Jump to content

KweekTalent

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About KweekTalent

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. ik denk wel dat deze kweek tegen de 1,5 kilo kan aankomen:O maar om een mooi getal te noemen,: 1450G. droog en goed geknipt. hoop dat ik in de buurt kom! Ik gun je zelfs nog meer! mooi verslag.
  2. high sublime je hebt een mooi verslag man, ga het zeker volgen!
  3. De Muze en de Tourmelijn in Tilburg hebben ook een aantal lekkere dingen in de aanbieding. alleen denk ik soms als ik naar buiten loop dat ik er toch teveel voor heb betaald, maar uiteindelijk als er een joint van heb gerookt, het is het wel waard!
  4. high, mooi topic, volg het ook helemaal! hoe gaat het met je eigen zaadjes? die madonna gaat denk ik redelijk veel geven, ziet er goed uit. Succes!
  5. je zou misschien ook een keer de Afrika kunnen bezoeken, (Koopvaardijstraat 46) gewoon om een keer lekker in te relaxen. of wil je perse mee naar huis nemen? in ieder geval, je kunt daar ook zeer relax chillen, lekker thee drinken;)
  6. sorry voor mijn late reactie, Midweekje Parijs geweest met mijn vriendin vanwegen valentijn:) maar mijn opzet is, ik hoor in mijn omgeving dat het beter kan, en hij legde me iets uit(2jaar geleden) maar, dat is helaas niet meer blijven hangen, omdat er in die 2jaar veel gebeurt is, maar nu dacht ik eraan terug, en dan ben ik toch wel heeeeel erg benieuwd hoe dat ik meer en betere zou kunnen krijgen. @Dr_Greenthumb: haha ja mijn opbrengst was ook droog gewoon zonder potten, alleen de plant 375 gram ongeveer.(ietsje minder). maar ik ben gewoon een echte hobby'ist, ik doe het gewoon voor de Fun, (en om te roken(eigen gebruik)) maar heb nooit adviezen gekregen of net wat dan ook. puur uit eigen initiatief. omdat dat me wel een uitdaging leek, mar nu wil ik het wat meer serieus aanpakken, mijn experimenteer periode is klaar, en nu wil ik er voor gaan. ik denk dat ik nu inzie, dat ik beter een paar forums kan gaan lezen, van de wat meer Ervaren mensen hier.
  7. high buble! de natuurlijke flow is (in mijn oogjes) niets met het zaadje doen, en gewoon een zaadje laten zijn. gewoon lekker natuurlijk laten groeien.. ik kweek niet in potten. en ik schud ook nooit aan de plant, ik laat de plant gewoon een plant zijn, vind het proces al mooi hoe het is, wil het niet veranderen;) het gaat me tot nu toe (6kweekjes van gemiddeld 4á5 plantjes) redelijk goed af. geen problemen gehad, maar misschien dat ik het tog niet helemaal volgens de beste manier doe, die zou ik graag willen weten. daarom, is ontkiemen nou egt veel beter? ik denk namelijk dat het niet veel met de oogst te maken kan hebben. bedankt voor je hulp:)
  8. wat is hier zo grappig aan? vind het een redelijke opbrengst;) en inderdaad wat je zegt, ik ben bang dat ik het zaadje finaal verkr8 als ik het eerst laat ontkiemen, en daarna in de grond wil plaatsen, dat is ook een reden dat ik het (nog) niet doe;) maar, als ik hoor, dat het meer opbrengst heeft doordat de plant sterker is, lijkt het me zeker een proberen waard.
  9. ging je hiervoor ook voor de directe aanpak? zoja, wat vind je makkelijker? en waarom? het lijkt mij namelijk meer werk, voor een klein beetje meer zekerheid, maar ik kan ernaast zitten!
  10. Goedenmiddag Mede Kwekers:) ik blijf bij mening, dat het ontkiemen van zaadjes geen pré is, het lijkt mij net zo goed dat je de zaadjes gewoon in de aarde plant, en dan maar afwacht, je moet me zo bekijken, ik ben een hobbie kweker, woon samen, we roken allebei, dus de opbrengst is wel een punt, hoe meer hoe beter! (GEEN VERKOOP) ik zet altijd maar 5 plantjes max. ik ontkiem ze nooit, en het is altijd goed gegaan, ik had vn mijn laatste oogst (NL) 4plantjes, 1,5 kilo droog gekregen:) mijn vraag aan jullie, is het ontkiemen echt nodig? of maakt het qua opbrengst iets uit? waar doen jullie dat voor? dit topic is neit bedoeld om me af te kraken, ik wil gewoon wat tips, omdat ik over dit onderwerp niet veel weet. kan jullie hulp goed gebruiken! B.V.D. KweekTalent
  11. ik durf het niet met zekerheid te zeggen, maar volgens mij hadden ze een jaar of 2 geleden bij de bulldog in A'dam, een wietje genoemd de Pepsi Haze.. hij voldoet ook aan de omschrijving van ''bonghitter'':Ik denk eerder sativa-based. Werd er in ieder geval high van! Het kontje van je jointje pepsi kan echt naar cola smaken. was lekker, scherp, en nog een keer lekker, en werd er goed high van!
  12. inderdaad ja, ik heb ook een keer in een loods gekweekt, heb dit niet meegemaakt, altijd werkende filters ged:) maar ik zou niets doen, je hebt je eigen planten waar na moet uitkijken, en niet die van iemand die je vaag kent, het is met goede bedoelingen, maar de mede kwekers kunnen er anders over denken, bemoei je er niet mee.
×
×
  • Create New...