Jump to content

Marcos

Members
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Marcos

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands
  1. Ok we zijn nu een weekje verder en ik heb weer even foto's gemaakt. Zoals ik al zei is dit mijn eerste plant en ik heb geen idee wanneer ik de toppen kan gaan knippen. Ze zijn wel iets donkerder geworden, dus als iemand weet of ze al bijna rijp genoeg zijn dan hoor ik het graag
  2. Ok bedankt, ik zal dan nog even wachten inderdaad. Het zonnetje schijnt nu lekker inderdaad, hopen dat het zo blijft.
  3. Ok, die van mij is 10 mei ontkiemd de grond ingegaan. Dan is die van jou al 2 weken ouder dus, maar die is nog niet klaar dus? Ik heb die van mij wel de eerste maand onder de lamp gehad. Nu staat hij gewoon buiten.
  4. Hallo mensen, Even een vraag, ik heb een BigBang autoflower gekweekt en die is nu bijna 9 weken oud. Deze planten zijn ongeveer klaar in 8 a 10 weken. Dit is de eerste keer dat ik een plant kweek alleen heb ik geen idee wanneer je kan zien of de toppen goed zijn om geknipt te worden. Ik heb hier een paar foto's zodat jullie misschien kunnen oordelen, ze zijn niet van mega kwaliteit want mijn camera kan niet goed van dichtbij scherp fotograferen.
  5. Ja ok, maar de modder ziet er ook erg nat uit, ik heb die fout ook wel eens gemaakt, ze groeiden echt traag en heel lelijk. Sindsdien geef ik ze nu vooral de eerste 2 weken maar 1 keer per dag water en ook maar heel weinig, misschien 2 a 3 theelepeltjes 1 keer per dag. Hou ons maar even op de hoogte.
  6. Ja dat kan gebeuren, hier is soms niet echt een verklaring voor. Als je 10 of 20 plantjes hebt dan zit er bijna altijd wel een zwakkere tussen. Geef hem sowieso niet teveel water, gewoon één keer per dag twee theelepeltjes en dan kan hij nog best wel eens bijtrekken, als je hem nu te veel water gaat geven dan kan je hem zeker wel weggooien.
  7. Zijn ze nog niet wat te jong om nu al producten te geven? Ik laat die van mij toch altijd minstens 25 a 30 centimeter groeien voordat ik ze supplementen geef. Ze zien er ook erg nat uit, lijkt me ook niet erg goed. Die van mij deden het ook altijd slecht als ik ze veel water gaf, totdat ik begon ze heel weinig water te geven en toen groeiden ze als kool. Verder weet ik niets van jou producten af maar hoop voor je dat het goed komt.
  8. Ok, dat zou best kunnen inderdaad. Die van mij deed het niet eerder dus daarom vond ik het vreemd. Maar ik heb hem gisteren goed wat water gegeven, toen ik vanochtend weer ben gaan kijken stonden alle bladeren weer helemaal overeind dus het was wel water tekort . Ik ga hem van nu af aan toch maar wat meer water geven. Dit is ook mijn eerste keer dat ik een plant heb dus je moet toch wat experimenteren.
  9. Ok, bedankt voor de info, ik ga het zeker proberen, zal hem gelijk zo genoeg water geven. Ik drop morgen of overmorgen wel weer ff een bericht over hoe het gaat.
  10. ja ik gaf hem nooit zoveel water, ik heb het plantje in het begin namelijk veel te veel gegeven toen hij nog heel klein was, hij groeide toen heel slecht, en toen ik hem eenmaal niet te veel meer gaf begon hij heel goed te groeien, maar de plant wordt nu natuurlijk groter dus moet hij ook meer water hebben. Ik denk dat ik hem ongeveer 300 ml heb gegeven vandaag, en dat was wat meer dan normaal. ik geef meestal nu de laatste dagen rond de 200 a 300 ml en dat dan 1 keer per dag in de avond als ik hem in het donker zet. Ik weet ook niet hoeveel zo'n plant van deze lente ongeveer moet hebben?
  11. Ik heb hem eergisteren overgepot. En gister stond hij er gewoon prima bij, pas vanavond nadat ik hem naar binnen haalde omdat de zon weg was begonnen de bladeren te hangen, en nu ook onder de lamp trekken ze niet meer omhoog. Ik heb hem vanmiddag nog water gegeven en ook wel voldoende opzich. Ik geef de plant 1 keer per dag water gewoon rondom. Niet te veel naar mijn idee en ook niet te weinig. Ook geef ik hem om de 2 dagen nu voeding speciaal van de growshop. Maar dat heb ik hem vandaag niet eens gegeven en hij hangt er nu wel slapjes bij. Ik zet hem snachts altijd bij het raam neer zodat hij sochtends vroeg altijd gelijk de zon er op krijgt vanaf een uurtje of 7 a 8, en dan zet ik hem gemiddeld om een uur of 12 nachts in het donker neer.
  12. Ja ik heb ff een foto gemaakt. Ik heb zo overdag buiten staan en savonds zet ik ze nog onder de spaarlamp, nu ook nog dus het kan niet van het donker worden komen denk ik? Hier de picca's
  13. Hej mensen, ik heb een vraag. Mijn bladeren van mijn wietplant ( Big Bang Autoflower ) die nu ongeveer 35 dagen oud is beginnen helemaal slap te hangen. Alleen het onderste gedeelte van tot 10 a 15 centimeter vanaf de grond die bladeren hangen wel mooi en stevig. Verder is de kleur gewoon overal wel gelijk en mooi groen. Hoe kan het dat het bovenste deel helemaal slap hangt en het onderste stuk nog goed? Mijn plant is nu ongeveer 30 a 35 centimeter groot gok ik.
  14. Daar heb je gelijk in, we zijn nog maar 5 dagen verder en hij is al bijna 2 keer zo groot als 5 dagen terug dus. Ik zal donderdag weer even een fototje oploaden. Zou de plant nog een keer overgepot moeten worden of is deze pot groot genoeg? Deze big bang autoflowers worden niet groter dan een 70 centimeter ongeveer dus ik weet niet of hij nog groter gepot moet worden?
×
×
  • Create New...