Jump to content

spanjeb

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About spanjeb

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Het is een Sativa maar welke exact weet ik niet.
 2. Hallo allemaal Hoe lang zou het nog ongeveer duren voordat ik kan oogsten. Na een enorme vergeling is de plant gelukkig weer wat bijgetrokken maar nu heb ik veel last van rupsen en sprinkhanen die het blad opvreten. De foto is van een van de kleine topjes. https://www.wietforum.nl/uploads/1379969584/gal...988_1801820.jpg https://www.wietforum.nl/uploads/1379969584/gal...988_1593585.jpg
 3. Vandaag heb ik m in een 60 liter pot gezet. Nu is mij nog steeds niet duidelijk of het gele blad overvoeding is of juist ondervoeding. Hoeveel bloeivoeding zou ik moeten geven en hoe vaak. De plant is ongeveer 1.90 hoog. Ik geef nu NPK 0,5 - 13-14
 4. Mijn plant staat nu z'n 2 a 3 weken in bloei. Drie weken geleden heb ik volgens mij te veel groeivoeding gegeven, net voordat de bloei begon. De uiteinden van een aantal bladeren werden bruin, leek wel alsof het blad verbrand was. Meteen gestopt met groeivoeding en na z'n 5 dagen nog maar een paar keer een beetje groeivoeding gegeven. Nu beginnen de bladeren geel te worden. Is dat normaal bij overvoeding of kan het misschien iets anders zijn. Nu geef ik om de 3 dagen een beetje bloeivoeding. Zie foto's. Ik heb nog 1 andere plant en die heb ik exact evenveel voeding en water gegeven als deze met geel blad en die heeft nergens last van. Het is wel een andere soort.
 5. @ Blowsterke Txs heb er even een paar foto's bijgedaan. Zet ze niet in bloei, aangezien ze gewoon buiten staan.
 6. Bij deze wil ik me even voorstellen. Ben SpanjeB en zoals mijn naam al zegt woon ik in Spanje. Het leek me wel leuk om eens een paar plantjes te laten groeien. Blow / Gebruik eigenlijk bijna nooit maar als mijn oogst slaagt heb ik in ieder geval wat achter de hand.
 7. Voor het eerst heb ik 2 zaadjes geplant half mei en mijn planten zien er naar mijn mening goed uit. Aangezien ik een leek ben en nog nooit iets gekweekt heb heb ik een aantal vragen. Heb ze geplant met het idee, kijken wat het wordt dus hoef niet per se veel te oogsten of zo. Een paar weken geleden kwamen in de twee planten de eerste knop met de twee draadjes erin, het teken dat het een vrouwtje is. Nu zit bijna in elk bladoksel z'n bolletje met die twee draadjes. Is dit een teken dat de bloei daadwerkelijk begonnen is. Ik heb begrepen dat ze in NL eind augustus in bloei gaan maar als ie nog 4 weken groeit wordt ie veel te groot. Nu zijn ze z'n 1.50 hoog en 1.00 a 1.20 breed. Uit elk bladpaar zijn de zijtakken ontstaan en nu komen er uit elk bladpaar in de zijtakken ook weer nieuwe zijtakjes. Moet ik die nu toppen of zo of gewoon laten groeien. Ik woon in Spanje, ze staan gewoon in de volle zon. Zie foto's In principe hoef ik niet super veel te oogsten. Wat adviseren jullie mij te doen.
×
×
 • Create New...