Jump to content

carpist

New Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About carpist

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. He bedankt voor de tip van die pro deo, die kom ik daar de dag van het proces wel tegen dan, dan kan hij ernaast staan en luisteren en eventueel nog iets positiefs toevoegen. MVG, Carpist
  2. Bedankt Kramer, Die link geeft me enigzins hoop, maar die advocaat komt er voorlopig niet, ik dacht dat je die nodig hebt voor als je in fout bent. De feiten zijn de feiten, die kan ik zelf ook verkondigen tegen de rechter. Ik woon reeds 3 jaar in Nederland, maar heb nog steeds de Belgische Nationaliteit, kan dit het probleem zijn, moet ik misschien vlug de juiste lidkaart aanvragen, of telt de wet voor alle inwoners met een Europese lidkaart. MVG en alvast bedankt.
  3. Bedankt voor de reactie, Ik had slechts 2 buitenkastjes, van 1.45 meter en en de punt van het dak 1.80 meter. Geen enkele plant binnen, heb vrijwillige huiszoeking toegestaan. Het waren kastjes met groene kastfolie, dus eigenlijk niet te zien wat er in stond, bovendien had niemand rechtstreeks zicht op de kastjes en kunnen we goed overweg met de buren. Het was een anonieme tip ??? Ik denk dat ik niets verkeerd gedaan heb en neem dus geen advocaat, ze hebben die planten dus volledig op de weegschaal gegooid en krijg dus 1.8 kg ten laste. Wat denken jullie, dit kan dus iedereen overkomen vanaf nu, wat gebeurd er ? Verdrag van Lissabon ???? Druk van Europa ? Ik denk dat ze met mij een voorbeeld willen stellen voor de rest van Nederland en mij de maximum straf willen geven, dit is echt ernstig. De politie zegde zelf dat de kans heel klein was dat ik voor de rechter moest verschijnen, en op minder dan 3 maand moet ik al voorkomen, met een volledig blanco strafregister.
  4. Hallo beste mensen, Ik ben in september opgepakt met 5 planten in de tuin, 2 mini-kastjes, eigen woning en in december moet ik voorkomen. Ik zou graag weten of dit nog is gebeurd en wat ik riskeer. Alvast bedankt voor de hulp.
×
×
  • Create New...