Jump to content

Mario240983

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Mario240983

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands
  1. ok bedankt. dan ga ik daar mijn spullen bestellen. maar welke aarde kan ik het best bestellen voor autoflowers ? special mix of light mix ? en heb ik aan alleen bloeilampen genoeg of moet ik ook groeilampen kopen ?
  2. heeft er iemand op deze site ervaring met de webshop : http://www.growcenter-noord.nl/ ik wil er een tentje, een t-neon en aarde gaan bestellen om mijn eigen plantje te kweken en mijn vraag is dus of deze webshop betrouwbaar is of dat ik beter ergens anders kan bestellen. ik ben van plan autoflowers te gebruiken omdat mij dat zeker voor de eerste keren makkelijker lijkt en mijn vraag is dan of ik genoeg heb aan alleen de bloeilampen of dat ik ook nog wel de groeilampen nodig heb. op de site zie ik ook nog 2 soorten aarde, special mix en light mix. welke van deze 2 is het best voor autoflowers ?
  3. dit is gewoon weer zwaar hypocriet gelul. doen alsof de gezondheid van de bewolking je zo aantrekt maar ondertussen alcohol gewoon blijft verkopen. terwijl dat al zo lang als ik weet bij de hard drugs horen maar ze houden er zelf van dus dat mag wel. begrijp me niet verkeert ik bedoel niet egt dat ze alcohol moeten verbieden maar gebruik het als vergelijking voor het feit dat ze zeggen dat het hun gaat om de volksgezondheid. dus er moet een andere reden achter zitten dat ze dit doen en zeg dat dan gewoon. ik word hier egt moe van, dat steeds maar weer zwartmaken van dit mooie en voor sommige mensen nuttige plantje. dat kan je van alcohol tenminste niet zeggen dat maakt alleen maar mensen ziek.
  4. nee die zijn nog lichtgroen. ik bedoel echt de eerste 2 blaadjes die eruitkomen. die beginnen aan de puntjes beetje geel te worden.
  5. de eerste 2 blaadjes beginnen ook aan de uiteinde beetje geel te worden. kan iemand mij vertellen of dat een probleem is en zoja wat ik daaraan kan doen ? ik heb ze in 4 liter potten staan met alleen potgrond van het tuincentrum geef verder ook nix aan voeding ofzo alleen maar water. ( via onderen )
  6. ok. bedankt voor jullie snelle antwoorden. ik zal dus nog even moeten wachten
  7. ik heb hier nu 2 auto bleuberry op mijn balkon staan. ik heb niet precies bijgehouden wanneer ze nou precies boven zijn gekomen ik denk dat het ongeveer tussen 1,5 week a 2 weken geleden moet zijn. plantjes zijn denk ik ongeveer 10 centimeter hoog en de eerste blaadjes met 5 vingers zijn nu duidelijk zichtbaar. mijn vraag gaat eigenlijk over de stam en de zijtakjes. sinds gistren groeien er kleine blaadjes daar waar die stam en zij tak samenkomen. ( ik hoop dat ik het duidelijk genoeg omschrijf want een foto kan ik nu niet plaatsen ) mijn vraag is dus of ik daaruit nu al kan zien wat ik heb staan ?
  8. ze zijn 2 dagen geleden al gezonken. en daarna sinds gister avond toen ik het verversen wou zag ik het. ik ga ze nu wel ff tussen watten stoppen dan kijken of het helpt. bedankt voor je reactie.
  9. hallo allemaal. dit is de eerste keer dat ik zelf ga kweken en heb 3 zaadjes auto blue berry in een glas water gedaan en dat elke dag ververst. nu zit ik op de 4de dag en ik zie allemaal kleine luchtbelletjes rond de 3 zaden zitten. is dit een teken dat ze nu gaan ontkiemen of niet ? want het duurt nu al best lang. ( had ergends gelezen dat ze in een glas water in 48 uur ontkiemen )
×
×
  • Create New...