeren. Ik heb gelezen dat vergeling e.d. normaal is maar dit ziet er eerder uit als verbranding. Mogelijke oorzaken: -oscillerende ventilator is kapot gegaan, de ventilator dat ik nu heb blaast continu dezelfde richting uit -te warm? te droog? -2x 15 minuten UV-B lampen, lijkt mij niet echt de oorzaak -te veel nutrients? volg nochtans het schema van biocanna Weet iemand raad? Ik zou ze graag nog tot een goed einde brengen
  6. Laatste post is al even geleden! Heb wat probleempjes gehad maar die zijn nu achter de rug, scrog is mooi aan het lukken Wat denken jullie, beginnen bloeien of nog een weekje wachten?
  7. Nog eens een update De eerste vertakkingen vd grootste zijn gescrogged! Het hoogteverschil is wel een klein probleem, maar met geduld raakt dit wel opgelost hoop ik. Sinds enkele dagen staan ze op 400W HPS, aangezien ik ze daar nu groot genoeg voor acht. Sommige hadden onderaan enkele hangende bladeren maar dat is ondertussen verbeterd. Ze staan niet te vochtig, ik maak de bovenste 1,5 cm van de grond af en toe wat luchtig. De LV ligt te laag. Ik probeer de techniek met tijl + water + handdoek nu, nog niet echt veel verbetering. Zal een mistmachine moeten kopen zeker? Wordt dit niet meteen weggezogen? (Het scrognet is bovendien de eerdere structuur + daarbovenop extra stevige metalen kabels die gewoven zijn. Sterk genoeg om te houden)
  8. Ik ben aan het overwegen dit te doen met de 3 sterksten, de 2 kleintjes hebben recentelijk wel een groeispurt gekregen dus ik blijf hopen dat ik ze gewoon op het verhoog kan houden en 2 hoeken van het scrognet kan vullen. Ik versta wel nog niet helemaal wat fimmen doet. Gewoon de helft van toppen lijkt het, maar wat heeft dit dan voor effect? En waar snij je best toppen af buiten op de hoofdtak?
  9. moest ik nu het bladafval wat verkappen en er wat zuurstofwater bij doen, zou dat iets veranderen tov mogelijk insecten?
  10. Wow! mooooi Hier kan ik wat van leren
  11. Ik heb onlangs voor het eerst mijn plant getopt nu vond ik het zonde om dit gewoon weg te gooien, dus heb ik het wat uitgerafeld en op de potgrond gestrooid. Organische recyclage! Zijn er mensen die dit doen? Heeft het enig nut of doe ik beter de moeite niet? Het lijkt mij bovendien geen slechte buffer voor uitdroging van de grond door licht.
  12. Weer enkele fotos. De grootste dame is voor het eerst getopt. Binnenkort begint de scrog! De achterblijvers staan nu hoger zodat ze evenveel licht krijgen. De zwakste heb ik verdunde melk gegeven om te testen of dit helpt tegen de groene vlekken die ze hadden op de jiffies. De temperatuur ligt nu wel wat lager doordat de lamp hoger hangt. Is 21°C nog voldoende?
  13. Hier weer een update Alles gaat goed. De 2 achterblijvers hebbe het nog even moeilijk gehad maar zien er nu beter uit. Begonnen met Biocanna Vega te geven, nog altijd met piranha erbij. Ongeveer 5ml per liter, maar afwisselend met gewoon afgezuurd water. Ook enkele flesjes waarin gist met suiker co2 produceert. Geeft in ieder geval een interessant geurtje! Weet iemand hoeveel van zo'n flessen optimaal is voor een ruimte van 100x100x180 ? Ik denk om zelf een co2 meter in elkaar te steken. De meters op de markt zijn zo duur.
  14. Paar nieuwe fotos ter vergelijking. De sukkeltjes zijn bezig aan een comeback! De rest doet t goed
  15. Oké, bedankt voor de replies iedereen Ik heb de domes eraf gehaald nu, ze richten zichzelf in ieder geval al mooier naar het licht toe
×
×
  • Create New...