Jump to content

SMAR_VINO

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About SMAR_VINO

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands
 1. Hoi Allemaal, Helaas heb ik vanacht de stekker moeten uit trekken.. sinds ik de tips aannam van iedereen die zei dat m'n lampje lager moest.. Is mijn plantje plat geen liggen, en nu is d'r geen enkel teken van leven meer. De onderkant van de steel ziet heel wazig uit, is net of ie is uitgeknepen ofzo. Ik zal vanmiddag de foto's erop zetten..
 2. misschien een dom antwoord, maar de kabel van de lamp was niet lang genoeg om hem verder te laten zakken..
 3. Het zijn trouwens 100% Feminised Seeds. Dus daar maak ik me geen zorgen om. Er is helaas iets mis met m'n lens, dus pic's van alu-folie staan morgenmiddag erop. BTW.. M'n tijdklokje is nu ingesteld op 18/6 11:00 - 05:00 05:00 - 11:00 Morgen komt de 4dubbele TL-bak van de kringloop in huis! C-U-2-Morrow
 4. Vanmiddag ff m'n ouwe tvkastje vrij gemaakt, en in de kast gezet.. Een kast in een kast.. echt weer een stoney actie Heeft in ieder geval wel de afstand tussen lamp en plant verkleint. Ben meteen ff naar de Aldi gegaan en heb daar wat aluminiumfolie en plakband gehaald. Hier alvast twee foto's van het kastje in de kast.. en de afstand tussen de plant en de lamp. De folie daar ga ik nu aan beginnen, en de foto's zullen voor 20:00 erop staan..
 5. Bedankt voor de info, ga het vanmiddag nog fixen.. De 8watt lamp gaat trouwens een dezer dagen de deur uit, heb het namelijk op een 4x TL bak uit de kringloop gemund.. Dat zal de resultaten zekerz verbeteren, Foto's volgen later deze middag!
 6. Hallo Kwekers, ik ben onlangs begonnen met het kweken van een zaadje genaamd Special Kush. Mijn buitenplanten (10x Royal Queen Special #1 & 1x NLX) zijn helaas gestolen afgelopen maand. Na lang bedenken en discussiëren hier in huis ben ik dus toch van start gegaan met INDOOR KWEKEN. Ik zal een paar foto's en wat info posten over hoe het begon, en hoe het er nu uit ziet. EN IK VERWACHT REACTIES HET ZAADJE heb ik in een paar laagjes vochtig toilet-papier gelegd om te ontkiemen. DE KAST waar al het moois gaat gebeuren, is mijn kledingkast DE LAMP is hetgene wat dit project zo cool maakt, het is een 8watt looplampje VOOR HET EERST UIT DE GROND kwam het plantje 3 dagen nadat ik het ontkiemde zaadje in de grond stopte 2 DAGEN NA DE EERSTE VERTONING staat het plantje er al mooi bij OOK VANAF DE ZIJKANT moet dit model op de foto ZÓ KLEIN IS TOCH SCHATTIG tegenover die gigantische aansteker DE EERSTE KEER KAARSRECHT is een mooi gezicht, het lijkt nu al op een mini-palmboompje SUPER SNEL GROEIERTJE is het wel, in 4 dagen tijd zo groot als ¾ aansteker TIJDELIJKE OPLOSSING is de doos, om het plante wat korten bij de lamp te krijgen EVEN GROOT als de aansteker, dit is toch prachtig DE VERSTEVIGING heb ik gefixt van een stukje ijzerdraad BEETJE KROM is niet zo erg, maar buig d'r straks toch maar ff recht EEN HELE KOP GROTER dan de aansteker, KEEP YA HEAD UP! MINI VENTILATOR gehaald bij de kringloop, meteen bevestigd en.. Voilà!
×
×
 • Create New...