Jump to content

Kalimero

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Kalimero

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Je weet niet eens waarom ik dit wil. En waarom zou dit niet verwijderd mogen worden? buiten het feit dat het niet volgens de regeltjes is.
  2. Ik zou graag dit topic verwijderd zien.
  3. *BUMP* Veel van deze links werken niet meer jongens..
  4. In België mag je er maar 1 hebben per persoon (18+) Deze moet op natuurlijke wijze groeien dus niet verwarmd, extra belicht,...
  5. Ik ga inderdaad nog wachten met stekken, gewoon tot ik een teken van vrouwelijkheid zie, dan is het ineens de moeite Het lichter groene/geelachtig hart is heel goed aan het wegtrekken nadat ik hem kalk heb gegeven, dus dat is in orde aan het komen! Maar nu heb ik weer een ander probleem, de onderste 2 bladeren beginnen nu wat geel te worden (niet de lobbladjes) maar de 2 onderste bladeren, (zeg maar de 1ste twee blaadjes die ooit aan de plant zijn gekomen). Ze zijn presies aan het afsterven maar de rest blijft wel heel mooi donkergroen zien. Licht krijgen ze genoeg daar kan het zeker niet aan liggen, en een water tekort zou ik ook niet meteen denken. Is hier een oplossing voor, of zal ik deze 2 bladeren er gewoon netjes afsnijden zodat de plant daar niet teveel voedingsstoffen naartoe stuurt om te herstellen ofzo? mvg.
  6. ik ben Kalimero en ik ben klein en jij bent groot
  7. Okay guys Thanks! En denken jullie dat deze plant al sterk genoeg is om een stekje van te nemen, of beter eerst dit probleem laten bijtrekken?
  8. Nog even afwachten dan, en als het blijft aanhouden ga ik misschien een nieuwe put maken en deze dan vullen met potgrond waar hij het wél goed in deed. Teveel water krijgt hij niet denk ik, toch niet van mij.. sinds hij buiten staat heb ik hem nog maar 1x een heel klein beetje water gegeven : )
  9. Hij heeft nooit onder een lamp gestaan, altijd mooi in de zon achter het glas.. Mja ik heb er nu kalk bij gedaan maar ik vind het raar dat enkel de "kern" geel word en niet al de bladeren.. Daarom dat ik misschien dacht aan gekwetste wortelts ofzo? Oei Kan een van de admins dan misschien verplaatsen? ^^ Hmm dan maak ik me misschien zorgen om niets, dit heeft hij ook nog maar 3 dagen dus nog wat afwachten dan
  10. Hey jongens! Ik heb een probleem met een plantje. 3,5 week geleden heb ik m'n zaadje ontkiemt en binnen in een potje zand gestoken. na 3,5 week vond ik het tijd dat hij buiten ging staan en heb hem dus verpot naar de volle grond. Nu sinds ik hem verpot heb heeft hij een geel hart bij z'n nieuwe blaadjes. Wat kan hier de oorzaak van zijn? -Heb ik misschien bij het overpotten enkele worteltjes stuk gemaakt waardoor hij nu tijdelijk te weinig voedingsstoffen binnen krijgt? -Staat de ph waarde te hoog/laag? (Dit kan ik niet testen omdat m'n metertje stuk is). Ik heb hem alvast een uurtje gelede kalk gegeven. Iemand tips? 3,5 week oud. groetjes.
×
×
  • Create New...