Jump to content

JohnDope

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About JohnDope

  • Rank
    Groentje

Profile Information

  • Location
    Haarlem
  1. Ik heb dus hetzelfde probleem.... ik heb het alleen met de planten in potten, met de planten in de opengrond niet...... Wat is nou het probleem? Ik dacht persoonlijk dat ik te veel voeding had gegeven, ik gaf om de dag BN supermix en er staat achter op de fles 3-5 ml per liter en ik gaf steeds ongeveer 5 ml...... Maar nu heb ik de planten al 2 weken geen voeding gegeven en het geel worden blijft door gaan..... zou het nogsteeds te veel voeding kunnen zijn? Verder constateer ik ook veel stres bij de bladertakjes.... Weet iemand wat ik moet doen? Groeten
  2. sloop dit topic er maar uit.... ik had me niet verdiept in die voedingprijzen en ik dacht dat het vet duur was enzo, dus ik dacht ik haal het wel even bij de apotheek en flikker het bij elkaar. Maarja vanaf 7 euro heb je volgens mij al perfecte voeding tenminste voor een beginner als ik. Ik doe het toch niet echt voor de wiet, als er wiet aangroeit is het leuk, maar als het er niet aangroeit vind ik het netzo leuk. Ik heb de laatste tijd veel geleerd mededankzij dit forum, volgend jaar ga ik het veel beter aanpakken in ieder geval.
  3. ola, ik ben een newbee, maar ik zat een beetje rond te surven en ik vroeg me af welke voedingstoffen wietplanten nodig hebben. Ik heb ze even onder elkaar gezet, maar is dit alles of klopt er iets helemaal niet in? primair: kalium stikstof fosfor secundair: magnesium calcium overige: ijzer zink coper mangaan boron Ik weet natuurlijk nog niet wat de juiste verhoudingen zijn om het allemaal bij elkaar te gooien. Maar ik dacht als je nou eenmaal de juiste verhouding weet, dat je gewoon al deze grondstoffen bij de apotheek haalt en die in een wateroplossing doen, en dat weer een paar dagen laten trekken en dat vervolgens als plantenvoeding gaan geven. Misschien ontstaat er wel een superbooster uit, dat is natuurlijk wel jaren experimenteren, maar dat is wel leuk. Hoe worden die boosters uit de growshop eigenlijk gemaakt? edit: er ging iets fout met posten.... ik kreeg een errormessage vandaar dat ik per ongeluk 2 keer dit topic postte.
  4. ja zo`n lampie lijkt me wel top, want zo`n tl van groter dan een meter is een beetje te veel van het goeie. Van welk merk is die lamp dan?
  5. Nee, ik wil niet stoer doen door te laten zien dat ik een wietplant in me huis heb staan, het past gewoon mooi bij mijn interieur. Jullie gaan me toch niet vertellen dat ik de eerste ben die dit wilt?
  6. hehe ik begrijp goed dat jij sommige mensen niet begrijpt. Het is toch gewoon mooi een beetje planten of bloemen in je huis, dan kan er ook wel een wietplantje tussen staan, je kan mij niet vertellen dat het lelijke planten zijn. Een mooie wietposter vind ik niet leuk, het moet wel leven. Dan kan je natuurlijk ook bijvoorbeeld een poster van een hond kopen ipv een levende hond.
  7. ola, ik wil voor in huis een klein wietkastje maken, er hoeft geen wiet aan te komen, maar ik wil het gewoon ter decoratie zegmaar. Maar welke TLcombinatie kan ik nou het beste nemen? En welke afmeting hebben die buizen?
  8. smokkelen is het domste wat je kan doen. Dan kan je ook mee gaan doen aan een spelletje russisch roulette, ik ken een jongen die vast zit in het buitenland, drama. Ps in buitenlandse steden moet je ook opletten voor verborgen camera`s
  9. is dit nou die Gibberelic Acid Want in deze info staat alleen maar dat het voor extra bloei en harsvorming en gewicht is. http://www.nomercy.nl/nl/framesets/fs-prod-ga.html
  10. Op deze site verkopen ze zaad waar 100% een vrouwtje uitkomt, hoe kan dat? http://www.cannabis-seeds.cc/cannabis_seeds.php/cPath/5
  11. ok dan bedankt Choppie, maar ik had nog 1 vraag.... ik ga denk ik toch een kast van 80 by 80 cm maken en als ik dan verhuis maak ik opzeker een grotere, maar dan kan ik nu alvast wat ervaring op doen. Maar is 80by80 cm wel genoeg? Kan er dan geen brand uitbreken?
  12. en hebben jullie nog een tip voor de afzuigslang? Want als ik een slang uit me raam hang, gaat dat zeker opvallen. Maarja als het niet anders kan moet het maar, dan gooi ik er wel wat kleren over heen ofzo zodat het minder opvalt. Ik ga toch pas over 3 maanden beginnen, want dan ben ik er financieel klaar voor, ik heb wel nagedacht hoe ik die slang in me kamer kan afvoeren en in geval van nood snel kan weg werken.
  13. bedankt mensen, ik heb het even opgemeten en ik kan maximaal een kast van 1by1 meter maken, maar een kast van 80by80 cm zou ook niet verkeerd zijn. Wat raden jullie me aan? Om een kast van 1by1 te bouwen of 80by80, want een effectief 400W / 0,7 meter dan is 80by80 toch genoeg of kan ik hem toch dan beter 1by1 meter maken?
  14. ja het gaat zeker er om dat die lamp genoeg ruimte heeft? Desnoods zet ik er 1 plant in, de hoogte maakt niet uit, die kan wel 2m worden. En als het niet anders kan, zal ik hierbinnen maar even me kamer moeten aanpassen op die groeidoos :twisted: En ik heb nog een probleem, ik kan moeilijk een dikke slang uit me raam hangen, want tegenover mijn huis is een grote parkeer plaats en dat valt zeker op, ik heb er op dit moment eigenlijk er ook niet de ruimte voor, maar toen ik 12 was had ik zaadjes gekregen en toen was ik er ook helemaal gek van, maar sinds 5 jaar woon ik op kamers en ik heb er geen ruimte voor, vroeger deed ik het altijd in de tuin. Maar toen was ik via cannakast.com erachter gekomen dat er wietkasten bestonden en toen kreeg ik er weer helemaal zin in en op cannakast.com was ik gekomen omdat een paar dagen geleden wat weedzaadjes kreeg van een maat die ik al 5 jaar niet meer in me handen had gehad, ik dus ze meteen weer ontkiemd, toen in slechte aarde uit de tuin in een pot gedaan, maarja dat werkt zelden volgens mij, maar ik was toch al veel te laat met beginnen. Maargoed toen had ik de smaak weer te pakken ben nu trouwens 24.
  15. Beste mensen, Ik heb bijna geen ruimte voor een bouwdoos, maar toch wil ik er 1 maken. wat is de minimale afmeting die dat hok moet hebben zonder dat het te heet kan worden of dat er misschien brand uit kan breken? Het hoeft niet perse een 4kante vorm te hebben het mag ook een rechthoek zijn.
×
×
  • Create New...