Jump to content

Relaxor

Members
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Relaxor

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Zo lang slapen zou ik ook wel willen, maar zit er niet echt in Moet ook brood op de plank.. Er zijn genoeg dagen dat ik niet blow, maar dat zijn dagen dat ik niet werk en daar dus ook geen stress van heb. Het punt is dat ik het gewoon zwaar relaxt vind om wel te blowen. Het is niet dat ik "MOET" blowen, maar wanneer ik het niet doe, heb ik weer minder rust doordat ik dan meer stress heb. Dus dat is ook niet echt een optie. Minder werken is geen optie zoals ik eerder al zei. Ik kan en wil niet minder werken. Lang verhaal..
  2. In pilvorm, is er iets wat ik op dat gebied zou kunnen/moeten aanpassen? Pepers hou ik van. Het 's avonds eten van een pepertje lijkt me wel een idee. Heb jij enig idee hoeveel vitamine C er in een doorsnee pepertje zit? Want ik denk dat ik dan wel wat moet gaan snijden in de hoeveelheid vitamine C die ik in pilvorm binnen krijg. Ik drink nu al elke ochtend een glas melk met Nesquick (naast mn koffie en sinaasappelsap). Maar ik neem aan dat echte cacao beter is. Ga ik ook eens naar kijken. Tnx man!!
  3. @weetje Hmmm, erg interessante verhaal man. Ik heb zelf ook al vaker in die richting zitten denken. Het probleem daarvan kwam voornamelijk neer op het feit dat ik eigenlijk vrij weinig van de wiet zelf af weet. Over de afgelopen jaren heb ik vele verschillende soorten geprobeerd, maar dan nog vind ik het moeilijk om precies te zeggen wat het met je doet. Ik heb deze informatie eerder al eens geprobeerd op te zoeken, maar ben nog geen enkele keer een echt goed overzicht tegengekomen. Iets wat ik wel kan zeggen, is dat ik het effect van wiet een stuk fijner vind dan van hasj. Ice-o-later ook erg lekker, maar das natuurlijk enkel voor specifieke gelegenheden. Ik heb vroeger een tijdje Thai geprobeerd, maar ik vind de smaak daarvan een stuk minder (het is een stuk minder "droog") en het effect is ook te soft. Ik ben toen eigenlijk van de buitenwiet afgestapt. Ik vind het effect van de Amnesia en Bubblegum echt heerlijk als ik op de bank zit. Ik vind het het lekkerst als je over steeds minder dingen gaat nadenken, en op een gegeven moment bijna niet meer wakker kan blijven. Ik ben er eigenlijk altijd van uit gegaan dat je op ongeveer dezelfde manier slaapt, als de staat waarin je bent wanneer je in slaap viel. Weinig hersenactiviteit dus. Of dat ook daadwerkelijk klopt - geen flauw idee, erg goed punt eigenlijk. Overigens klopt het dat het geen echt stoned effect is. Met "stoned" bedoelde ik eigenlijk "het effect van de joint in zijn algemeen". Weet jij misschien een pagina waar ik informatie kan terugvinden over de verschillende soorten, de effecten ervan, en eventueel ook de verkrijgbaarheid ervan? Ik zou graag zelf zoeken, maar heb niets goeds kunnen vinden. Bijvoorbeeld over dat indica dominant soortje, wat je noemde?
  4. Volgens mij zit jij in een paranoia trip of niet? De apotheker in kwestie is een goede bekende van me, en ik koop die vitamine C niet eens daar. Dus dat zal wel meevallen. Bovendien bevestigt alles wat ik er tot nu toe over heb gevonden dat 1 gram per dag zeker geen kwaad zou moeten kunnen. Dat geloof ik zeker, maar momenteel is dat dus geen realistische optie. En dan heb ik toch zoiets van.. beter vitaminepilletjes dan helemaal niks. Ik heb daarmee al ervaren dat het zeker werkt.
  5. Misschien in de toekomst, dat is echt iets waar ik momenteel geen tijd voor heb. Hou er rekening mee.. ik werk 60-80 uur per week, soms wel meer. Ik kan me overigens niet voorstellen dat 1 m2 genoeg is om je het hele jaar door te voorzien van fruit (hou er rekening mee, het gelijkwaardige van 600mg extract vereist een serieuze hoeveelheid). Misschien dat ik dit later nog wel eens ga overwegen. Ik woon zeker niet klein, maar er is ook niet echt ruimte over voor dat soort dingen. Over 2 jaar wellicht.
  6. Tnx! Ik ga denk ik daarvan nog specifiek wat extra halen dan, want de 100mg die ik nu heb zit verwerkt in een pilletje waar ook allerlei andere dingen in zitten (waarvan ik er niet meer binnen wil krijgen). Ik laat het resultaat hiervan nog horen! Wat betreft de vitamine C, ik heb nog even wat rondgeneusd en kwam dit tegen: Ik geloof ook wel dat het echte veilige maximum inderdaad nog wat hoger zal liggen, in de richting van de 2000mg.
  7. Ik heb geen flauw idee - dat maakt me ook niet zo veel uit. Als ik een hele grove schatting moet maken; ik denk ongeveer een Euro per dag. Geen tijd voor om dat regelmatig in huis te halen. Dat zijn typisch van die dingen die je een paar weken volhoudt, en daarna verwaterd het een beetje. Met pilletjes is dat een stuk makkelijker. Ik eet overigens ook regelmatig vers fruit, maar dat is bovenop de dagelijkse portie supplementen. Weet je dat zeker? Ik denk niet dat dat klopt, omdat: - De apotheker me vandaag zei dat alles wat je niet nodig hebt, gewoon weer uitplast - Er diverse merken hoge concentraties vitamine C's verkopen (in de zin van >1gram), en er worden allerlei beperkingen genoemd, maar niet over hoe lang je het zou kunnen gebruiken De vitamine C tabletten zijn overigens wel "time released" - hetgeen wil zeggen dat je niet per direct alles opneemt, maar de pil gespreid over de dag vitamine C blijft afgeven. Nope, maar ga ik ook zeker eens kijken! Ik ben daar sowieso wel geïnteresseerd in. Tnx!
  8. Ah ok dan, dat ga ik zeker eens proberen. Het punt is wel dat ik in principe maar 1 jointje per avond rook, gespreid over een paar uur. Als ik dus een uur voor het slapen al niet meer blow, dan ben ik eigenlijk ook al niet meer stoned (en val ik juist moeilijker in slaap). Iets wat ik ook nog wel eens doe, is een tabletje valeriaan een half uurtje voor het slapen. Dat werkt over het algemeen wel goed. Ik heb drnet trouwens je groentetuintje eens doorgekeken - holy shit man. Heel netjes. Verder nog: als anderen nog tips hebben die niet genoemd zijn, sta ik daar zeker voor open! Ik zal de dingen die ik uitprobeer een beetje bijhouden en dan over een tijdje de resultaten eens posten.
  9. Het punt is dat ik ze de afgelopen tijd maar heel sporadisch heb ingenomen, doordat ik er vaak simpelweg niet aan denk. 's Morgens ben ik echt nog in een roes, en juist daardoor vergeet ik dat soort dingen dan. Ik ga meestal gelijk (vanuit huis) aan het werk, en dan dwaal ik meestal al snel af naar allerlei forums en voor je het weet zit de morgen er alweer op. Dan wordt ik als het ware pas echt wakker. Ik ga dat soort dingen voortaan simpelweg de voorgaande avond alvast klaarzetten, dat zou wel moeten helpen. Ik weet dat deze dingen zeker helpen (niet enkel i.v.m. het roken van wiet, ook in het algemeen), dat heb ik in het verleden al ervaren. Ik heb dit topic ook voornamelijk geopend met het doel om nog meer ideeen op te doen. Als je me nog even kunt laten weten waarom het een goed idee is om een uurtje voor het slapen niet meer te blowen, zou ik dat zeker op prijs stellen! Tnx!
  10. Ah valt opzich allemaal mee, het zijn gewoon 7 pilletjes met in totaal die supplementen. Die heb ik aan de hand van tips en wat rondlezen zo samengesteld. Koffie helpt, maar dat werkt meestal voor relatief korte tijd (zeg 20 minuten). En om nu om de 20 minuten een bak koffie te drinken, lijkt me ook niet echt gezond (denk ik). Overigens nog even een toevoeging (voor het geval dat niet duidelijk mag zijn): ik geef erg veel om mijn gezondheid. Ik krijg dan ook weleens de vraag: "waarom blow je dan?": omdat ik er van overtuigd ben dat het goed voor me is, vanuit stress overwegingen. En natuurlijk ook omdat ik het lekker vind, maar dat staat er los van.
  11. Tnx!! Vitamine B-100 neem ik al dagelijks (in vrij hoge dosering). Niacine zit daar ook in (100mg). Is het zinvol om dat op te hogen naar 200mg? Momenteel is mijn dagelijkse portie supplementen: - IJzer - 14mg (ik heb geen bloedarmoede maar wel een relatief lage ijzerwaarde) - Magnesium - 300mg - Q10 - 30mg - Vitamine E - 10mg - Vitamine B1 - 100mg - Vitamine B2 - 100mg - Vitamine B6 - 100mg - Vitamine B12 - 100 microgram - Niacine - 100mg - Pantotheenzuur - 100mg - Foliumzuur - 100 microgram - Biotine - 100 microgram - Choline bitartraat - 100mg - Inositol - 100mg - PABA - 100mg - Vitamine C - 1120 mg "time released" - Ginko Biloba - 80mg En vandaag heb ik daar dus nog aan toegevoegd: - Cranberry extract - 600mg - Acerola kers extract - 60mg - Druivenpit extract - 60mg Als er nog tips voor aanpassingen zijn, hoor ik het graag. En ook andere tips zijn meer dan welkom! Mijn dank is groots!
  12. Tnx voor alle tips tot dusver!! Mochten er nog meer zijn, keep it coming! Nog even een paar vragen op de antwoorden: Is daar een specifieke reden voor? Ik vind het juist heerlijk om vlak voordat ik ga slapen nog een paar trekjes te nemen. Dan ga je liggen en slaap je meteen (heerlijk is dat). Dat is inderdaad een goed punt. Ik rook ook wel tabak, al heb ik dat sterk geminderd. Ik rookte een paar maanden geleden nog een pakje per dag - dat is nu 1 tot anderhalf pakje per week. Jointjes rook ik meestal ook gewoon met tabak. Ik heb ook wel eens tabaksvervanger (Greengo) geprobeerd - dat is neem ik aan ook al een vooruitgang? Puur roken hou ik niet zo van. Ten eerste vind ik de smaak te sterk, en ten tweede is het effect dan ook te abrupt. M'n jointje rook ik meestal gespreid over 2 a 3 uur op (heel rustig dus, af en toe een trekje). Ik rol overigens wel vrij grote joints. Verdampen kan ook wel, maar ik vind roken toch lekkerder (ik vind het inhaleren op die manier het lekkerst).
  13. Ik heb een concrete vraag: Wanneer je 's avonds een blowtje op hebt, is er dan een manier om de volgende morgen de effecten van de THC te verminderen? Of zijn er alternatieven waarbij je de volgende ochtend er minder last van hebt? Uitgebreidere toelichting: Ik heb een drukke baan en werk meestal 60-80 uur per week, met aardig wat stress. Het is moeilijk om 's avonds na het werk het van me af te zetten, en daarom rook ik al 2 jaar 's avonds (meestal tussen 22.00 en 01.00) een blowtje. Vrijwel altijd maar eentje - in het weekend meestal wat meer. Ik rook meestal Bubble Gum of Amnesia (zo'n 0.2 tot 0.3 gram per joint schat ik). De volgende morgen sta ik meestal tussen 8 en 9 op. Het is voor mij echt een manier om m'n hersenen wat rust te geven, omdat ik tijdens m'n werk zo druk bezig ben en daardoor ook 's avonds nog vol zit van de stress. Ik beschouw het daarom bijna als een soort zelfmedicatie en dat werkt prima. Ik heb verder geen last van een aandoening of iets dergelijks, dus echt medicinaal kun je het niet noemen. Het is puur de omstandigheden. Ik moet daarnaast ook wel zeggen dat ik het simpelweg lekker vind om een beetje stoned te zijn. Wanneer ik stoned ben kan ik me echt absoluut niet concentreren, maar dat beschouw ik juist op zo'n moment een groot voordeel. Het punt is nu dat ik ook de volgende morgen de effecten nog merk. Ik ben dan absoluut niet meer stoned, maar kan me dan nog wat lastig concentreren. De effecten zijn pas meestal rond een uur of 13.00 a 14.00 weg, en dan kan ik me pas echt goed weer concentreren. Wat ik nu probeer te bereiken, is dat ik 's avonds nog wel stoned kan zijn, maar de volgende ochtend weer fris aan de bak kan. De stress overdag is overigens totaal geen probleem; ik kan overdag prima met de stress omgaan (sterker nog: in dat opzicht is de stress juist goed). Iets wat ik sowieso kan verbeteren, is regelmatiger en beter eten. Het beste kan ik voordat ik m'n jointje opsteek het ontbijt voor de volgende ochtend alvast klaarzetten. Daarnaast heb ik ook de tip gehad om eens naar cranberry bruistabletten te kijken, omdat dit het lichaam goed filtert. Wat ik me afvraag, is of er nog meer manieren zijn om 's morgens minder last te hebben van de effecten van de voorgaande avond. Het filteren van THC uit het bloed is natuurlijk lastig, maar wellicht dat er manieren zijn om de effecten ervan (grotendeels) stop te zetten (of het al dan niet nog aantoonbaar is in mijn bloed, maakt me niets uit). Minder werken of minder stress op het werk zijn beide geen opties. Als er iemand tips heeft, verneem ik dat graag! En daarnaast; bij inname van de cranberry bruistabletten; is het misschien verstandig om deze voor het slapen al in te nemen, zodat het bloed al tijdens de nachtrust gefilterd wordt (in plaats van dit pas de volgende morgen in gang te zetten)?
×
×
  • Create New...