Jump to content

SexyRolex

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About SexyRolex

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Bedankt voor de reacties. Maar is er een mogelijkheid dermate van kruizen met een andere soort om deze plant 100% AF maken .
  2. Zijn er hier mensen die ervaring hebbben met Rudelaris Skunk van sensiseeds ? Klik Hier
  3. Hier een interessante verslagje van Cannabaceae waar je veel uit kan leren... LINK klik hier LINK
  4. Pietje wat bedoel je daarmee ?
  5. Je hebt Absoluut gelijk ik heb erover nagedacht en ik denk dat ik dan maar gewoon deels stek en deels zaad ga planten . Ik zal dan maar proberen om wat zwitserse Erdbeer zaden te kopen .
  6. Oke foto verwijderd haha, en de reden waarom ik NLX heb gekozen is omdat ze maar 2 euro per stek kosten + ze zijn makkelijk te krijgen. Welke soort raad je me aan voor Guerilla kweek ? Het liefst wil ik met stekken werken en niet met ''zaadjes/moederplanten/klonen'' kloten .
  7. Heb momenteel nog geen foto's gemaakt, ik heb 10 mooie spots gevonden waaronder 1 eiland midden in het bos de eiland is omringd met bomen en een mooie open vlakte in het midden . Stekken keus is NLX . Ik weet dat ik zei dat ik 1000 planten wil gaan zetten, het kunnen er natuurlijk ook 500 worden....
  8. HAhaHA, Ik zal morgen of overmorgen foto's plaatsen het zijn meerdere locatie's natuurlijk ik zal het jullie grondig uitleggen wanneer ik de foto's heb geplaatst enz.. Ervaring ? Desondanks de noob vraag die ik voorheen heb gestelt, meer ervaring dan 90% van de wietforum leden. Ik wilde alleen maar weten wanneer ik de stekjes de grond in kan duwen, ik weet natuurlijk dat het in het lente moet gebeuren maar in welke maand - van de lente moet dit nu 1e 2e of 3e, in welke maand van de lente is er de meeste zon ? dit is mijn vraag.
  9. Hallo ik heb besloten om dit jaar 1000 planten te gaan planten in het bos, ik heb al meerdere mooie spots gevonden. Nu is mijn vraag wanneer precies kan ik beginnen met zaad voorbereiden / planten de grond in duwen etc..
  10. hallo ik vraag me dus af hoe nederwiet gekweekt in kassen eruit ziet, heeft iemand van jullie mischien foto's van gedroogde toppen. ik heb echt overal gezocht maak ik kon niets vinden.
  11. als je dus een zaadbank begint mag je dan legaal gaan kweken ? bijvoorbeeld 10.000 sletjes in kassen zetten !
  12. laat de coffeeshop maar zitten , als jullie wisten hoe jullie er een moesten beginnen dan hadden jullie er zelf ook al een gestart dus ik verander de topic titel naar, hoe begin je een SEEDBANK
  13. , Dat is nogal LOGISCH !! dat soort basis kennis heb ik ook wel ik vroeg een zo minutieus mogelijke uitleg !!
×
×
  • Create New...