Jump to content

Paddo

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Paddo

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Jongens, bedankt voor de posts! Pardon voor het late antwoord, ben er een tijd niet aan toegekomen dit topic te checken. Ik kan jullie melden dat we uiteindelijk, zoals gehoopt, precies genoeg wiet hebben kunnen oogsten voor één lekkere joint. Na het crushen rook hij zeer goed, en zo rookte hij ook. We werden er ook redelijk high van Ondanks de magere opbrengst dus toch nog een happy ending. Bedankt voor het advies tussendoor! Ik moet zeggen dat het niet zo zeer aan de growshop te wijden is; ik ben er zelf niet eens binnen geweest dus heb de informatie via een vriendin gehoord. Het weer, de soortkeuze en natuurlijk ons eigen handelen was niet helemaal optimaal. Ook de keuze om geen slakkenkorrels te gebruiken heeft zo zijn tol geëist. Volgend jaar nog meer inlezen en dan nog eens proberen .
 2. Klopt inderdaad we hebben het plantje net geplukt en meegenomen, yay! Nu nog drogen en dan eindelijk roken
 3. Daar kan ik me in vinden, dan doen we dat. Nu zitten we alleen nog met de vraag of we vandaag moeten oogsten. Tenzij iemand het me af raadt denk ik dat we het dalijk gaan doen
 4. Zo, tijd voor een update. We zijn vandaag bij de plantjes geweest. Qua grootte is er eigenlijk niets veranderd, maar er beginnen wel wat bruine haartjes aan de toppen te komen en bovendien ziet alles er wat 'thc-rijker' uit. De kleinste van de twee werd niks meer, dus die hebben we maar uit de grond gehaald en staat hier nu samen met een kamerplant in een plantenbak, gewoon omdat het kan. Nog steeds enorm mini; de doorsnee van de buds is misschien een halve centimeter oid toch zijn we vastberaden om een keer stoned te worden ervan. Het is inmiddels al erg laat in het jaar, dus misschien wordt het maar tijd om te oogsten. Denken jullie (aan de hand van deze vage foto) dat dat verstandig is? Ik heb trouwens wat gegoogled en het schijnt prima mogelijk te zijn de bladeren ook te roken, alleen smaakt het wat minder en wordt je er niet zo high van. Het lijkt me dus geen slecht idee om die bovenste paar mooie blaadjes dan ook maar mee te roken, kan iemand hier iets over zeggen?
 5. Hehe tenzij ik net tijdens het planten weg zou zijn, maar dat zal wel niet Jammer trouwens van je guerilla! Maargoed, volgend jaar beter
 6. @11ltrp Precies, we wilden het gewoon eens proberen. Mocht er uiteindelijk nog genoeg voor een jointje uit te halen zijn dan ben ik eigenlijk al tevreden, het gaat inmiddels meer om het idee dan om de wiet @HighLife Inderdaad jammer, maargoed, is geen ramp natuurlijk. Ik moet zeggen dat ik me wel redelijk had ingelezen, maar dat kan volgend jaar dus nog wat beter @Aqua Haha, bedankt voor het aanbod mocht het er volgend jaar van komen dan neem ik het graag aan. Ik weet op het moment nog niet zeker of het uberhaupt mogelijk is, aangezien ik misschien een deel van het jaar weg ben voor stage.
 7. Kan ik me goed voorstellen, dit zijn toch wel de kleinste plantjes die ik tot nu toe gezien heb Ze staan nu 3 maanden en 1 week. En zoals je al vermoedde, de 'grote' plant heeft inderdaad niet genoeg licht gehad. En dat is gelijk de enige die uit de zon staat, dus dat is jammer.
 8. Hmm, dan zat ik er toch redelijk naast. Ik had zelf het idee dat ze over een maandje toch wel goed moeten zijn? (het gaat wel om een autoflower hé) En het lijkt me dat de temperaturen dan pas problematisch zullen worden. Ik heb in principe geen mogelijkheid om ze binnen te zetten, dus buiten laten afbloeien is eigenlijk de enige optie. Moeite kost het op het moment sowieso niet meer, dus dat is geen punt.
 9. Tsja, het idee kwam pas redelijk laat. Bovendien, in principe zouden autoflowers binnen 8 weken geoogst kunnen worden, dus ik vind het echt geen dom besluit. We zijn nu al 3 maanden bezig, dus zo'n misrekening was het niet.. Ik denk alleen dat het allemaal een stuk langzamer is gegaan doordat de planten redelijk wat te voorduren hebben gehad. Hoe lang moet deze plant volgens jullie dan nog staan?
 10. O jee, is het echt zo erg? Hoe lang zouden ze volgens jou dan nog moeten gaan, minimaal? De verkoopster zei dat het nog net zou moeten lukken aangezien het autoflowers zijn, en ook op internet heb ik verhalen gelezen van mensen die zo laat begonnen. Ik geloof er nog in
 11. Na blijkbaar iets te snel een bericht te hebben geplaatst, zal ik mij even voorstellen. Ik ben Paddo en heb dit jaar voor het eerst geprobeerd ons mooie plantje te laten groeien. Meer daarover in dit topic.
 12. Oke, ik zal zo eens even kijken naar die foto's. Verder kan ik me niets herinneren over een welkomsbericht, maar ok, ik zal me even voorstellen.
 13. Hoe bedoel je? Vrieskou duurt nog wel even, en ik neem aan dat de toppen niet nog 8 weken hoeven staan..
 14. Hello Hoewel het wat aan de late kant is om een nieuw topic te beginnen, leek het me toch wel leuk om te doen. Een paar maanden geleden besloot ik samen met een vriendin om eens een poging te wagen om wat eigen wiet te kweken. Omdat ouders was het al snel duidelijk dat het ergens in de natuur moest. Vanwege gebrek aan ervaring hebben we in de winkel gevraagd naar de sterkste en gemakkelijkste soort. Onze voorkeur ging uit naar een autoflower, omdat we redelijk laat waren en de kans op toprot hiermee bovendien kleiner zou zijn. Vervolgens werd ons Nirvana Bubblelicious aangeraden. En zo geschiedde, inmiddels 3 maanden en een week later: Helaas ging er bij het vervoeren van de sprietjes naar de locatie wat mis, waardoor er eentje geknakt is. We hebben de plantjes op 2 verschillende plekken neergezet. Van de plantjes op locatie twee is niet meer veel gekomen; eentje daarvan was de geknakte, die na een dag al niet meer te zien was. De tweede was goed bezig, maar naar alle waarschijnlijkheid weggewaaid aangezien hij na een storm van de aardbodem verdwenen was. Maargoed, nog 3 plantjes over. Zoals je ziet staan ze eindelijk in de grond, met een mooi custom made hekwerkje eromheen. Het derde gat zit achter die bramstruik Toen sloeg het noodlot toe; zonder een duidelijke reden (te veel water / voeding kan het eigenlijk niet zijn geweest) werd een van de plantjes geel en stierf af. Nog twee plantjes over, maar alsof dat niet erg genoeg was, vonden we niet veel later een daarvan uit de grond getrokken terug, en bovendien op twee plaatsen geknakt. We hebben hem terug gestopt en overeind gezet met wat brokjes modder. Vervolgens hadden we al weer pech; het andere plantje was compleet kaalgevreten. Voor de zekerheid zijn we hem toch maar water blijven geven. Before and after: Ook hebben we er een compleet beestenproof kooitje omheen gemaakt: Geloof het of niet, maar ondertussen is het geknakte plantje er weer bovenop gekomen. Wel werd ook zij wat aangevreten, waardoor we ook daar een beter kooitje omheen hebben moeten maken. Zo, dat is zo'n beetje de geschiedenis van de twee plantjes die nog over zijn. Zowel de grote gebroken als de kleine aangevreten hebben het namelijk gered! Een week geleden heb ik weer wat foto's van de plantjes gemaakt. Dat is aangevreten plant. Zoals je ziet is er nog redelijk wat uit gekomen, al zag ik op het moment van de foto nog niets wat op een top leek, dus de vraag is of hij ook wiet gaat opleveren. En hierboven de grotere, voormalig geknakte plant. Zoals je ziet, eindelijk de welbekende wiettoppen! Door alle probleempjes hadden we af en toe het idee dat het niet meer zou lukken, dus erg mooi dat er waarschijnlijk nog wat te roken valt. Wat denken jullie, hoe veel gram zal hier uit te halen zijn? (Antwoord mag ook worden gegeven in milligram.) Over hoe lang zullen de toppen waarschijnlijk klaar zijn om geoogst te worden?
×
×
 • Create New...