Jump to content

Don Quichotte

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Don Quichotte

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Yo GS, die laag hooi mag wel een 5 cm laag dik zijn met nog wat takken erop tegen wegblazen v/h hooi. De kiempjes poken zich er wel doorheen, en tegen de tijd dat ze er doorheengroeien en de tijd benutten om echte blaadjes te tonen zijn de vogels al niet meer zo geinteresseerd in de plantjes, die vogeltjes gaat het voornml om het kiempje nml. Als de grond temp zo'n 10 C heeft bereikt is het een mooie temperatuur om uit te planten btw. Als je het eerder doet krijg je kleinere planten en toppen.
  2. Ga voor optie 2. Maar ontkiem je zaad anderhalve dag voordat je ze buiten uitpoot. Afdekken met een 5 cm dikke laag hooi (en takken tegen wind) waar de kiempjes zichzelf door moeten worstelen. Afhankelijk van mogelijke plagen daarop inspringen met preventie. Muizen > muizenvallen, vogels> netting, slakken>korrels, grotere dieren met goed gehoor als haas, ree, hert> tikkend klokje in blikje doen. Zaai dag is als de grond een temperatuur van 10 C heeft bereikt
  3. Nou, I heb ze hier staan die Iranen. Op 65 graden noorderbreedte (zuid lapland.) Gingen pas in bloei toen het aantal dag uren verminderde van 24/0 naar 18/6. ( begin Augustus. ) Hadden 11 weken in veg gestaan en zijn dus monsters van 1.80 hoog. Zou ik ook geen auto willen noemen inderdaad. Het gedraagt zich niet als een auto. Licht gevoelige plant gewoon , das it.
  4. Filter kan nooit te groot zijn Kan het zijn dat deze draad van El Andy je geinspireerd heeft? http://www.wietforum.nl/index.php?showtopi...60&start=60 Vogens mij gaat dit heel interresant worden Ocilic. Hoop dat alles volgens plan verloopt zonder te veel screwups. Stabiel en zorgvuldig werken gewoon. succes!
  5. Nu, 2 jaar later en een google search verder, jawel hoor, de iranian auto flower (= iranian short season) valt dus prima te klonen. Nu dus alleen nog de discussie of het dan wel een echte auto flower mag heten. eigenschappen: op 24/0 blijft ie in veg voor onbepaalde tijd ( na ettelijke maanden op 24/0 flipt ie desalniettemin toch vanzelf in bloei , zou ik dus auto noemen.) Bij de minste vermindering van het aantal dag uren flipt ie ook al. Bevat geen ruderalis. seed to harvest: 90 days Indoor Growth Finished height 12" to 24" ( 30 cm tot 60 cm) Yield (g/m²) SOG 250 to 350 g _________________________________________________ Outdoor growth. Height: 18" to 24" (45 cm tot 60 cm) Yield per plant 100 to 300 g Flowering 45 to 55 Days Finish June, July August & September potency rating: 4.5 out of 5 (Potency Key: Strains like AK-47 or White Widow would have a rating of 4 out of 5) Frost Resistance - Spring: Excellent Frost Resistance - Fall: Good
  6. wie heeft de Auto Iranian van Dr Greenthumb al eens gekweekt? Ziet er veelbelovend uit op zijn site, maar heb tot dusver geen growreport kunnen googelen.
  7. Als je een beetje over de lands grenzen heen kijkt zie je dat dit een internationaal gebeuren is en niet alleen NL betreft. Zijn hele vieze spelletjes die overal gespeelt worden. In Californie lijkt het nu vooruit te zijn gegaan met de medi wiet, maar in mijn opinie gaat daar de grote pharmacy met hun patenten nog het meest van profiteren zometeen. In Canada hebben ze Harper (en dat kon wel het broertje wezen van Balkenende), en willen ze minnimum celstraffen in gaan voeren voor iedereen in het bezit van een kweekje. Australie (mn dochter woont daar) zelfde geouwehoer en zijn ze dus ook heel scherp geworden met alles. Toen ze de wetten in Zuid Amerika hebben veranderd die op zich positief voor ons leken te zijn hebben ze echter gelijk 12 gevangenissen er bij gebouwd daar, omdat ze tegelijkertijd nu gevangenis straf uit delen voor alle bezit dat net een ietsje meer is als wat er nu dus gedoogd word daar. Iets wat ze voorheen zelfs niet eens deden, maar nu dus wel. Naaien noem ik dat. Mja. is gewoon maar 1 andwoord op en das gewoon nooit bang laten maken. Natuurlijk ook weer niet achterlijk wezen en onvoorzichtige dingen gaan doen, want dat zou ze wel heel lekker in de kaart spelen dan, maar ik ben echt het levende bewijs dat hun intimidatie echt niet werkt. Trouwens, Guerrilla is altijd nog een optie ook idd.
×
×
  • Create New...