Jump to content

Sr. Smoke-A-lot

Full member
 • Content Count

  1,544
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutraal

About Sr. Smoke-A-lot

 • Rank
  Ere lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

708 profile views
 1. Nope, zal morgen alles eruit trekken en nieuwe stekken bestellen..dit keer amnees omdat het me dan tijd scheelt met voorgroeien. Eenmaal weer een voorraad, komen de bubbels terug.. Zal morgen ook wat foto's posten..
 2. 8+? Dan heb ik niks te klagen hier, qua kalk trouwens ook niet! Heb ze net maar even met de hand 'volgeplempt' met PH 6, kijken of ik ze schoon gespoeld krijg..
 3. Ben gisteren nog naar de GS geweest om ze te laten ijken.. Eerst met ph 7 en toen nog een keer met 4, meter gaf juiste waardes aan. Weet nog dat ik hem uit de verpakking haalde dat het leidingwater hier 6.8 is, deze geeft hij nog steeds aan. Dus of het aan de meter ligt? Ik zoek het probleem in het vat, sinds ik deze aangesloten heb is het drama. En de blumats deden hun werk naar behoren, tensios gaven 110 / 130 aan..
 4. Vorige keren nergens last van gehad, maar heb net de hele zooi er weer uit getrokken! Sinds de blumats (welke wel gewoon hun werk doen) zien ze er slecht uit.. Net vat weer even gecontroleerd en stond op 5.3? Terwijl ik hem gisterenavond op 6.1 afgezuurd had.. Maar goed, nu ook weer op de handkar verder en hopen dat ze bijtrekken, want gezien de aanmaak van toppen staan ze stil.
 5. Bij deze is hij eruit gehaald, nog bedankt voor de tip.. Zitten nu eind week 3 bloei en de toppen beginnen zich te vormen.. Alleen bij het openen van de tent zag ik dit: Kon eigenlijk maar 1 ding zijn, het voedingsvat, deze gecontroleerd en PH was opgelopen naar 8.7?! Oeps..Even vergeten dat deze weer oploopt nadat je afgezuurd hebt. Snel weer naar 6 gebracht, leiding doorgespoeld en nu even in de gaten houden. Verder lijkt ze het ook aan de warme kant te hebben, dus heb de lamp even wat hoger gehangen.. Blumat setup:
 6. Even een vraag mbt het voedingsvat, is het echt noodzakelijk een bruissteen te hebben als ik al een circulatiepomp erin heb?
 7. Beetje afhankelijk van jouw gebruik.. Maar ik zou gaan voor: Tentje, 90x90, 400w met 9x 11L potten.. Als je het een beetje goed haal je een kleine 300 gram..
 8. Als in de zin van een kweekverslag, links met en rechts zonder het magische spul? Deel anders wat testers zodat de mensen hier het zelf kunnen bepalen.. Roepen dat het werkt doen ze bij wc-eend ook..
 9. Dat we die mooie tijden maar mogen herbeleven dan, was zelf begin jaren '90 nog net iets te jong. Al heb ik deze strain vanaf mijn eerste joint kunnen waarderen.. Kleine update: Net weer even gaan kijken en de eerste keer dat mij een overheerlijke geur tegemoet komt, bladpuntjes vertonen een licht geel puntje, dus net even terug gegaan naar een EC van 1.5.. Ook zie ik 9-vingers op de bladen wat aangeeft dat ze het wel goed vinden zo.. 1 minpunt, heb een gat in mijn dek.. Had 2 achterblijvers welke nu redelijk goed bijgetrokken zijn, helaas hebben deze in de groei het moeilijk gehad met de bestrijding tegen spint, maar goed, kan er mee leven.. Tensio's stonden alweer op 230 / 330mbar, na gisteren water te hebben gegeven, om die rede geen zin meer om het met de hand te moeten doen en gaan vanaf morgen de Blumats er weer in.. (icm 60l vat, bruissteen en verwarming) Het gat..
 10. Bedankt voor de reacties en schuif gezellig aan! Ik moet zeggen dat deze ook hoog op het lijstje stond na een lange tijd Haze gerookt te hebben..en het verleden heeft bewezen dat dit potentiƫle planten zijn.. Al is er een gezegde: In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst
 11. Aanhouder wint! Kleine correctie: het is een DS90 en geen DR..
 12. Na het oppakken van onze hobby besloten om toch maar weer een verslag bij te houden.. Komt die: SETUP: DR90 Digistar 600w (660 met boost) Adjust a wing 600w Greenpower bulb Buisventilator 160mm (780m3) met filter 9x 11l potten Davin schakelkast DCS 16a controller Eco testr ph en ec meter Fire Knock out boven alle elektrische delen, wel zo veilig We zitten nu in week 2 bloei (tijd van schakelen) en gaat de goede kant op. Het was even vechten tegen spint, maar denk (lees: hoop) dat ik ze nu te pakken heb. Ik kan niks levends meer ontdekken met de microscoop, maar goed, heb dan ook niet elk blad bekeken..Heb ze wel meerdere malen behandeld met PVP en nog wat andere biologische bestrijdingsmiddelen. (Variatie schijnt het beste te helpen) Als voeding houd ik het schema van Plagron aan: (Grow, Bloom, Roots, Enzyme, Green Sensation) Volgens het schema moet ik nu een ec van 1.7 geven, maar je ziet op de foto's dat ze toch wat licht van kleur zijn. Om die rede heb ik ze net een ec van 1.9 gegeven, en is het kijken hoe de kleur/bladpunten erop reageren.. Ph houd ik op 6.0 de hele kweek, en de temperaturen zijn in orde..Alleen de LV in de garage baart me een beetje zorgen, de aangezogen lucht is momenteel 83%.. Nu nog niet echt een probleem, maat dat wordt dus wel even opletten.. Ook heb ik ze net even de benen geschoren, scheelt me alweer wat fluf (al gaat dat toch de trimble in) Foto's komen vanavond, is nogal een gedoe met de telefoon, krijg de code niet goed gekopieerd..
 13. Hoe groot zijn de potten en met hoeveel water heb je ze ingewaterd? Lijkt namelijk dat ze veel te nat staan..
×
×
 • Create New...