Jump to content

Prrringles

New Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Prrringles

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Zit ook met het zelfde probleeem grote blaren beginnen heel te komen als ze in bloei komen. mijn ph 6.5 ec meter heb ik niet. Heef ze nu wel bloeivoeding.(na 3 week bloei mee begonnen) Zit de koude er voor iets tussen? Die gele blaren trekken wel bladluizen aan. Heb de blaadjes al afgesneden heb geen foto van ervoor.
  2. Je dames zien er lekker uit. Ze zijn geen bomen maar wel leuke vormen en compact .
  3. Thx allemaal. Gisteren had ik ze compost thee gegeven (te weinig gefilterd) heb nu mieren en trips op bezoek. Zal vanavond met spuritz behandelen.
  4. Hallo allemaal, Bij deze wil ik me voorstellen. Ben 30 jaar en heb eindelijk mn vaste hok gevonden als zuider buur van de meesten hier. Ben installateur in cv,sanitair. Blow graag en wil wat groene vingers krijgen Eerst in een appartement gewoond waar ik amper plaats had , geen balkon. Dit hield me niet tegen om eens wat te prutsen. Een keer in een kast geprobeerd met tl en spaarlampjes maar nooit met een goed einde. 1 keer had ik kleine 15 g en ondervonden dat m'n poes stekjes lust ... . Nu ik eindelijk een tuintje heb paar dames buiten geplant in pot. Waren gefeminiseerd bleu mistic zaden van royal queen , makelijk soort om te beginnen heb ik me laten wijsmaken. Ze doen het redelijk goed ze staan potten met canna terra pro grond, maar ze staan nog maar pas in bloei(hoop ik toch).Zou ik de grootse plant nog verpotten? Zal morgen wat draad spannen en zeil erover. Allez hier een fotoke ,sugestie welkom Greeets Prrringles rawr
×
×
  • Create New...