Jump to content

wietenco

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About wietenco

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Thanx een beetje positieve energie kan geen kwaad. Zou het ook echt niet willen opgeven, maar sommige dingen heb je weinig over te zeggen. Ik heb er trouwens na de laatste foto ook nog een vennetje in staan maar die schijnt ook niet iets bij te dragen. Ik weet trouwens niet of een fan control echt wat zal uitmaken om de temp te laten zakken. Daarmee bedoel ik als je alles op volle toeren hebt draaien zal zo'n fan laten stoppen of zachter laten draaien weinig zin hebben. ??? En als de lucht sowieso al niet het huis uit kan doordat er ergens anders, op een vanuit mijn appartement, onbereikbare Fire Damper zit heb ik echt een probleem waar een fan control ook geen controle over heeft:P Ik heb er dan ook niet heel veel verstand van dus als ik daarmee fout zit hoor ik graag hoe of wat:) Gr.
  2. Okeey, mensen HELP! Sorry, ik word gek van die telkens stijgende temp in me hok ik meette nu weer 38,3 op zijn hoogtepunt Ik dacht het probleem opgelost te hebben toen de Fire Damper er uit was gehaald maar begin nu te denken dat de mogelijkheid van een 2de Damper ook bestaat. Ik woon namelijk in een appartement en mijn luchtslang gaat via de buren naar boven. Weet iemand of die mogelijkheid bestaat en dat ik er maar mee moet gaan stoppen / of is dat onmogelijk en zie ik beren op de weg. 1 ding is zeker mijn eerste poging is niet wat ik er van verwacht had:( Iets wat ik opgelost denk te hebben is het geluidsiso, daar heb ik nu van dat bubbelreflectiefolie over geplakt. Lijkt me dat dat wel moet werken, of niet? Alvast bedankt allemaal! Gr. Wietenco
  3. Alvast bedankt allemaal voor de reacties, @ Polletje: Ik moet bekennen dat de iso er toen nog niet op zat, maar dacht in het begin niet dat het veel uit maakte. Is daar een oplossing voor te verzinnen? Misschien me restant folie daar weer over heen plakken? Maar buiten dat vind ik 30 ook wel erg warm. Kwam vandaag tot mijn schrik er achter dat het er 39 gr. was geweest. Wat volgens mij het einde betekende van me enigste opgekomen zaadje. (maar die zijn gelukkig te vervangen ) Ik ga er van uit dat mijn afzuiger zijn lucht wel kwijt kan, tenslotte.... ( en toen ik dit schreef wist ik dat het een aanmane was) Dus ik op onderzoek! Wat bleek nou het geval, het punt waar de lucht naar buiten wordt geblazen was beveiligd met een zogenaamd Fire Damper was ik even vergeten en dacht dat het ook slim was om in de buis te laten. Nu is deze beveiliging dus op een gegeven moment blijkbaar afgegaan door de (grotere) luchtdruk en kon daardoor zijn lucht niet kwijt! Nu dus maar ff kijken hoe de temp zal worden. MAAR THANX!!!! Je hebt me op het idee gebracht Ik zou trouwens best me in blaas weg willen laten, maar ben dan juist bang dat het er niet koel genoeg zal worden, of zal dat wel mee vallen. Eerst maar ff kijken hoe het over een paar uur in me hokkie is, heb tenslotte geen enkel idee wanneer die beveiliging er opschoot misschien was die er vanaf dag 1??? De overdruk is er nu niet meer dus dat scheelt een hoop er is zelfs een grotere zuiging ontstaan Wat betreft water probleempjes had ik wel het idee om van die waterbakjes er onder te plaatsen, vandaar ook de kleine potjes in een keukenbakje. Is dat trouwens voldoende, ik vond vijferfolie beetje overdreven eigenlijk er is ook A.D. folie op de bodem he. @ Locc Ik vind me deurtje toch wel beetje zonde om in te zagen of boren, dan doe ik dat nog eerder in mijn dakplaat, daar zit nu sowieso van de buis afzuiger al een gat. Het moet namelijk niet echt heel erg opvallen voor familie/vrienden;) @Amnees De inlaat zit in het begin bij de deur, en nee, ik gebruik geen fancontrol. Misschien is het hier duidelijker mee te zien:)
  4. Hoi allemaal, Ik heb een leuk hokkie gemaakt in de vakantie, 0,70 x 1,10 x 2,00 van mdf waarvan de binnenkant is beplakt met antidetectiefolie. Hierin heb ik de volgende spullen geïnstalleerd: 400 watt Philips son t agro (groei) en ( son t + (bloei) ), Hamerslag reflector, Philips VSA 400Watt, Davin Relais voor 2 lampen Buisafzuiger 125 (365m3) aanzuig op mijn (M.V.) aangesloten i.p.v. de standaard box. (goed idee???) Buisafzuiger 150 (495m3) uitblaas en die is dan weer aangesloten op het punt waar me M.V. de lucht naar buiten blaast. Rhino filter 600m3 en een blussertje voor een evt. brandje, hopende dat die nooit af hoeft te gaan!!! Nu heb ik een paar probleempjes, Het is er te warm en 27 gr als de lamp 6 uur uit is geweest 32/33gr als de lamp aanstaat. Dit was in het begin wel iets lager 30 gr, maar toen had ik de filter nog niet gemonteerd. Die filter zorgde tevens voor een 2de probleem, ik heb nu lucht overdruk in me hok waardoor lucht ontsnapt. Ik werk met zaadjes (feminized) en die heb ik in standaard stekgrond (willen) laten opgroeien. Nu een ruime week later is er Plagron Royalty mix binnen maar er is er slechts 1 opgekomen:( dus verpotten leek me niet echt slim. Ik doe vast iets fout iemand opmerkingen, suggesties, ideeën, tips of iets anders . HIT ME! Gr. Wietenco
  5. @ Stikkie Thanx! Ja was wel me bedoeling, heb zaadjes in de grond van Super Silver Haze . Liggen nu een daggie in de aarde onder de lamp. Verslag zal echter niet heel groots worden denk ik, maar zal zeker binnenkort iets plaatsen Gr.
  6. Hallo iedereen, ik ben Wietenco! Ik ben nieuw hier en nieuw in de kweek! Vroeguhh wel plantje gehad maar die was al gedoemd te mislukken, achja wie geeft zo iets dan ook voor je verjaardag he ! In ieder geval deed het wel iets in beweging zetten ! Woon nu mooi op me zelf: (koop) en vond het toch wel leuk om wat te bouwen. Dat dus nu gedaan en nu hier voor meer info, advies, tips, en steun:D:D:D:D Zo dus een beetje! Groetjes!
×
×
  • Create New...