Jump to content

souljah1h

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About souljah1h

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hoe kan het dan dat de bovenkant wel dikker word?
  2. Ik heb hier een 6tal lowryders staan in het vensterbankje, echter zijn deze flink gestrekt en hebben zodoende een smalle stengel. Hoe hoger je komt hoe dikker de stengel, de onderkant is echt mega dun waardoor ze dus steeds omvallen. Ik heb ze nu 'gestut' met een stokje en wat ijzerdraad maar hoe zorg ik ervoor dat de onderkant ook dikker word? Hoop dat jullie me hiermee kunnen helpen! Alvast bedankt
  3. Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten Vind het een beetje vreemd dat je zo reageerd. Als je jezelf even had ingelezen had je het antwoord kunnen weten, we kunnen je wel alles voorkauwen maar daar leer je dus niks van. Wees blij dat iemand uberhaupt de moeite neemt om op jou vraag in te gaan Het forum is inderdaad bedoeld om mensen te informeren maar als de topic starter zelf geen initiatief toont waarom zouden wij het dan wel doen?
  4. Wat een prijzen allemaal Moet nog even nadenken over hoe ik het wil doen. Een geur neutraliseerder ook geen optie?
  5. Hoe kan dan dat het ene zaadje al mooi bruin is en de rest licht bruin / groen? Heeft een zaadje ook licht nodig?
  6. Om wat zaad te hebben voor me aanstaande kweek heb ik een zaad kweekje gestart ( Duh ) we zijn nu op het moment gekomen dat ik gister het eerste zaadje zag liggen ( Mooi donker van kleur en redelijk groot ), ook worden de puntjes van het blad geel. Maar er zitten nogal veel zaden tussen die nog groen van kleur zijn. Hoelang moet ik deze plant nog verzorgen? en hoe? Iemand tips voor een bijna aflopende zadenkweek?
  7. Er komt een TNeon in te hangen van in totaal 72 watt! Zoveel heb ik dus niet nodig. Een afzuiger heb ik nog niet!
  8. Voor mijn aankomende kastje heb ik een afzuiger + filter nodig, het gaat om een kastje van 75 breed, 80 hoog en 50 diep. Nou ben ik opzoek naar een kleine afzuiger / filter alleen kan ik niks vinden. Heb het Bouwdoos topic tot pagina 40 doorgelezen maar kwam in een paar topics het volgende tegen: http://www.desjop.nl/Kool_Filter_125_mm_fl...N_art_3981.html Deze verkoopt deze shop niet meer want de pagina is verdwenen nou ben ik opzoek naar een klein afzuigertje + filter voor in me micro kastje! Wie helpt me opweg? Of heeft iemand een DIY ( Do it yourself ) oplossing? En zoals een echte nederlander betaamt, het mag niet teveel kosten!
  9. Welke fan is dat? Misschien een linkje om te bestellen? Klinkt handig!
  10. Ik heb zelf nu ook nog 3 lowryders ( Zaadkweekje ) staan, maar weet niet wanneer ze klaar zijn.. Moet ik wachten totdat ze eruit vallen? Hoe heb jij dit gedaan?
  11. Even een subtiel bumpje + een nieuwe vraag! Ik heb nog 5 freebees liggen ( El Monstre ) Kan op internet niet echt veel informatie hierover vinden.. Iemand wat ervaringen hier mee?
  12. Van dat spul onder je toetsenbord kan je ook nog een flinke draaien Wel grappig dat je moeder dat voor je wilt doen, zou de mijne nooit doen niet dat ze kan draaien maar oke.. Sterkte met je vingertje!
×
×
  • Create New...