Jump to content

carcrasher

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About carcrasher

  • Rank
    zomaar een lid

Contact Methods

  • MSN
    benwaske@hotmail.com
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    weet ik niet meer
  1. Op het moment is er ook nog een andere super bloei stimulator uit van House & Garden. Wel genaamt"SHOOTING TABS",dit zijn tabletten die je gewoon in je vat gooit,en vanzelf oplossen. Dit is een zeer gebruiks vriendelijk product,wat absoluut geen verstoppingen veroorzaakt in druppel systemen. Ik ben ze op het moment aan het uit testen,en de eerste prognoses zien er uitstekend uit. Dit product is in principe een vernieuwde versie van de "TOP SHOOTER",alleen is het een stuk makkelijker te gebruiken. Voor meer info. kan je altijd even kijken op www.house-garden.nl Put it in your mouth,then in your lunghs,and then in your BRAIIIIINNNNN !!!!!!!![/url] als je een gratis tab wil, raad ik je aan om de highlife van juni-july te kopen, daar is er een bij verpakt. kost maar 2.5 euro
  2. ik ben hier de oudste denk ik, dus mag ik cker jurylid zijn
  3. nice work TARJA en dit is mijn kleine bijdrage: Wanneer je verdrietig bent, kijk dan in je hart en je zult zien dat je huilt om wat je vreugde schonk
  4. ik begin altijd dingen te horen die er niet zijn, soms is dat erg irri; maar bent al gewoon. 8O
  5. yow, das leuk voor jou, mijn eerste keer heb ik moeten k*tsen, er zijn ook verschillende toestellentjes in de handel om jointjes te rollen, als je een smartshop binnen loopt kan je wel een paar vinden. meestal zal je ze met tabak vinden, en meestal gevuld met wietafval. smaken verschillen en dat is voor ieder weer anders, ikzelf geef de voorkeur aan, jack herrer, nlx, snowball, en white widow en voor hasj vind ik manalie, zachte polm, en marakesh wel lekker. van wiet word je high en van hasj word je §toned
  6. ik smoor elke dag ninimum 2 jonkos en maximum ????, hangt af van de situatie waar in ik me bevind, maar 't gebeurt wel dagelijks.
  7. ze kunnen dit niet aan 't volk meedelen omdat 't een gedoog beleid is, net als in nederland, de beslissingen liggen in de hand van de wetsdienaren of je tever bent gegaan of niet.
  8. dit is toch duidelijk genoeg hé. de sancties op de illegale vervaardiging en op de illegale handel worden versterkt ; cannabis bezitten of kweken, blijft een misdrijf.
  9. op de boot in maasstricht, de mississippi, hebben een uitgebreide keuze aan wiet en hasj en 't is er zeer gezellig om te zitten blowen. 8)
  10. dit komt uit 't belgische wetboek over onze drugswet. Met die nieuwe bepalingen legt België zich toe op een normalisatiebeleid. Het gaat geenszins over een tolerantiebeleid noch over de legalisering van bepaalde stoffen. Dat beleid is hoofdzakelijk gegrond op de volgende punten: de sancties op de illegale vervaardiging en op de illegale handel worden versterkt ; cannabis bezitten of kweken, blijft een misdrijf. Bij «persoonlijk » gebruik (te weten wanneer iemand een hoeveelheid cannabis bezit die in een keer kan worden gebruikt, of ten hoogste binnen 24 uur, hetzij 3 gram), wordt een loutere vaststelling (plaats, datum en tijdstip van de feiten, aard en gebruik) gedaan. Bij « openbare overlast » of « problematisch gebruik », wordt een gewoon proces-verbaal opgemaakt. Onder « problematisch gebruik », moet een afhankelijkheidsgraad worden verstaan waardoor de gebruiker zijn gebruik niet meer kan controleren, hetgeen tot uiting komt in psychische of fysieke symptomen. Onder « openbare overlast », moet worden verstaan het bezit van cannabis in een strafinrichting, in een school, in de gebouwen van een sociale dienst, alsmede in de onmiddellijke omgeving ervan, of in andere plaatsen die door minderjarigen worden bezocht met het oog op schoolse, sportieve of sociale doeleinden ; ontmoedigen van enig gebruik van verdovende middelen, daaronder begrepen recreatief gebruik door meerderjarigen; geen illegale drugs in geen enkele omstandigheid voor minderjarigen. Bovendien is het recreatieve verbruik door meerderjarigen in aanwezigheid van minderjarigen nog steeds zo strikt mogelijk vervolgd; verbod van het rijden onder invloed van verdovende middelen, daaronder begrepen van cannabis; een geïntegreerd beleid ten aanzien van de problematische gebruiker: in iedere fase van de strafrechtspleging, opsporing, vervolging, straftoemeting en –uitvoering, beschikt de magistraat over rechtsmiddelen om de problematische gebruikers naar een dienst voor hulpverlening aan drugverslaafden door te verwijzen. In het Belgisch Staatsblad van 2 juni is eveneens de wet van 11 mei 2003 bekendgemaakt houdende instemming met het Samenwerkingsakkoord tussen de Staat, de Gemeenschappen, de Gemeenschappelijke Gemeenschapscommissie, de Franse Gemeenschapscommissie en de Gewesten voor een globaal en geïntegreerd drugsbeleid. hoop dat je hier genoeg aan hebt dude. spreken is zilver, zwijgen is goud.
  11. rook elke dag min. 2 jointjes, en kom met een zakje van 20euro (ongeveer 4gr.) een dag of 5 toe. als ik mindere kwaliteit heb, dan doe ik er gewoon wat meer in, 't is toch de bedoeling dat je stoned word.
×
×
  • Create New...