Jump to content

d3mo

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About d3mo

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. d3mo

    Guerilla 2011

    @dennissie Ja, ik was ook super PISSED! Maar de johhny dat ie is begreep niet wat een envelop in de vriezer deed en gooide het zonder na te denken weg. @ highlife Ja het is echt super. Binnenkort volgen foto's!
  2. d3mo

    Guerilla 2011

    Thanks voor de welcome! Yes, midden juli hingen er al redelijke buds aan. Groter dan de PP eind augustus! het was wel aan doorgekruist soortje met een (paarse pheno) Wat betreft de hoogte: deze spot is gewoon uniek! Perfect! Het lijkt gewoon of het er voor is gemaakt. Het is een spot midden in de bush , nergens binnen een straal van 6 a 700 meter een pad of wat dan ook te bekennen en het heeft echt de ruimte om te groeien. Te klein of te afgelegen om te vinden via google maps maar toch meer dan 60 m2 openvlakte.. Ik MOET trouwens echt weer aan dat zaad komen (ndb) aangezien ik er gister achterkwam dat m'n huisgenoot de envelop in de vriezer weg heeft gegooit! .. vreselijk!!
  3. Beste Growers, Hiero komt mijn verslag van een hopelijk zeer lekker guerilla kweekje. Vorig jaar ging alles redelijk lekker tot er midden Juli 1 van mijn spots was ontdekt en al mijn mooie NDB vrouwen omgekapt werden. (zaten al redelijke buds aan) Mijn dank hiervoor nog aan *raadeenswie? voor de zaden. De andere spot zat vol met laatbloeiers en meer dan de helft was aangetast door moeder natuur (storm, slakken, konijnen en herten). Het was ook vanwege deze redenen dat ik niet een verslag heb geschreven . Kreeg een kleine wiet-groei-dip van deze tegenslagen.. Dit jaar begon het alweer vroeg te kriebelen. 1 van de spots waar ik dit jaar ga groeien is zo goed als klaar en er ligt nu een camouflage-zeil op de grond om de vegetatie tegen te gaan. Toch wil ik weer een oproep doen aan de kenners om te vragen welke soortjes nou lekker vroeg klaar zijn.. Deense soortjes zijn goed geschikt heb ik gehoord maar met welke van deze heb je echt goede ervaring? En de NDB was echt super. Ik had er namelijk nog 1 op m'n balkon staan en hier zaten eind Augustus al dikke buds aan. Wens iedereen bij deze alvast veel succes en ik hou jullie op de hoogte.. #volgend weekend komen foto's van de spots.. Greetz, d3mo
  4. Dat kan inderdaad, ze zorgen dan voor kortsluiting bij 'n andere heb ik begrepen zodat een heel rijtje uitvalt. Vervolgens gaan ze verderop bezig. Dit is uiteraard niet mijn bedoeling en dit is ook meer geschikt voor de commerciele kwekers lijkt mij..
  5. Ja , mijn vraag was meer hoe hun dat dus doen.. Niet dat ik zelf een hele zeecontainer wil volgooien. Vind het juist een uitdaging om zoiets buiten te kunnen maken. Maar om een aggregaat in een bos te zetten en per week 60 liter te moeten vullen vind ik ook wat te overdreven. Overigens zie ik het neerzetten van 2 wietplanten in het bos niet als georganiseerde misdaad. Denk dat 9 van de 10 politie-ambtenaren in Nederland dat ook een lachertje vind. komt bij dat het voor mij alleen puur voor eigen gebruik is.
  6. Ondanks dat ik die boederij in Wapenveld zie als georganiseerde misdaad in grote omvang moet ik toch zeggen dat het wel briljant is gedaan. Wel zuur voor hun dat ze zijn gepakt!
  7. Whahaha , zo groot hoeft het ook allemaal niet .. En een zeecontainer al helemaal niet .. Gewoon redelijk eenvoudig met dan 2 lampie's.. Word blijkbaar niet gewaardeerd , sorry voor de vraag!
  8. Ik wil samen met een vriend van mij op een zeer goede locatie een buitenhok maken. Nu zijn bijna alle problemen weggewerkt alleen het grootste probleem is de energie. Een kleine windmolen behoorde tot 1 van de opties maar aangezien die akelig duur zijn viel die af, een aggregaat is nu een optie , maar om die 2 maanden achter elkaar te laten lopen op (rode) diesel ( valt nog mee qua prijs trouwens ) lijkt mij ook niet al te best voor de aggregaat. Nu lees ik artikelen over hele zeecontainers die zijn ingegraven en ingegraven hokken in het bos van Zwolle maar zie nergens hoe ze aan de stroom komen. Lijkt mij toch niet dat ze een snoer van 3 km ingraven? Weet iemand hier meer over? Mvg, d3mo
  9. Oké, maar het is dus niet mogelijk na verdunning (met waar voor olie dan ook) het te smeren op een vloetje en dan op deze wijze te consumeren?
  10. is het wel goed te roken dan zodra het verdunt is met olijfolie? dacht dat ik ergens gelezen had dat zodra het verdunt is , het niet goed te roken was? Of was dit alleen met hennepzaadolie? Ziet er inderdaad erg strak uit en tof dat je dit voor de mensen om je heen doet. Ik ga er binnenkort ook mee beginnen ala Bernard manier maar misschien gebruik ik ook wel olijfolie. + en - punten van het gebruik van olijfolie tenopzichte van hennepzaadolie zijn? p'z
  11. Ja inderdaad een prima manier. Ga ik ook zeker met een x aantal proberen.. Thanks voor de info!
  12. Dat is zeker een mooi net, alleen waar mijn guerilla is komt echt niemand. Is zo goed als gegarandeerd. Snelweg-bosje-spot-bos-sloot-bosje-dreef die alleen gebruikt word als snelweg te druk is.. Heerlijke Spot echt ongelofelijk!! Maar alsnog bedankt voor de tip!
  13. @ carpe Inderdaad , die oplossing is helemaal sappig.. Denk wel dat ik dan eerst gewoon 2 stekken snijd (2voor als er 1 fout gaat) om te kijken welk geslacht ze zijn. En zodra ik weet welke vrouwtjes zijn nog eens 2 stekkie's pak en die laat wortelen . Zo komt er een goedkoop veldje groen te staan! Nice, thanks!! @ guesswho? Die NDB zaden zijn echt super, teminste ik heb een verslag gelezen van Wierieman (guerilla) en dat waren flinke bomen die rond 20 september klaar waren. Dat is echt ideaal!! @ Ph donner, ja i know.. Neem ook wel een x aantal 2liter flessen om iig een scheutje mee te geven zodra ik ze erin zet. Thanks voor 't advies en de kennis!!!
  14. Aan de andere kant, wel 99% verzekerd van vrouwtjes. Dus heeeel weinig kans op uitval in tegenstelling tot 50% bij normaal zaad? Scheelt wel weer een hoop gedoe met stekken etc..?
  15. Hé blockers , bedankt man .. Zijn inderdaad bijzonder veel aanbieders van zaad. Misschien zit daar wel het soortje bij.! @carpe Ik had inderdaad ook al dat topic gelezen. Vind het echt een bijzonder goede uitleg en dit was ook 1 van m'n opties. Misschien groei ik de plantjes dan voor tot een cm of 10. Drop ze daarna op de spot. En kom een week a anderhalf later terug om te toppen en weer een week a 2 later om wat stekkie's te snijden en deze techniek toe te passen. Mijn enige twijfel over dit is : is het niet zo dat de plant in een later stadia toch nog kan besluiten om van sex te veranderen door wat voor omstandigheden dan ook? of ben je eigenlijk zo goed als verzekerd van vrouwtjes na het verwijderen van de genummerde mannetjes? Ik wil dit jaar echt mannetjes uitsluiten en was daarom van plan gefeminiseerd zaad te kopen , maar aangezien het wel 2 1/2 x zo duur is blijft dit wel een hele goede optie.. Het knippen vind op de guerilla plek zelf plaats met een thumble trimmer. Aangezien we vorig jaar in oktober wel verplicht werden te oogsten vanwege de rot moest dit in de regen. Wil nu echt een soortje die ongeveer half a max eind september klaar is. Dus ga is even goed wat aanbieders bekijken. Waterton is dus niet nodig.. Scheelt me weer een ritje met een volle wagen. Thanks! Groet, d3mo
×
×
  • Create New...