Jump to content

panamasmoke

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About panamasmoke

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Allereerst bedankt allemaal voor de antwoorden. Binnen enkele weken heb ik via een vriend waarschijnlijk terug nieuwe zaadjes en zal het opnieuw proberen ! Ik hou jullie op de hoogte !
  2. Bedankt allemaal voor de reply,de uren licht hier zijn ongeveer 12 uur per dag. Had ze in potjes opgekweekt,net zoals vroeger,in een universele potgrond. Heb ondertussen gehoord van andere vrienden dat ik de Braziliaanse of Thaise soorten moet nemen. Deze zomer zal ik eens aan vrienden vragen of ze me wat zaden kunnen meebrengen uit Nederland. En ja de regering is niet zo erg gesteld op wiet kweken hier maar dat is toch wat het juist spannend maakt,niet? Als er ooit iemand eens wil op vakantie komen hier en me wat goede zaden kan brengen,die heeft zowieso een gratis slaapverblijf ! De wiet die ze hier roken is echt van slechte kwaliteit,vol met zaden en niet ontdaan van takjes en bladeren,vandaar dat ik heimwee heb naar enkele potente soorten van bij ons vroeger. thanks all
  3. Heb verscheidene verschillende zaden geprobeerd maar telkens als ze twee echte blaadjes krijgen vallen ze om en sterven ze af. Volgens mij is de temperatuur waarin ik leef (+-30 graden celcius)te hoog voor ze. Verblijf momenteel op zeeniveau in Panama.Iedereen denkt dat het hier een paradijs is voor wiet maar dat valt dus dik tegen. Vroeger in de Benelux was kweken geen probleem. Dus ik ben op zoek naar soorten die deze warmte aankunnen en toch niet te hoog worden. Kan iemand me helpen om aan info te komen voor geschikte soorten die het hier wel zouden doen?
  4. Hoi allemaal ! Ben een Belg die verhuisde naar Panama. Eind dertig en in volle bloei hehe. Kweekte vroeger voor eigen gebruik.In volle grond en binnen. Hoop op dit forum veel goede tips te vinden ! Alé bij deze ,tot schrijfs !
×
×
  • Create New...