Jump to content

Mr. Gone

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Mr. Gone

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Noord Holland
  1. Mr. Gone

    Plantjes buiten 2011

    Mijn buiten plantjes 2011
  2. Volgens mij heet dat kruisbestuiving. Volgens google is dat alleen mogelijk bij planten uit dezelfde familie. Spijker mij er niet op vast ik ben nog nieuw @pandava Het zou inderdaad wel super zijn om een Eik met een wietplant te kunnen kruisen!
  3. Hoi newmicrogrower, Volgens mij kan je plantje prima naar buiten. Die van mij staan al ruim een maand buiten onder een afdak.
  4. @ Flamingo Sorry voor de late reactie Het is ons verkocht als zijnde "Sneeuwwietje" Ik had m vorig jaar ook best een lekker wietje heeft een beetje haze/northern light smaak.
  5. @ Iedereen Bedankt voor de geweldige info!!! Ik ga de ergst geïnfecteerde bladeren eraf halen en hopen op het beste. Ik heb de buurman verteld dat hij nu het beste zijn planten kan gaan verduisteren maar daar wil hij niet aan beginnen. Klopt het dat de buurman zijn planten dan later weer in de groei schieten en zijn uiteindelijke opbrengst te verwaarlozen zal zijn?
  6. @carpe_diem Geweldig daar heb ik wat aan smile.gif Ik ga aan de lees. Over bloeiimpulsen heb ik behalve 12 uur donker niets van gehoord. Wil je mij miss uitleggen wat hpi is? @Jan de Ripper Wil je mij miss uitleggen wat TMV is.
  7. Gegroet mede wietforum gebruikers, Ongeveer 3 a 4 weken geleden heb ik en mijn buurman 8 cloontjes aangeschaft bij de lokale growshop. We gebruiken allebei dezelfde aarde en voeding. Het enige verschil is dat hij kleinere 2de hands potten gebruikt. Het vreemde is nu dat zijn planten in bloei zijn gegaan zonder ze te verduisteren. Ik was in de veronderstelling dat je daar 12 uur of minder licht voor nodig had per dag. Kan iemand mij vertellen wat hier aan de hand is?? Alvast bedankt voor eventuele reacties Aangezien ik een nieuwbie ben reacties graag zonder vaktaal zoals HPI, TMV etc. Plantjes buurman: De topjes: Dan zien mijn plantjes er toch heel anders uit:
  8. Mr. Gone

    Vroege bloei. 2011

    Plantjes na 3 weken in bloei zonder verduisteren?! 2011
  9. Gegroet beste gebruikers van het wietforum.nl. Ik ben een 34 jaar oude psychonaut uit het hoge noorden van Nederland. Na bergen nuttige informatie te hebben gevonden, vond ik het tijd om eens een account aan te maken. Ik ben hier om wat meer te leren over de buitenkweek en het maken van N,N,DMT. Hier alvast een foto van mijn dames op het balkon: 4x Sneeuwwietje 1x White widow 2x san pedro 1x poes Als er verder nog vragen zijn stel ze gerust.
  10. Mr. Gone

    Mr. Gone buiten 2010

    Mijn 5 buiten plantjes 2010
×
×
  • Create New...