Jump to content

pakdestok

Members
  • Content Count

    125
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About pakdestok

  • Rank
    Kind aan huis lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. @Kick smit Zo'n leuke growshop heb ik niet ... vandaag even langs geweest. Volgend jaar toch maar eindelijk de stap nemen om meetapparatuur te kopen. Ik kreeg als advies mee iets minder voeding te gaan gebruiken, en wat cannazym mee te geven. @roachclip Als oplossing staat daar ook bij dat ik even geen voeding meer moet geven. Dit ga ik proberen! Zou zonde zijn als de laatste 2-3 weken nu de mist in gaan...
  2. Ik zou graag jullie mening willen horen. Ik zit nu in de vierde week van mijn bloei en heb een paar probleempjes met de bladeren. Heb het topic Belangrijkste voedings tekorten meerdere keren doorgelezen maar kon hier niet een duidelijk antwoord in vinden. Ik ben vanaf 24-7 gaan verduisteren (12 uur donder 12 uur licht). Een paar dagen terug toen het mooi weer was nog wat last gehad van rupsen. Heb ze er zelf uitgehaald, en uren onderzocht je zag dat de bladeren wat geel begonnen te worden. Heb er nog over na gedacht om te gaan spuiten met van die (chemische?) troep van de intratuin om de rupsen te lijf te gaan. Heb het ook in huis gehaald, durfde het echter niet aan. Ik heb 1 plant waar ik een aantal bladeren vanaf heb geplukt zie afbeelding: Dit is trouwens amnesia En deze plant begint wat paarse bladeren te showen: Wat kan dit zijn? De stengels van de plant zijn niet overdreven paars. Ik heb een paar vraagjes: - Ik zit nu in de vierde week bloei, in welke week bloei worden de bladeren natuurlijk geel? Voor mijn gevoel is de vierde week net iets te vroeg. - Kan ik de planten nu gewoon buiten laten staan? Heb even naar de lichturen gekeken en denk dat dit nu wel kan? (Dat de bloei doorzet zonder ze zelf te verduisteren) Verder gebruik ik alleen kraanwater en zet ze binnen als er echt hevige buien aankomen. Ik gebruik bloei van bac en ga morgen beginnen met pk13 Heb dit jaar 2 soortjes: powerplant (Zie ook het gele): En amnesia (Zie ook het gele): Thanks, en Greetz!
  3. Heeft het nog zin om stekjes te nemen en te kijken wat het geslacht is of heeft dat niet zoveel zin meer?
  4. Update! Ze gaan lekker, eigenlijks niks meer te klagen. Heb ze 2 weken terug overgepot naar een 25 liter bak wat hun eindbestemming is.
  5. Problems! Is dit een magnesium te kort? Wat te doen ...
  6. Ze gaan lekker! Mooi groen! Moet nog het geslacht bepalen maar wanneer kan ik ongeveer stekjes van de planten nemen?
  7. @ork Begin dan eerst buiten met een paar soortjes? @ts Ik ga je volgen, led lijkt mij ook zeer interessant.
  8. Zozo gaat lekker! Ziet er goed uit. Greetz
  9. Even weer een update, ze groeien als bamboe Links: Rechts: Grootste: Kleinste:
  10. Erg mooie foto: Wortels: Outside: Links: Rechts: Planten hebben allemaal een klein beetje paarse stengels, weet niet precies hoe dit komt. (Geef ze om de dag water 100ml per plant) Valt niet echt goed te zien maar in het midden van de plant het nieuwe gedeelte zeg maar is wat paars, stress?
  11. Ondervoeding? Ik gebruik alleen gout (Wortelstimulator) De grond was goed voor de eerste 3 weken. Janeco light mix en canna 50/50
  12. Week 3 van het ontkiemen tot nu toe. Op 1 blad is wat vreemde vlekken te zien denk toch dat dit komt omdat ik water heb gegeven in de zon Dus verbrand Voor de rest is alles mooi groen The girls and boys: You are beautiful Verbrand?
  13. Ziet er mooi uit z0Dd ook leuke soortjes dam! Ga zo door greetz, pake
  14. @Knutsel Aha wist niet dat ze daar niet van houden, op zich ook wel logisch Ik heb 3 planten bakken van 25 liter waar ze uiteindelijk in komen te staan. Ik twijfel nog of ik een tussenpot ga kopen van 11 liter? Denk het wel aangezien ik ook stekken ga nemen die dan hierin in de bloei worden bezet. Had vanmiddag in de zon wat water gegeven 50ml per plant met wortelstimulator. Maar hoorde dat dat niet zo slim, wanneer geven jullie water? Beetje jammer dat het allemaal van een verschillend merk is.
×
×
  • Create New...