Jump to content

Sensei

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Sensei

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Zolang de stroom betaald wordt is er geen probleem. Moet natuurlijk niet boven de 8 lampen gaan maar ook qua groepen in de meterkast krijg je dan problemen. Wanneer de stroomrekening buitnesporig hoog is, wordt deze aangehouden dus niet verstuurd. Vervolgens wordt met de klant gebeld, om te vragen of de meterstand klopt of dat deze foutief is ingelezen. Wanneer de klant vervolgens zegt dat het klopt wordt de factuur vrijgegeven en wordt deze gewoon verstuurd naar de desbetreffende klant. Niks aan het handje dus!!
  2. Het wattage dat verbruikt wordt per woning kan een stroomleverancier niet zien. Het enige wat een energieleverancier kan zien is hoeveel wattage er aan een bepaald gebied wordt geleverd. Waarom hebben we anders meterstanden die we of zelf of door een controleur doorgeven. 3600 watt is veel per huishouden, maar op bijvoorbeeld een hele wijk, valt het amper op. Gewoon betalen dus!
  3. Uitgaande van een dag en avond tarief zal het rond de 700 euro zijn. Zelf betaal ik het gewoon. Is wel een hoop geld maar datmoet je er maar voor over hebben. Als je gepakt wordt scheelt het zeker in de boete als je gewoon je stroom hebt betaald.
  4. Sensei

    6 maal 600 watt

    Ik ga er niet vanuit maar wanneer je nou gepakt wordt, zullen ze dan de betaalde strommrekening niet gebruiken om aan te tonen dat je al langer aan het kweken bent?
  5. Binnenkort mijn hokje klaar. Komen 6 lampen van 600 watt in te hangen . Heb uitgerekend dat het mij ongeveer 475 euro per oogst zal gaan kosten aan stroom. Aangezien ik geen ellende wil met het electriciteietsbedrijf wil ik deze dus ook gewoon gaan betalen. Nu mijn vragen zijn: Kan ik deze 6 lampen op de bestaande groepen aansluiten, en zal het electirciteitsbedrijf niet moeillijk gaan doen over het verbruik, wat omhaag zal schieten. Alvast bedankt voor de reacties.
×
×
  • Create New...